kopresija ti govori stanje klipova i ventila znaci nisu progoreli,1cil kazez do zupcenja ili do menjaca gledano??
dizne cistio i mijenjao redosled i opet isto,boja svecice ce reci nesto vise ako znas o cemu pricam...
Moze i ventil da blokira...
TAKUMI
A zato je trosio 7 po gradu![]()
niujedne mi gace lastike nema
Zna li neko nesto o Smartu Forfour??? Cijena, kvalitet, djelovi???
Sta mi treba da vadim da odem vani za auto koje je na bratovo ime, dje vadim to i koliko ce mi to izac otprilike...
hvala,
R
medjunarodno punomocje 25e + zeleni karton 20e . 15min u amscg za punomoćje i tamo dje si radio tehnički 3.5min za zeleni karton.
@fabia, passat b.5.5 1.9 130ks . pri ravnomjernom ubrzavanju tacno kad krene da pali turbinu kao da povuce malo vazduha na preskoke i zastuca auto 3,4puta i krene. if you know what i mean
f6
N75, MAF, pritisak...moze biti svasta.
TAKUMI
znaci da zaokruzim na 50 eura. thnx boy![]()
Moze biti i filter goriva
Njegova ne treba nego mora da bude zadnja. To ti čak piše i u pravilima ovog foruma, osim ako nijesu zaboravili.
Zna li ko đe je ovo okupljanje oldtajmera? Viđeh danas kod Dalija 3 auta stranih tablica, obilježeni naljepnicama sličnim na Mille Miglia.
Opet problem na mom autuzakachila sam jelkicu za mjenjach,i kako je sunce przilo,ja nisam vidjela do juce sto mi je napravila...ima li ovome pomoci,moze li se ovo srediti nekako,sto mi je najpametnije?Nadam se da sam dobro poslavila linkove
http://www.dodaj.rs/f/S/3Y/1LOtRPRc/imag0206.jpg
http://www.dodaj.rs/f/t/oh/3DdFpXwq/imag0208.jpg
Postoji li nova 6 serija BMW sa 4 vrata?
Vidjeh na šlepu prije neki dan, (mora da su ih vraćali sa sajma nautike u BD i TV) pošto je bio i novi X3 na prikolici.
Ovaj crni BMW je imao 4-oro vrata, ali je imao zadnji dio kao kod kupe auta...ako znate na što mislim...od pozadi mi je ličio na 6-cu, pa zato i pitam...
Pa jelkica je "lezala" tu i vjerovatno je alkohol i sunce-grizlo danima tu plastiku tj gumu i sad mi je ostala fleka i naravno guli se...ooooooooo poludjeh.
Uglavnom su sve plastike u auto oblozene tankim gumenim slojem...
a) skines plastiku, sastruzes gumu, naneses prajmer, naneses crni sprej, vratis... kao novo
b) skines plastiku, sastruzes gumu, naneses foliju (mat crnu, sjajnu crnu, karbon...) koja ti se svidja
c) kupis novu plastiku
d) kupis polovnu
ja sam za b opciju, najjeftinija ti je a super izgleda
Njak Njak Njak
E super,bitno je da se moze sreditihvala puno :*
Koliko ce me to odprilike kostati,od-do?
a) 10-15e kod lakirera
b) 10-15e kod pojma nemam koga
c) ~60e u ovlasceni servis
d) ~10-15e na otpad (pod pretpostavkom da postoji to na otpad)
Njak Njak Njak
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks