dobro je to
zadnjiih mjesec dana se prodavalo nekoliko za 180, 190e. ne znam jesu li prosli ali se sjecam cijene. razmisljao sam mog da prodam, da izvucem tih 200 dok sam na vrijemejuce naidjoh na jedan post na XDA (SGS thread) dje jedan komentarise kako mu super radi ICS na S+. jos mu je bio klokovan na 1.8GHz
trebalo bi da moze, mada nije tesko provjerit.
dobro je to
NE KAZEM JA NISTA. ALI NEKAD KAD MI TREBA TO NE RADI. PA MOGAO SAM KUPITI 3310.
Sent from my HTC HD2 (android 2.3.7) using Tapatalk
ima li kakva aplikacija s market-a koja moze rebutovati telefon u recovery...jer neznam s kojim hotkey-s da ga butujem u recovery da bi instalirao custom rom
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
telefon je rutovan, ali je neki galaxy 551 , rijetki model , pa skinuo sam neke aplikacije i kaze mi dao kao moj telefon ne podrzava njih![]()
uzmi onda instaliraj ovaj ROM Manager pa pokusaj sa njim , samo dobro pazi sto instalirash da ne ubijes soft.
podji na xda - pa nadji tacno koji je model i sto ima od romov i softa za njega
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
instalirao rom manager i nekako butovao u recovery al mi ne daje opciju install from sd card
micro arc oksidacija na HTC One S
i ovo: http://www.techradar.com/news/phone-...ndsets-1075640
jel uzimao ko ovaj*
http://www.gsmarena.com/t_mobile_move_balance-4389.php
Imam problem sa SGS2 zadnja 2 dana... Svakih pola sata, sat zna da mi 'zamrzne' ekran, znaci smanji se osvetljenje, stoji ona pocetna pozadina i ekran ne reaguje na dodir... takodje baterija se precudno ponasa, prvo mi je 70 % otislo u 2 sata, a pri tom nisam koristio telefon skoro uopste, onda sam ga stavio na punjac, ugasio i za par sati napunio se svega 20,30%. Napominjem da mi se ovo desava od kad mi se baterija skroz ispraznila i telefon izgasio.
odradai mu factory reset i odradi wipe baterije
Wipe baterije ne mora, vec objasnjeno da je to placebo efekat (i to direktno iz gugla!). Fokker, potvrdi :-)
Znaci samo factory reset da odradim?
Stavio sam ICS (Poljski), i sve je dobro, osim sto mi se pojavilo u notification baru da prihvatim uslove Azuriranja softvera i izaberem zemlju (to je ono podesavanja>o telefonu>azuriranje). Koju god zemlju da odaberem (Crna Gora, Poljska), izbacuje mi da je Obrada neuspjesna. Zna li neko kako to da odradim?
I jos nesto. Ako budem htio da se vratim GB 2.3.5 fabricki, jer imam garanciju kod Telenora, koji ROM da skinem? Je li to oficijalni koji je i za Telenor Srbije?
Jer nijesam vidio da izbacuju za Crnu Goru officijalne?
nije bitno koji ti je rom sto se tice garancije , samo je bitno da telefon nije root-ovan , a ako si ga vec root-ovao imash counter. mada ga mozes lako resetovati
ps. izasao je ICS za UK pa skini i instaliraj njega
sve update pratite ovdje http://www.sammobile.com/firmware/
a i odatel ih skidajte , ako ima onaj narandzasti kvadratic(slika Kies-a) onda je official al za to trziste koje je navedeno![]()
izace i za CG i SRB official , ali sigurno ce josh potrajati , jer izbacaju svake nedelje po par njih a s obzirom da smo mi zadnja rupavjerovatno nece prebrzo izaci za nas
ja mislim da ima i za nas official ali je 2.2 i 2.3.4 to je onaj sto dodje uz tel. 68/69
ps. nije ti sad ni root problem , jer kad se prebacis na ICS mozes da resetujesh brojac i onaj zuti trougao sa http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1494114
preporučite android do 200e.
Polovan: Galaxy S, Nexys S, Desire HD (180-220e)
Nov: Wildfire S (190e)
Opet pocese danas problemi sa zamrzavanjem ekrana... Kad se uradi factory reset sve se brise, aplikacije, slike, kontakti?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks