Imam osjecaj da The Avengers ima bas dosta izbrisanih scena. Pogotovo u pocetku. Djeluje nekako zbrzano. Ali je mnogo zabavan film i uzivao sam u svakom trenutku. Ceka se director's cut definitivno.
Nemam nikakvih problema sa CA jer se vidi da on stvarno vjeruje u te svoje vrijednosti. Ne djeluje forsirano. Lik sebe shvata ozbiljno, mozda cak i preozbiljno, ali kao sto rekoh, nije forsirano. A i sta da ocekujes od vojnika patriote iz perioda drugog svjetskog rata? I drago mi je sto su se posprdali sa Hulkom. Da su njega ozbiljno shvatili kao CA, film bi bio propast. Ogromno zeleno cudoviste koje lomi sve pred sobom nikako ne moze da bude shvaceno ozbiljno, i drago mi je sto je Whedon to provalio. Crna Udovica korisna kao kvarcna pec u sred Avgusta, ali se ne zalim.

Što se tiče spoilera - ne zaboravi da je on jedini od njih koji je ekšli vojnik, i to oficir koji je bio u ekšual ratu i vodio jedinicu. Ko drugi da to radi? Evans mi nije nikad bio omiljen, ali ne mogu da mu apsolutno ništa zamjerim što tiče ove uloge. A za Hulka - on je van kontrole, ali nije 100%. Čak i kad uradi nešto pozitivno, to je više kao impuls, ali ipak je pozitivac.
Reply With Quote
Nemaju godine veze kad je iskustvo u pitanju.

Bookmarks