ovo je luda kuca....!![]()
Oi!
Kako je naletio ovaj novi server, tako su se i kodovi za forum promijenili. Fotke se ne resize-uju automatski nego ostaju u velikoj rezoluciji. Podjite na Fotografije-uopste, tamo je opći kaos.
I am so post-rock I shit sad birds.
ovo je luda kuca....!![]()
u eri novih servera bez ove "obdarene" dame u zaglavlju ja protestujem!
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Ocisti cashe....onda ce biti
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Takva je u originalu, ako me pamćenje služi. Jesi li na ovo mislio?
![]()
★
Forum radi kao metak.
Hvala.
evo konobarice. zadovaljan i off sam![]()
![]()
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
meni nesto nijeok kad odem na
https://forum.cdm.me/private.php imam sve PM-ove
a kad odem na https://forum.cdm.me/private.php nemam bez one stare
e sad ako se ulogujem na pocetnu stranicu sam predirektuje sa forum.cafemontenegro.com/index.php na https://forum.cdm.me/
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sacekajte po dana - dan da se sve sredi ako nije zurba...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Meni sve super radi i cini mi se da je forum puno brzi! Podrzavam!
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Taman se ulogujem i forum me poslije 5 sekundi sam izloguje sto je fora?
Kad se ulogujes strikiraj onu opciju dolje da to pamti
Nova adresa je cdm.me. A bug-ovi sa PM-ovima ce nestat u sledecija para danaH.
I am so post-rock I shit sad birds.
Moze li jedno pitanje,
zanima me mozemo li mi forumasi da trazimo od administratora/moderatora da nam objasni zasto je neki forumas/forumasica banovan?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Razmisljao sam o ovome....odgovor je ne. Svi smo odrasli ljudi i svako vodi racuna o sebi. Sjecate li se onoga pravo privilegija? Znam da vam je nepopularno ali to je tako. Vidim da neko spominje novi forum. Mozda ce ga tamo prihvatiti sa pitanjima i stavovima.
Moderatori ovdje potpuno volonterski po cijelu noc rade i i brisu svakakve uvrede i provokacije. Shvatate da ono sto mnogi dozivljavaju kao zadovoljstvo oni dozivljavaju kao obavezu. Sad jos treba i da se objasnjavamo. Sjetite se da je na kraju dana ovo ipak nasa kuca i da ste vi dobrodosli gosti.
Pravila su napisana da bi se oni lakse snalazili i namijenjena su vama da shvatite koje su granice. Meni je zao sto ta pravila uopste postoje. Ja ucestvujem u radu vise foruma i nikada ali nikada nijesam procitao pravila. I nikada mi nije obrisan ni jedan post. Svi znamo da se lijepo ponasamo kada treba i ja svakako necu dopustiti da ovaj forum bude ventil nekima da ispale sve emocije koje ne smiju ili ne mogu u svom redovnom zivotu. Nemate pravo da pitate je li neki moderator ikada kaznjen ili nije. Ja cu sa Didijem procijeniti kada neki moderator vise ne zasluzujue tu titulu.
Ovo je kraj ovoj raspravi i ovdje sam dao odgovor na sva prethodna pitanja. Svaka dalja rasprava i pitanje ce se tretirati kao spam i prema tome ce se tako i odnositi.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Stefan je u pravu. Naime radi se o tome da je forum premjesten na novi server i sada je potrebno da se odradi propagacija tog servera. Na stari je stavljena redirekcija na novu adresu ali neki od vas je jos imaju u bookmarks. Ocistite skroz cash browsera koji koristite i bice ok.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Stivi
ocisti cache od browsera i onda podji na adresu.
https://forum.cdm.me/
Mislim da bi sada trebalo da je ok.
Ne znam moram ti reci. Zaista....kada se ulogujes ponovo koja ti je adresa u browseru?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks