Page 127 of 592 FirstFirst ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... LastLast
Results 3,151 to 3,175 of 14777

Thread: Android

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    Polovan: Galaxy S, Nexys S, Desire HD (180-220e)

Nov: Wildfire S (190e)
    bolje SE Mini (Pro), a imao sam WFS. 1ghz je 1ghz ipak
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by NeroAzzurro View Post
    Opet pocese danas problemi sa zamrzavanjem ekrana... Kad se uradi factory reset sve se brise, aplikacije, slike, kontakti?
    pa uradi bekap
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A svaka muka na ovaj telefon zadnja 2 dana... Sad sam ga prikljucio na USB i uopste ne prepoznaje telefon, tj samo se puni... Probao sam da instaliram KIES i kaze da drajver nije uspjesno instaliran... Prije ovoga je sve normalno radilo...
    Ima li ko ideju sta da radim, potrebno mi je samo da prebacim backup na kompjuter i resetujem ili uradim update softwarea?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda je nesto crklo kad ti je nestala baterija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ne znam, probao bi da uradim factory, ali moram prvo backup prebaciti na kompjuter...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Kad restartujem tel svaki put pri paljenju mi pise "Android is upgrading... Optimizing applications" i kada odradi sve onda se upali tel, zatim,
    Ako neko vrijeme ne koristim tel, sam se iskljuci sa wf fi, od prije dva dana ni mobile network nece da mi radi i ako mi je ukljucena opcija i u Telenoru mi kazu da je sve ok.

Sve ovo je pocelo da se desava od kada sam instalirao novi SW. Postoji li kakva vjerovatnoca da tel vratim na prethodni SW jer mi je na njega fenomenalno radio???
    U pitanju je tel HTC Sensation

Android version 4.0.3
    SW number 3.32.401.5
    ako ovo kome sto znaci...

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

wifi ti se mozda gasi kad je ekran ugasen (sleep mode), ima podesavanje u wifi/advanced za to (makar na DHD)
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

To je sve pocelo prije par dana od kad ni mobile network nece da mi radi. Ovi iz telenora mi kazu da je kod njih sve u redu.
    I zbog cega prilikom svakog restarta radi "Android is upgrading... Optimizing applications"?

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

jel imas stock rom? jesi radio apgrejd na neku noviju verziju?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Jesam na noviju verziju, ustvari tel mi je sam izbacio da upgradeujem sw i ja sam to odradio. Vrlo rado bih vratio staru verziju ako to kako moze. A stock rom, prvo mi reci sto je to i pa cu ti reci imam li ga, posto se u telefone bas ne razumijem.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Komentar za HTC One X na B92:

Ne, nece ovo biti moj sledeci telefon. Iako drzim palceve "malom igracu" (HTC nema ni 3% ljudstva samsunga i Apple-a) i sam sam korisnik HTC telefona.

Nazalost, Mobilni uredjaji su dobili istu kapitalisticku komponentu koja se pojavljuje vec 20 godina u PC svetu - nepotrebne nadogradnje zarad lapanja para ljudima. evo i objasnjenje:

Tegra 2 koja se zasniva na CortexA9 setu instrukcija i radi u dual core rezimu je vise nego dovoljna da tera sve aplikacije i portebe korisnika na mobilnoj napravi. JEDINI aspekt koriscenja jaceg procesora je feature novih telefona koji se zove: WiFi full Display mirroring - sto znaci da ce zapravo i imati smisla da se koriste 1080p aplikacije na telefonu, jer da nije toga (prebacivanja slike na veliki ekran) - samo LUDA osoba moze da tvrdi da mu trebaju te rezolucije, "retina" displej i ostale merketinske kindjurije koje nam serviraju. Molim B92 bez cenzure, jer 1080p na 5 incha NE MOZE da bude korisno osim za potrebe marketinga. izvolte uzmite Apple iPhone 4S, stavite ga u vertical, odzumirajte web stranicu bilo koju i procitajte mi tekst. ako uspete da procitate bilo sta - ja svim posetiocima B92 kupim po jedan iPhone.

Dalje - koriscenje procesorske snage na mobilnom uredjaju se ne poredi sa desktop masinama. Kaze google meni pre neki dan:

Igra Ceramic Destroyer se ne moze pokrenuti na vasem uredjaju (Desire Z, 800Mhz single core procesor sa 512mb RAM-a) i kao takvu je nazalost ne mozete skinuti sa google play/marketa.

Malo li Google zna da je moj Desire Z overklokovan na 1.6Ghz, i da mu je sistem podesen tako da ima vise slobodnog RAM-a nego bilo koji Samsung/HTC/Sony koji fabricki dolaze sa 1GB RAM-a i da kod mene na uredjaju Asphalt 6 radi bolje nego na Galaxy S2 koji je dual core Exynos A9 procesor sa isto 1GB .. ?

te ja onda uzmem i skinem APK instaler, pokrenem Ceramic Destroyer i gle cuda - ne da radi, nego kao singerica! imam vise frejmova prilikom multiple eksplozija nego sto ima ne samo Android uredjaj od 500 evra, nego i iPhone 4 sa iOS5 koji je daleko "tecniji" od androida.

poenta - Android na mobilnom telefonu od 5< incha nema potrebe da tera procesor koji je u stanju da tera video editing software, i da formira kompleksne 3D dizajn figure. I to ne kazem zato sto se tesim, kao - zivim u srbiji pa neam pare za jaci fon - imam al nisam tolko blesav da ga kupim. kada moj uredjaj 300 evra jeftiniji radi SVE to isto. Hardver koji trenutno postoji oko ARM arhitekture je daleko ispred softverskih mogucnosti ne samo Android-a, nego bilo kojeg mobilnog sistema.

Sledeci telefon koji budem pazario ce trebati da ima neke druge kvalitete, pored ovih "brojki" i benchmark rezultata a to su:

1. izdrzljivost kucista
    2. vrsta stakla na ekranu
    3. trajanje baterije
    4. podrska zajednice (ROM-ovi, aplikacije, modovi)
    5. originalnost (meni je malo muka od "TS monoblok" fazona, a vama ?)
    (Igoritza, 17. april 2012 14:19)

# Link komentara
    Preporučujem (+236)
    Ne preporučujem (-20)
    Sad će da me grisenko gađa njegovim galaksijem, jer on zna nešto više o ovoj problematici...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Jesam na noviju verziju, ustvari tel mi je sam izbacio da upgradeujem sw i ja sam to odradio. Vrlo rado bih vratio staru verziju ako to kako moze. A stock rom, prvo mi reci sto je to i pa cu ti reci imam li ga, posto se u telefone bas ne razumijem.
    stock rom ti je fabricki rom
    Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Komentar za HTC One X na B92:

Sad će da me grisenko gađa njegovim galaksijem, jer on zna nešto više o ovoj problematici...
    ma to on samo zato jer ne umije da instalira Ubuntu, ko sto si ti

Stari Igoritza sa bench foruma
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

E pa imam ga.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

onda znaci resetujes na fabricko, a ako ni to ne pomogne: custom rom (aj sad pitaj sta je custom rom :mrgreen: )
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

ako ga resetujem na fabricko onda ce mi vratiti na prvi sw, jel? a ni on mi nije bio dobar. SW posle tpg prvog i prije ovoga sad mi je bio najbolji. a i posle bih morao da podesavam sve oko mreze i interneta jel? :/ I da, sto je custom rom?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Skoro sam kupio HTC Wildfire S (polovni), sa Android vezijom 2.3.5. Obzirom da nemam nikakvog iskustva sa Android-om, treba mi pomoć oko instalacije programa. U njemu nema instaliran FILE MANAGER, a ANDROID MARKET ne radi???!!! Učitava u nedogled i na kraju nekakva greška. Čuo sam da je Android market prestao sa radom i da je sada to Goggle Play.
    Kako da se registujem na Google Play, da bih mogao da instaliram bilo šta?
    Hvala unaprijed.
    Све је скривено у својој супротности... Ако човјек жели да нађе, нека буде спреман да изгуби...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li ko sta moze biti pa mi ne prepoznaje kompjuter telefon kad ga povezem preko USB?

*Uradio sam update androida, factory reset... opet isti problem, zamrzne ekran i moram restart... kad ga zakljucam posle par sekundi sam se ekran aktivira, sa manjim osvetljenjem nego inace..
    Prije nego sto sam uradio reset baterija mi se sama od sebe pregrijala i potrosilo se oko 50% za 2 sata, a telefon nisam ni pipnuo...
    Last edited by NeroAzzurro; 19-04-12 at 13:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koji je softver u njemu sad? Jesi li probao neki drugi ROM da flešuješ?

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    ako ga resetujem na fabricko onda ce mi vratiti na prvi sw, jel? a ni on mi nije bio dobar. SW posle tpg prvog i prije ovoga sad mi je bio najbolji. a i posle bih morao da podesavam sve oko mreze i interneta jel? :/ I da, sto je custom rom?
    imam ti odlicnu nokiju 5110, da te rijesim muka
    Quote Originally Posted by vlatko123 View Post
    Skoro sam kupio HTC Wildfire S (polovni), sa Android vezijom 2.3.5. Obzirom da nemam nikakvog iskustva sa Android-om, treba mi pomoć oko instalacije programa. U njemu nema instaliran FILE MANAGER, a ANDROID MARKET ne radi???!!! Učitava u nedogled i na kraju nekakva greška. Čuo sam da je Android market prestao sa radom i da je sada to Goggle Play.
    Hvala unaprijed.
    posto si ga skoro uzeo, jesi fino odradio reset sve na fabricko kao prvi i obavezni korak? PS Sa opisom "nekakva greska" ce ti tesko ko moci pomoci
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zola.mne View Post
    Koji je softver u njemu sad? Jesi li probao neki drugi ROM da flešuješ?
    Ponijeh ga na servis, je me nervira citav dan... update sam software, factory reset 2 puta... ne pomaze nista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo izasao ICS za Hrvatsku, valjda bude uskoro i za nas .

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by iksha View Post
    Evo izasao ICS za Hrvatsku, valjda bude uskoro i za nas .

za koji tel?
    FIZIIIIIIII !!!

Isto su me pitale STOTINE i ponavljam STOTINE hiljada studenata! ETO!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by vlatko123 View Post
    Hvala unaprijed.
    Bio je potreban samo HARD RESET i sada sve radi. Umjesto Marketa sada je Google Play.
    Све је скривено у својој супротности... Ако човјек жели да нађе, нека буде спреман да изгуби...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    E zaista ne znam kako su uspjeli doci do takvog rezultata! Moj SII je 8mm, ubio bih za dodatna 4mm i jacu bateriju, od oko 2500-3000h, a da nije kineska, i naravno bez onih poklopaca kao vrata od nuklearnog sklonista :-) t.j. da je sam proizvodjac tako pravi. Ima tu jos jedna fora, veca baterija vise i kosta, ali ne toliko da se ne bi isplatila.
    I upravo zbog popularnosti Anker i ostalih baterija povecanog kapaciteta, trebali bi da jos jednom razmisle o tome. Neka samo pogledaju sta je Moto uradila sa RAZR MAXX!
    Samo da nije podjela trzista i medjusobno dogovaranje "konkurencije" u pitanju...

Page 127 of 592 FirstFirst ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)