dealextreme.com posiljke preko 10 USD salje sa trackingom bez ikakve doplate na inace besplatan shipping.
Mene je jedan sat poslat 22-23 marta tek danas napuštio HK pa ti viđi. A inače su otud redovno za 15 dana stizali.
dealextreme.com posiljke preko 10 USD salje sa trackingom bez ikakve doplate na inace besplatan shipping.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
mene je sramota da kazem da mi nije stizalo jos uvijek nesto sto je poslato 25. januara sa DX
sitnica je u pitanju, cisto da vidim oce li stic i kad. bice da su to posijali nedje
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Meni se nekad desavalo i da mi zaluta posalju mi ponovo i opet se zagubi poslije ljeta jedno 3,4 mjeseca stiže preko venecuele , pošteni su tamo chavez i ti mu komunisti !
Od nekih prodavaca i do 2mjeseca ali stigne zavisi, evo sad bas od jednog istog u isto vrijeme kupljeno samo poslato odvojeno stiglo jedno za 12 dana dok 1 jos nema posle 22 mada po koverti Bejing :P izgleda da nema nekih pravila .
Najveci problem i najvise se covjek boji ovih nasih malo je ako se eto poneka među 1000000 zagubi no još ovi iz Pošte guše internet trgovinu , al eto ajd živjeli !
Ne znam da li se ovo samo meni dogadja ali konstantno imam neki problem sa trgovinom iz USA.Prije 15 dana kupio sam neki SSD sa" usps priority mail" shipping-om.
Dobio sam TN sa kojim sam vidio da je posiljka prihvacena 6.aprila u posti u Miami i od tada do danas nikakvih promjena nema kao da i dalje stoji u toj posti.
Prije 4-5 dana poslao sam mail prodavcu ali mi nije odgovorio.Da li sa ovom postom mogu uopste pratiti posiljku?
Moze li neko da potvrdi onu proceduru 'izvlacenja' tovarnog lista bez da platis DHL-u za tu 'uslugu' oslobadjanja od carine? Hvala.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
mogu ja!
ali da ne radi
the World's leading dance event
Sensation
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Carinska pošta. Za par dana(subota vjerovatno) će ti doć doma![]()
mogu li sto ucinjet da se zalim posti na ovo sto mi nije dostavljen paket no je vracen? nisam bio obavijesten o prispijecu, a u medjuvremenu su mi stizali drugi paketi...
bio danas do poste i kontrolor mi je ladno rekao "vracen, sto cemo sad"...
E ako znam. Trebalo bi da se možeš žalit al u ovom našem društvu i državi ne znam kome. Đe drugo bi podnio tužbu i očas posla dobio parnicu i troškove za duševni bol makar.
pa ocigledno je njihov propust, ali da bi kao nesto provjerio trazi mi broj posiljke, koji nema sansi da saznam. tek sad ne
u jednom trenu mi je rekao "treba oci da mi ispanu da nadjem nesto ovdje". znaci moze ali nece da trazi po imenu. kotrolor gospodin Simic.
Znači da mu je posa da po vas dan odmara(tako je on definisa radno mjesto) i da ga niko ne pritiska da išta više odradi.
Je li neko imao problema sa NLB gift karticom ? Nece ni jedan sajt da je prihvati. Na neke javlja da nije verifikovana u banku, a na neke je samo odbije.
Ne znam šta ti je NLB "Gift" kartica
Ja evo više od godinu imam najobičniju NLB Visa debitnu i radi normalno na svim sajtovima sa kojih sam naručivao(TinyDeal,DinoDirect,DealExtreme i odlični Base.com), radi sa EntroPay karticom, Moneybooker-om, i EBay prodavcima koji primaju kartice
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
meni stigao jedan paket josh iz januara mjeseca (a bio sam ga prezalio)
inace stigao mi je i onaj sto sam pitao ovdje sto je pisalo IZMJENICNU POSTU ... i juce ja odem za njega i lik kaze da je neko dolazio 12.04 i nije nikog nasao kuci i vratio ga ( sramota da nikakav listic nisu ostavili , no da se ja nisam interesovao to bi kod njih ostalo josh bog zna koliko)
ono je prije bilo rajetno jedan postar za jedan dio grada i ljepota, postar zna dje je ko od prilike, dogovoris se sa njim sto i kako ako te ne nadje kuci, a sad ne no rekose da imaju 8 dostavljaca za PG pa kako kojem dodje koji dio grada ... nije mi jasna njihova politika poslovanja
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moze li neko da mi objasni kako se kupuje sa ebay-a? Nikad nijesam tregovao preko neta, a sad moram da porucim neki dio za motor sto ga ne mogu naci u CG.
Kako otvoriti paypal?
Prelistaj malo brate objašnjeno je 100 puta do sad.
Paypal zaboravi dok zvanicno ne omoguce registraciju iz nase zemlje. Ili nadji nekog prijatelja koji ima nalog da ti ti to plati.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks