Bolesnici.
TAKUMI
Interesuje me da li je moguce da se skinu ovi krovni nosaci sa ove Renault Lagune? http://static.cargurus.com/images/si...-pic-9322.jpeg .. Primijetio sam da neka ima a neka da nema, pa me interesuje da li se to skida ili fabricki neke imaju neke ne.
Ja bih bez natisa, ali je fora sto su ove kao od platna, ili neke tanke koze... a ovu sto trenutno imam je pola koza pola guma... i ima 2 kopcanja, i tvrda tj kruta... i preko nje mi ide poklopac... Sto mislis moze li se to sashit od nekog dobrog materijala?
mada mi je najlakse narucit preko neta...
Hellblazer...
Treba na Oktaviu da se mijenja rebrasti kais i sa njim ide natezac kako sam cuo,e sad je li obavezno mijenjanje vodene pumpe?(presla je skoro pa 110 000km)Ko to najbolje odradjuje(ima li ko da je specijalizovan za Skodu,da mi je odrzava servisira...),ali da ne odire?
dje se moze nac polovna elektricna dizna za beverlija 2007g,znaci broj otpada ili nesto tako???
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
TAKUMI
Industry, jesi li koristio Loctite silikon za kuciste termostata/vodenu pumpu...?
Htio sam da kontrolisem termostat i kuciste, imam tu Loctite 5910 crni silikon.
Ne znam koliki sloj da stavim? Koliko mu treba da se osusi?
TAKUMI
Dje se moze nac polovna elektricna dizna za beverlija 2007g,znaci broj otpada ili nesto tako??? Ako ko zna !Hvala
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Zna li ko ima li dje djelova za jeep, novih i polovnih.
Dje moze da se uzme Futrola za ZAdnju gumu, tj za rezervni tocak, sto stoji na kraju auta!
Hellblazer...
Ja sam sad kupio oko 2 some eura djelova za Jeep Grand Cherokee.
Ako oces originalne, Mopar, onda preko Mec Auta.
Ako hoces malu privredu onda iz BG-a. Imam broj lika koji ima sve, i novo i polovno, original i mala privreda.
TAKUMI
Zaboravio sam tacno kako bi, moze li u inostranstvo sa punomocjem ili mora da je na tvoje ime auto?
rm -rf /
zavisi dje ides... najbolje ti je u automoto pitat... jer svakakve info kruze... dje si namijenio?
Hellblazer...
Golf IV 1.6 16v 2001 ; motor AZD
Na ler gas ne radi prvi cilindar. Bombine i svjećice nijesu a nisu ni dizne. Kompresiju ima. Preko 1200 okretaja radi sve normalno.
Ako neko zna šta bi moglo biti u pitanju neka napiše....
jesi provjeravao diznu (dizne) ?
mozda ti je ona zastopala pa pravi problem
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sve dizne su skinute "oprane" i vraćene na različita mjesta, isto su na različita mjesta vraćene i svjećice i bombine, i opet prvi cilindar zeza.
Last edited by McS; 07-05-12 at 18:56.
Probaj da zamijenis diznama mjesto.
TAKUMI
neki sajt da narucim ngk svjecice,a da nije ebay????
istina , ali razlika u cijeni je duplo okruglo ...
za moju alfu su kod njega 8svjecica ~160e , a na ebay 80-90e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja sam prosli put kod cice platio moje 4 komada 60e, sad bi da probam jeftinije da prodjem.![]()
There are currently 31 users browsing this thread. (1 members and 30 guests)
Bookmarks