da nije mozda ko pocinja ovu seriju?
http://www.imdb.com/title/tt1832045/
Odlicna nova epizoda The Good Wife. Druga za redom dobra, u sezoni koja je bila all over the place. Sad se konacno vracaju oprobanom receptu iz prve 2 sezone i odmah sam optimisticniji - kako je isla ova sezona, bio sam gubio interesovanje.
Fire in the hole!
ne sprdajte se, trucanje a la "sve je povezano, butterfly effect", i iz epizode u epizodu se daju neke srceparajuce price pojedinaca i kako ih mali povezuje u stilu The Incredible Machine
(za one koji se sjecaju igrice)
(nečitko)
Touch je tesko ******,sve po traci.
Ali zato Justified objasnjava!Zavrsih i drugu sezonu,malo mi je krivo sto Diki ne ubi Ivu,mislim da bi Bojd postao veci bedes
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nisam nikad razmisljao o tome, ali ima smisla. No, bilo bi mi ipak zao, jer je Boyd i ovako badass, a bobami je i Ava postala totally & completely badass!Ali zato Justified objasnjava!Zavrsih i drugu sezonu,malo mi je krivo sto Diki ne ubi Ivu, mislim da bi Bojd postao veci bedes
Fire in the hole!
Iva je ok,sad skidam trecu pa cu vidjet' kako se dalje odvija situacija sve ali mi se svidja kako se ona razvija.Medjutim mislim da bi mu posle toga bilo bas svejedno i da bi haos pravio.Da postane Bojd super Krauder,nesto kao Goku super Sajanac![]()
Last edited by Jakuza; 17-04-12 at 14:49.
Evo pogledah i ja finale Justifieda - Rejlan mrčenik, što ga snađe .. scena sa rukom - priceless .. sve je odlično, osim što je Bojd ispao malo šupak na kraj, a baš mi je bio super lik ..
ok,hvala za infoskinuo sam juche,pa cu svakako pogledat,meni se cini da se necu pokajat
bajdvej,zavrsih d sild...kakvo jebeno remek djelo!kakav kraj!kakva predzadnja epizoda!kakvo savrsenstvo!kakvo saslusanje vika mekija pred kuckom iz imigracionog!ja nista jace do sad nijesam gleda!'kolko ima memorije to ******?' car!
1993-2020
Meni je Touch sasvim fina serija, ocekivao sam mozda i vise zbog komentara ali dobro. Nista joj ne fali za sada.
Da, bas nista ne fali :-) nego, jel ko provalio sta povezuje Touch i Crnu Goru? ;-)
sent from my mother's nokia 3310
(nečitko)
Let za Tivat![]()
Има ли титлова за ту серију?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Samo dvije epizode,ja inace gledah na Fox Life,bas prijatno iznenadjenje
http://prijevodi-online.org/serije/v...oth-at-the-end
Ostavih se Toucha. Odgledah jos jednu epizodu, i previse mi bi. Ucinjelo mi se da ce bit fina serija, ali su prerano zasrali situaciju.
DICIOTTO
Bas cudno,samo neki torenti na spanskom se pojavljuju,a bas je mocno,steta sto nema vise
ima da se skine,ali je bash malo linkova.ne znam ni kako sam potrefio verzije za ove 2 titla sto postoje na prijevodima.
1993-2020
A ima li ista crnje no kad u neku seriju pocnu da govore o svojoj proslosti i djetinjstvu. Svi su neku muku prosli, roditelji su ih mucili, ili su im ubijeni, ili nesto trece... istog sekunda bih batalio komplet seriju da gledam kad pocne neki lik sa ovom pricom. Eto tako.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks