Page 293 of 857 FirstFirst ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... LastLast
Results 7,301 to 7,325 of 21409

Thread: Predlozi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Postoji jedan veliki problem sa Filmovima/Serijama o Holms-u. Svi ih makari i nesvjesno poredima sa jednim i jedinom Holms-om. Taj holms je postavio ekstremno težak zadatak budućim verzijama. Usput Robert Downey ga je baš dobro odigrao, u oba dijela

Slično kao što će se svaki Bond porediti sa Šonovim
    Majstore, ne poredimo mi Homles-a sa Brett-ovom interpretacijom već sa likom kakvog je Doyle napisao.
    po meni Richie ga je sjebo to što je mogao
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Gledah sinoc ponovo "Ljudi machke" sa Nastasjom Kinski i ponovo se odushevih.
    "ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Ra's_Al_Ghul View Post
    Majstore, ne poredimo mi Homles-a sa Brett-ovom interpretacijom već sa likom kakvog je Doyle napisao.
    po meni Richie ga je sjebo to što je mogao
    Majstore, pročitaj ponovo šta sam napisao i obati pažnju na riječ "nesvjesno"
    To što se Holms po nekad i tuče, i u knjigama je opisan kao fantastičan bokser što sam već znao. ali sam googlao i pročitao da je još negdje opisan kao ekspert u mačevanju i "borbi štapovima" (valjda neka zapadnjačka verzija Kendo-a).
    Tako da meni i najmanje ne smeta to što se pobije 2 puta u toku filma jer Holms po knjigama zna i da se žestoko krlja, meni najviše smeta što nije opisan kao narkoman što je po knjigama i bio.

Ali tu je ta "korektnost" tako da se novi Holms ne bode, a recimo u BBC seriji novijeg datuma Sherlock je bivši narkoman
    Last edited by Rakun; 17-04-12 at 00:28.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

To što se Holms tuče, i u knjigama je opisan kao fantastičan bokser što sam već znao. ali sam googlao i pročitao da je još negdje opisan kao ekspert u mačevanju i "borbi štapovima" (valjda neka zapadnjačka verzija Kendo-a)
    Nemam šta da obraćam pažnju na riječ: ''nesvjesno'', akcenat je bio na: ''poredimo sa - (slika Jeremy Brett-a)''...
    Ono je tipični holivudski akcioni film i nema veze sa Holmesom na papiru. barem ne u toj mjeri. Bio je bliže amateru u boksu i nije bilo puno radnje u kojem se opisuje to njegovo znanje, te vještine je povremeno koristio odnosno u dosta maloj mjeri. isto važi i za vatreno oružje koje se koristilo svega par puta. Pripišimo režiserovoj slobodi to što su i jedan i drugi toliko preuveličani da bi mogli sa Jet Lee-jem komotno 1 na 1 da se obračunaju...
    Ne želim dalje da se raspravljam o razlikama u pisanom djelu i filmu sa tipom kojem je Queen of The Damned fantastična adaptacija istoimene knjige. Tako da bilo šta što bi ti rekao za Holmes-a mora da se uzme sa velikom rezervom...
    Last edited by Ra's_Al_Ghul; 17-04-12 at 00:43.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Nemam šta da obraćam pažnju na riječ: ''nesvjesno'', akcenat je bio na: ''poredimo sa - (slika Jeremy Brett-a)''...
    Ono je tipični holivudski akcioni film i nema veze sa Holmesom na papiru. barem ne u toj mjeri. Bio je bliže amateru u boksu i nije bilo puno radnje u kojem se opisuje to njegovo znanje, te vještine je povremeno koristio odnosno u dosta maloj mjeri. isto važi i za vatreno oružje koje se koristilo svega par puta. Pripišimo režiserovoj slobodi to što su i jedan i drugi toliko preuveličani da bi mogli sa Jet Lee-jem komotno 1 na 1 da se obračunaju...

O ti veliki poznavače Sherlock-a Holmse-a, osobo koja ga bolje zna od Watson-a
    Evo ti nekoliko opisa sa naslovima knjiga u kojima se dotični nalaze

Dakle idemo...

Cane
    Holmes, as a gentleman, often carries a stick or cane. He is described by Watson as an expert at singlestick and twice uses his cane as a weapon (Znači utvrdili smo da je EXPERT u KENDO-u ili šta god Englezima borba štapovima znači)

Boxing
    Holmes is described as a formidable bare-knuckle fighter. In The Sign of the Four, Holmes introduces himself to a prize-fighter as:

"The amateur who fought three rounds with you at Alison's rooms on the night of your benefit four years back". McMurdo responds by saying, "Ah, you're one that has wasted your gifts, you have! You might have aimed high, if you had joined the fancy". (Znači utvrdili smo da je "bokser za divljenje" )

Martial arts
    In "The Adventure of the Empty House", Holmes recounts to Watson how he used martial arts to overcome Professor Moriarty and fling his adversary to his death down the Reichenbach Falls. He states, "I have some knowledge, however, of baritsu, or the Japanese system of wrestling, which has more than once been very useful to me". The name "baritsu" appears to be a reference to the real-life martial art of Bartitsu, which combined jujitsu with Holmes's canonical skills of boxing and cane fencing (Znači utvrdili smo da čak poznaje i Japanske borilačke vještine)

Physical Condition
    In several stories, Holmes is described or demonstrated as having above average physical strength. As an example, in "The Adventure of the Speckled Band", Dr. Roylott, 6 feet tall and wide as a doorframe, demonstrates his strength by bending a fire poker in half. After the Doctor leaves, Holmes "said laughing. 'I am not quite so bulky, but if he had remained I might have shown him that my grip was not much more feeble than his own.' As he spoke he *****d up the steel poker and, with a sudden effort, straightened it out again." (Utvrdili smo da je toliko snažan da može da savije punu(ne šuplju) gvozdenu šipku iliti žarač)

Dakle Konan Doyle je opisao Sherlock Holmse-a kao:
    1. Izuzetno snažnog (može da savije žarač!!!!!!!!!!!)
    2. Boksera za divljenje
    3. Eksperta u Kendo-u
    4. Poznavaoca borilačkih vještina

Da znaš da bi ovakav čovjek zgazio dopingovanog Jet Lee-a i Downey je čitajući opis Holmse-a iz knjiga u stvari odigrao maminu mazu (mislim, nije savio ni običan žarač ili podigao 140 Kg sa benča)

A osim toga
    U prvom dijelu Ritchie-og Holmse-a dotični se tuče 2 puta(slovima DVA puta) i od te dvije tuče u jednoj popije batine, a takođe puca 3 puta(slovima TRI PUTA)

U drugom drugom Ritchi-jevog Holmse-a dotični se tuče 1 put (slovima JEDAN PUT) i ne puca ni jedan put

Ne želim dalje da se raspravljam o razlikama u pisanom djelu i filmu sa tipom kojem je Queen of The Damned fantastična adaptacija istoimene knjige. Tako da bilo šta što bi ti rekao za Holmes-a mora da se uzme sa velikom rezervom...
    Aj mi objasni što kakiš ? Nađi mi na forumu kad sam ja to rekao da je Queen of the Damned fantastična adaptacija KNJIGE. Kad pročitaš knjigu(e) ONDA SE JAVI. Film Queen of the Damned ima veoma malo veze sa istoimenom knjigom više ima veze sa knjigom Vampir Lestat.
    Ako sam pomenuo nešto "fantastično" u vezi filma Queen of the Damned onda sam rekao FANTASTIČNA MUZIKA, a tebe puštam da uživaš u Cecama,Sekama,Slavicama itd...

U buduće bih te lijepo zamolio DA NE LAŽEŠ TAKO MASNO (bar ne u vezi sa mnom) da bi sebe predstavio pametnim. To je izuzetno ljigavo ponašanje

Što se tiče ukusa puštam te da uživaš u po tebi odličnim Transformersima, reći da su Transformersi "više nego solidan film" je dno dna.
    Za razliku od tebe ja ne provjeravam koliki film ima skor na IMDB prije nego što ga predložim.
    Jedini izlet u vode malog IMDB score-a ti je Night at the Roxbury,a film je više nego debilan
    Last edited by Rakun; 17-04-12 at 07:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

super, pa ti čitaš vikipediju. samo nastavi molim te. nemoj slučajno da pročitaš nešto što je izašlo iz Doylovog pera. pominjem opet: PREUVELIČAN JE, svako ko je ČITAO to će ti reći...
    i naravno da ne lažem, izvoli ako imaš vremena samo nadji ono što si piskarao o Queen of The Damned i nadji moj post šta sam ti odgovorio kad si konačno ućutao...
    I još uvijek stojim pri tome da je Transformers 1 solidan film, koji se može odgledati sa društvom, ostali djelovi su smeće, kao što sam i napomenuo. Sve ostalo mogu da tolerišem, jer ne gledam svaki aspekt nekog filma i ne tražim mu svaku manu kao pojedini. Ali Homles je jedini izuzetak i to ne mogu da tolerišem, jer mi je predstavio heroja iz jedne od prvih knjiga koje sam pročitao i koje sam kasnije nastavio da čitam kao tipičnog akcionog heroja, Bondovog djeda po babinoj liniji i Huntovog dalekog pretka iz Velike Britanije (što on sigurno NIJE). Da nijesam upućen i da nijesam ništa o tome pročitao vjerovatno bi mi film i bio zanimljiv i mogao bi da prodje. Napominjem opet, ovo ne treba da bude akcija! Taj Homles ne postoji!
    A sad pogledaj opet Queen of the Damned, tvoj omiljeni film da ti se malo raspoloženje popravi
    Last edited by Ra's_Al_Ghul; 17-04-12 at 10:59.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

super, pa ti čitaš vikipediju.
    Slučajno su ti tačno napisana imena knjiga u kojima je Holms prikazan kao "Bokser za Divljenje", "Ekspert u Kendo-u", "poznavalac borilačkih vještina" i takvo mudo da "savija žarač"
    Eto desilo se da su totičnu stranu moderirali baš ljudi koji su čitali knjigu, a ne oni koji tvrde da su pročitali svaku knjigu, a tri čuke nemaju da je Holms opisan kao odličan bokser
    Ponavljam KO ZA BOKS NIJE ZNAO TAJ KNJIGE NIJE ČITAO (Kako li ti je taj boks promakao da mi je znati, SIGURNO ZATO ŠTO SI ČITAO KNJIGE)

i naravno da ne lažem, izvoli ako imaš vremena samo nadji ono što si piskarao o Queen of The Damned
    I evo ti dokaz da lažeš i to ono baš pečatno, bez i trunke srama
    https://forum.cdm.me/showthread.php?...ed#post2086028 JASNO SAM NAPISAO DA JE MUZIKA U PITANJU I NAVEO JOŠ PAR "MUZIČKIH FILMOVA"

A sad pogledaj opet Queen of the Damned, tvoj omiljeni film da ti se malo raspoloženje popravi
    A ti klinče od 12 godina pogledaj Transformerse sa ushićenjem i ne zaboravi da još jednom odgledaš Night at the Roxbury
    Last edited by Rakun; 17-04-12 at 11:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Pročitaj opet onaj moj post gore i vidjećeš da sam pomenuo boks.
    Ne vidim moju i tvoju raspravu odje na ovom linku što si postavio, ono kad sam ti dao do znanja zašto film ne valja uporedjujuci ga sa knjigom koju sam naravno pročitao jer ne bih pisao na pamet.
    Ovo poslednje je vjerovatno tvoj zadnji trzaj i pokušaj uvrede? Pa dobro, ne zamjeram ti jer vidim kakav si tip tako da ne uzimam za zlo.
    Last edited by Ra's_Al_Ghul; 17-04-12 at 11:29. Reason: rizn je gramatičke prirode

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

Rakune, aj preporuči par komedija, pošto ti je Night At Roxbury ******...
    samo da nije nešto iz ciklusa Paja i Jare, Kamiondžije, Žikina dinastija i tome slično

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Pročitaj opet onaj moj post gore i vidjećeš da sam pomenuo boks.
    Ne vidim moju i tvoju raspravu odje na ovom linku što si postavio, ono kad sam ti dao do znanja zašto film ne valja uporedjujuci ga sa knjigom koju sam naravno pročitao jer ne bih pisao na pamet.
    Ovo poslednje je vjerovatno tvoj zadnji trzaj i pokušaj uvrede? Pa dobro, ne zamjeram ti jer vidim kakav si tip tako da ne uzimam za zlo.
    Evo šta si napisao :
    "Ne želim dalje da se raspravljam o razlikama u pisanom djelu i filmu sa tipom kojem je Queen of The Damned fantastična adaptacija istoimene knjige"

Iz mog posta gdje pominjem taj film hvalim MUZIKU, prema tome šta zaključujemo LAŽEŠ BEZ I TRUNKE SRAMA. I neka samo to nego i pošto si vidio i ti i svi koji su kliknuli na link šta piše u mom postu TI INSISTIRAŠ NA LAGANJU , I PORED NAPISANOG DOKAZA.
    Tvoji trzaji se sastoje od LAGANJA, ako ništa ja barem čuvam obraz. A to što sam se ja iznervirao je iz jednostavnog razloga ŠTO LAGANJE MRZIM IZNAD SVEGA
    Last edited by Rakun; 17-04-12 at 11:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Evo šta si napisao :
    "Ne želim dalje da se raspravljam o razlikama u pisanom djelu i filmu sa tipom kojem je Queen of The Damned fantastična adaptacija istoimene knjige"

Iz mog posta gdje pominjem taj film hvalim MUZIKU, prema tome šta zaključujemo LAŽEŠ BEZ I TRUNKE SRAMA. I neka samo to nego i pošto si vidio i ti i svi koji su kliknuli na link šta piše u mom postu TI INSISTIRAŠ NA LAGANJU , I PORED NAPISANOG DOKAZA.
    Tvoji trzaji se sastoje od LAGANJA, ako ništa ja barem čuvam obraz
    kakav dokaz? ja ne znam stvarno moram li da ti crtam ali evo, ako treba i to ću da radim.
    ovaj tvoj dokaz odnosno link ne sadrži onu moju i tvoju raspravu o filmu i knjizi!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Screaming Lord View Post
    Rakune, aj preporuči par komedija, pošto ti je Night At Roxbury ******...
    Komedije koje su "smiješne" zbog retardiranosti glavnih likova su dno dna. Night At Roxbury je Cika_Dzo-ov omiljeni žanr(Trash)

Normalne komedije tipa Mrs. Doubtfire su uvjek moj izbor

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

kakav dokaz? ja ne znam stvarno moram li da ti crtam ali evo, ako treba i to ću da radim.
    ovaj tvoj dokaz odnosno link ne sadrži onu moju i tvoju raspravu o filmu i knjizi!
    Taj tekst je dokaz da ja nisam ni jednom jedinom riječju rekao da je "fantastična obrada knjige" kao što si ti lagao. Rekao sam da je (meni)fantastična muzika, a napomenuo da mi smeta to što film nema neke veze sa knjigom. A ti samo ponavljaj da sam ja rekao da je "fantastična obrada knjige" (samo ne reče koje knjige), čak šta više uvjek sam pisao da je gledajući ga kao obradu knjige izuzetno loš ali sad će svi koji se potrude da samo kliknu na LINK ka mom postu znati da lažeš kao (banovaće me ako završim rečenicu)
    Last edited by Rakun; 17-04-12 at 12:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To što se Holms po nekad i tuče, i u knjigama je opisan kao fantastičan bokser što sam već znao. ali sam googlao i pročitao da je još negdje opisan kao ekspert u mačevanju i "borbi štapovima" (valjda neka zapadnjačka verzija Kendo-a).
    Tako da meni i najmanje ne smeta to što se pobije 2 puta u toku filma jer Holms po knjigama zna i da se žestoko krlja, meni najviše smeta što nije opisan kao narkoman što je po knjigama i bio.

Ali tu je ta "korektnost" tako da se novi Holms ne bode, a recimo u BBC seriji novijeg datuma Sherlock je bivši narkoman
    Rakune, prastaj na vulgarnosti ali i ja umijem da vrsim nuzhdu i to radim svaki dan, ali to ne znaci da cu sad da ustanem i to uradim na sred ulice. Dakle, niko ne spori da je Doyle pominjao te Holmesove vjestine, nego je problem shto je Ritchie ikonu detektivskog, ne akcionog zhanra pretvorio u jeftinu kombinaciju jamesa bonda i chucka norrisa za 14- publiku.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

to je i poenta svega. Recordare88 je našao ljepši i sažetiji način da kaže ono što ja trubim od sinoć

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bukvalno ista rasprava se između vas vodila na strani 229.

A bogomi Rakune, nije da nisi rekao da ti je Queen of the Damned odličan film

Pa dobro sad,
    Intervju sa Vampirom je Twilight tadašnjeg doba, prvi film da je vampir prikazan kao pozitivac a i glumci su vlažni san svake curice (Pit, Tom, Bandera). "Jedina" razlika je što je film 5650 puta bolji od ljige zvane Twilight. Ako nekog interesuje film je gotovo preslikan iz knjige, dok je film Kraljica Prokletih(takođe odličan) sastavljen iz dvije knjige.

Što se tiče vampira izdvojio bih Dracula 2000, i to samo zbog fantastične priče o postanku Drakule. Inače film je osim tog dijela srednja žalost
    - strana 227.
    I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

eto odakle meni onaj zaključak...

sad pogledah Tucker and Dale vs Evil -> http://www.imdb.com/title/tt1465522/
    nemojte ga zaobići, odličan je!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tree of life. Mada kamera zna biti ala National Geographic...

http://www.imdb.com/title/tt0478304/
    Peace,Love,Unity & Respect
    for one another !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

Neko me ipak ceka (2009)

Solidna "angazovana" drama (abortus, porodicno nasilje) u formi TV filma, prezivjela Tijanicevo ostrvo i eksperimente scenariste s (prenaglasenim) dijalozima.

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Tyler View Post

- strana 227.
    Busted!

Click image for larger version. 

Name:	35uyzo.jpg 
Views:	120 
Size:	13.4 KB 
ID:	86768

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Screaming Lord View Post
    Busted!
    Nije problem da li sam rekao da li je film dobar ili ne, problem je što mi se natura da sam rekao da je "FANTASTIČNA ADAPTACIJA ISTOIMENE KNJIGE"
    A ti kralju sa sve sličicom nađi gdje sam rekao da je film "fantastična adaptacija istoimene knjige" ili ne kaki
    Quote Originally Posted by Tyler View Post

Pa dobro sad,
    Intervju sa Vampirom je Twilight tadašnjeg doba, prvi film da je vampir prikazan kao pozitivac a i glumci su vlažni san svake curice (Pit, Tom, Bandera). "Jedina" razlika je što je film 5650 puta bolji od ljige zvane Twilight. Ako nekog interesuje film je gotovo preslikan iz knjige, dok je film Kraljica Prokletih(takođe odličan) sastavljen iz dvije knjige.

Što se tiče vampira izdvojio bih Dracula 2000, i to samo zbog fantastične priče o postanku Drakule. Inače film je osim tog dijela srednja žalost
    - strana 227.
    Tačno rekao sam da je film (po meni) odličan. ALI NI JEDNOM NISAM REKAO DA JE "fantastična adaptacija istoimene knjige"kao što mi Ra's_Al_Ghul ubaca riječi u usta

Čak šta više, svaki put kad sam hvalio film sam napisao da blage veze nema sa knjigom.
    Reći da je Queen of the Damned "fantastična adaptacija istoimene knjige" može samo ukazati na nekog ko nikad nije čitao ni "Vampir Lestat" ni "Queen of the Damned", a ja znam te knjige praktično napamet
    To je kao reći da je ona blasfemija od filma The Hitchhiker's Guide to the Galaxy fantastična adaptacija istoimene knjige

Najveći (ako ne i jedini) razlog izuzetno loše kritike filma je što je iskasapio knjigu(ljudi su bijesni i što Lestat nema plavu kosu), ali ja i pored toga što obožavam djela Anne Rice(prije nego što je našla boga) mogu da film gledam nezavisno od knjiga.
    Prema tome ponavljam meni je Queen of the Damned odličan film, a najviše zbog fantastične muzike kao što sam iznova i iznova pisao.

S'obzirom da vidim da je Ra's_Al_Ghul izbrisao post(koji me je žacnuo kao čitaoca) u kom je kaže da sam negdje rekao da je "fantastična adaptacija knjige" ovo je zadnji post vezano za to
    Možda je moguće i da je Ra's_Al_Ghul nenamjerno pogriješio ali i ja sam milion puta pogriješio na forumu pa sam bio dovoljno čovjek da to priznam

THE END
    Last edited by Rakun; 18-04-12 at 08:53.

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

eto odakle meni onaj zaključak...

sad pogledah Tucker and Dale vs Evil -> http://www.imdb.com/title/tt1465522/
    nemojte ga zaobići, odličan je!
    Preporuka i od mene.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

Rakun, meni nije jasno što si mi 2 puta isto odgovorio, ovdje i u inbox? S tim što si ovdje bio malo kulturniji pa si napisao "ne kaki" umjesto "ne seri" kao u inbox...i ne znam što ti je sad skrivio Shaggy
    Inače, zabolje me murica i za film i za knjigu po kojoj je rađen, poenta je ovdje da taj film hvališ, a s druge strane pljuješ po nekim ostvarenjima koja su objektivno dobri filmovi, u svakom slučaju, miljama ispred Queen of the Damned...mene recimo Battle Royale nije nešto oduševio kao većinu, al neću nikad da napišem da je za izbjeći...mogu da nabrojim još bar desetak naslova koje svi dižu u nebesa i objektivno se radi čak o nekim remek djelima, al jbg, meni se nešto nisu svidjeli, ne volim takvu tematiku ili što li god, što definitivno nije razlog da ih stavim u filmove za izbjeći...najviše što bih mogao je da ih stavim u overrated topic, al opet, što će mi to..
    btw. preozbiljno shvataš diskusiju na forumu, al dobro, zato te i volimo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Nema te ljubavi na daleko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

evo sad ispade da mu je sad film odličan, a prije reče da je samo dobar zbog muzike xD too rakune brate moj, jedva čekam tvoje sledeće demantovanje samog sebe
    ako napišeš:
    Pa dobro sad,

Mislim da je moj zaključak na mjestu. Ako kažeš za neki film da je odličan, a taj film je inače adaptacija onda ovo vezuje jedno drugo. Pogotovo što se ni u jednom trenutku nijesi ogradio, nego si rekao da je Intervju sa Vampirom preslikan i u narednoj rečenici si se nadovezao za QOTD i rekao: takodje odličan sastavljen iz dvje knjige! Eto, ništa nijesam slagao. Sve je potkrijepljeno, i mislim da bi većina ljudi izvela isti zaključak iz ovog tvog piskaranja.Ti se majstore sad vadi koliko ti duša ište, i na nezavisno gledanje i na muziku i na bilo šta drugo mijenjajući mišljenje još koji put, ali to ništa nije pomenuto u ovom tvom citatu na koji sam se ja nadovezao i dao ti do znanja zašto film nije odličan već naprotiv tuga i očaj, uporedjujući ga sa pisanim djelom.
    Ovim završavam svu diskusiju sa tobom do daljnjeg jer ćeš vjerovatno još nešto da izmisliš, a ja stvarno nemam vremena za tebe i tvoju demenciju...
    Pozdrav!

Page 293 of 857 FirstFirst ... 193243283289290291292293294295296297303343393793 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)