bookmakers
dje moze da se singla taj york, u lob vele ne daju singl
been there, done that !!!
bookmakers
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Cardiff - Derby Tip 1, Kvota 1.6
Cardiff tri kola prije kraja sezona ima sanse da pobjedom omoguci playof i borbu za Premier ligu. Derby je osigurao opstanak i nema nekih ambicija. Gosti su takodje danas bez 2 stopera (Barker & Brayford). Njihovi mecevi su takodje efikasni.
Međusobni mečevi: CARDIFF - DERBY 02.11.11 CHA Derby Cardiff 0 : 3 02.04.11 CHA Cardiff Derby 4 : 1 14.08.10 CHA Derby Cardiff 1 : 2 02.05.10 CHA Derby Cardiff 2 : 0 29.09.09 CHA Cardiff Derby 6 : 1
svaka cast kotoraninepraticu temu pa kad opet bude nesto da i ja potegnem lovuu xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
ja sam stavio 2e
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
zar nije york iz 1-2 ?
Bajern-Real 4+
Celsi-Barsa 3+
Atl.Madrid-Valencia 3+
Sporting-Atl.Bilbao 3+
Ovo sam probao
Jeste 1-2. Tako je bila prica. U Mozzartu sa 26 spustili na 8. Sta mislite jel navlakusa?
pazite ovo http://www.24sata.hr/nogomet/hertha-...momcadi-262357
da se singla Kaiserslauternsamo da nebude da su ovi juniori bolji od prve ekipe
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
5.30 Kvota na K'lautern, samo, spustice je do subote sigurno.
probat ovaj egipat uzivo (2,05)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zasto bi neko uopste igrao protiv Herte kad je ovaj Klautern na zadnjem mjestu,od 10 zadnjih meceva,8 izgubili,2 nerijeseno,ne treba im pobjeda nista,ispali su odavno,dobija Herta to,pa da ce igrat sa kadetima
Evo blokirase ovaj York u bukmejkers.
pustite subotu sad nego sta da ubacim sa realom 2?
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Trebalo bi da sutra imam dojavu od istog izvora,mozda...nije jos sigurno ako je dobijem stavljam
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Orleans-Colmar x/x kvota oko 4.50 stavite na tiket neki pokusajte.
Ma to je sve ****** vjerujte mi smanjili kvotu na 2...jednom u sporting je bila 1 kvota na prelaz jedan...i nije doso,po meni ovaj york moze doc x-2 danas
1 Draw - Draw Rostov v Krasnodar
(Half Time/Full Time)16/04/2012 None 4.33 Won Stake: 10.00 To Win: 33.33 Returns: 43.34
1 Guangzhou Evergrande Guangzhou Evergrande v Kashiwa Reysol
(Full Time Result)17/04/2012 None 1.90 Won Stake: 30.00 To Win: 27.00 Returns: 57.00
Samo sibaj, mestre!!
edit: od mene
blackpool 3+
bayern over 1.5 cards
crawley 3+
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks