Dobro ga je prodao s obzirom da je benzinac + u srb je registracija za 3.0 u krv....
singerov auto. prodat je skoro za 11 000e cini mi se
they share a look in sileNce and everything is understood...
Dobro ga je prodao s obzirom da je benzinac + u srb je registracija za 3.0 u krv....
qwert, jel udaran? :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
nije al je farbat![]()
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/9666 sto mislite o ovome?seljacki jeste ali je zanimljiva ova boja na njega...a ovaj z4 jole je perverzija
21 000 eura...
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!
TAKUMI
vidjoh ga danas u pg neobicna boja ali za 21k ga ne bih pogledao a ne mislio o njemu
Odvratnost.
She is only here to annoy herself!
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
o boze ruznog li auto sve mu *****.
moj je manje ruzan a isto ide do 100
kakav je ovo dildo umjesto rucice mjenjaca? dje je SPARCO kad mi treba hahahah
Originally Posted by my name is ...
ironija?
ne..ova alpina je pregadna.i boja i spojleri i felme i unutrasnjost i sve sve sve
Moj auto je presladak. A ide isto do 100, a sporiji do 200 (kvatrostadjone ga usporava hahah)
Originally Posted by my name is ...
Dobro![]()
Dok neki sa oduševljenjem, jedva čekaju da vide sportsku veziju najveće bavarske limuzine, oni konzervativniji smatraju tako nešto svetogrđem i degradacijom minhenskog M- brenda. Kada je riječ o stvaranju M verzije BMW- ove Serije 7, mišljenja su dosta oprečna.
Dok neki sa oduševljenjem, jedva čekaju da vide sportsku veziju najveće bavarske limuzine, oni konzervativniji smatraju tako nešto svetogrđem i degradacijom minhenskog M- brenda. Međutim, u realnom životu odluka o tome, ipak mora biti donijeta na osnovu tržištne analize potencijalne tražnje za jednim ovakvim automobilom.
Ako se stvari posmatraju iz tog ugla, onda je pokretanje projekta M7 sasvim logičan korak. U nedavnom intervjuu za magazin Car& Driver, Friedrich Ničke Predsjednik BMW- og M odjeljenja, potvrdio je da ovaj proizvođač automobila ozbiljno razmatra tu ideju, ali novinaru nije želio ponuditi više dodatnih pojedinosti o tom projektu.
Ničke je bio naglašeno odrečan kada su u pitanju eventualne M verzije nadolazećih električnih automobila i3 i i8.
ada cus degradacija napravili su M dzipa i dizela a sad ce sedmica bit degradacija...
She is only here to annoy herself!
ne znam sto bi nekome treba 7 M pored 750-760
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks