I ja ga nasuh i nidje veze. Tj, ne osjecam nikakvu promjenu tako da nek su zdrao.
Zato nasuh dizel u srbiji i razlika zesca.
Sad cu jos malo za hrvatsku pa ce auto da poludi. A ovdje, ne prebaca 60 konja.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
cudis se sto ne osjecas razliku na pezoa od koliko bjese konja ? 115 ? atmosferski motor jos... njemu da ubacis 105 oktana race fuel isto ce da radi
sjeca li se ko fifth gear klipa dje testiraju 92/95 i 100 oktana (bjese tako?) na clia 1.4, golfa gti i imprezu sti ? Clio nikakva razlika, petica gti 5 ili 10 ks, a sti 15-20 ks razlike
@Nsx, to bi valjalo kad bi ovo stvarno imalo 100 oktanaMogu jedino da logujem auto sad i da se malo igram sa 'ignition timing' ako se bude moglo
![]()
Last edited by aCid_cOokiE; 14-04-12 at 20:51.
Originally Posted by my name is ...
Trili, ogranicen si.
Ne ocekujem ja da ide za 5 sekundi do 100.
Ocekujem promjenu, bilo kakvu.
No je neeeema!
Vidis kako se osjeti na hdi od 90ks kad se sipa po srbiji/hrvatskoj. Ne mora da dodaje 15 konja, nisam ga cipovao.
Pricam o razlici dje mi sad auto nema ni tih 115, a kad ih dobije ja se odusevim.
Ako ti auto nije fabricki mapiran da moze da se prilagodi na 100 oktana, ne znam sta onda ocekujes...nije ti gorivo krivo
Meni npr pise u uputstvo da moze 93, 95 i 98 oktana...
Njak Njak Njak
dizel ce svako auto skoro osjetit...pa i ti malo, eh, 'noviji' hdi motori
Promjene sa 100 oktana na pezoa nece bit. Taj auto NE ZNA sto da radi sa tim gorivomi moras da predjes par DOSTINA kilometara da bi bilo sta primijetio (nako mislis da ce da radi mirnije na ler jer si usuo 20 litara a imao 10 litara starog goriva u rezervoar)
@Gorostas...kad bi to gorivo imalo stvarnih 100 oktana, onda bi mapa za njega itekako koristila.
Ali SILE nema da je to ni blizu. Mozda za nijansu 'cistije' od devedesetosmice i to je to.
To gorivo nema veze sa 100 oktana...
TAKUMI
Jok. Bilo MOZDA 10litara 98mice i nasuh 50evrica ovog.
Crvena mi je gorela par dana i na bordu je pokazivaod a moze da predje 0 KM. [doduse meni posle 30km ide odma' na 0]
Vidim da si rekao da nema 100 oktana. To sam i ocekivao, nema potrebe gorostase da se cimas, neces ih vidjet' sem da iskocis do slovenije/hrvatske
Ja sam rekao sledece: "ako se gorivo razlikuje, ta razlika mora da se osjeti. bilo kako. ler-niski obrtaji-visoki-dza buuu"
Over and out![]()
Last edited by dub_c; 15-04-12 at 19:35.
zato ja osjecam, majke mi
a kad zamjenim svjecice, radicu logove da vidim kakav mi je tajming (kako dobar izraz), boost, misfires itd
nema napamet cile mile stigo mile kitic
ahahahahaha
pogle pricu
ljudi znate li vi sto su oktani?
posjetite gugl ako ne znate![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
http://www.index.hr/vijesti/clanak/b...ji/610061.aspx
Jos malo pa sad ce!
odo ja sjutra na cilipe, pa pogodite sto cu ucinjet....![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Sa tvojih 300 postova osjetio ga nijesam. Moraćeš bolje... A i neka si mi ga rekao..
Nego tatkov sine, mora da imaš jedno 20 -tak godina, taman lijepo sa 50 se sjeti priče o katalizatoru. Čovjek koji ne voli vazduh oko sebe ne voli ni sebe...
Možda nisi pročitao pa da ponovim da i ja imam auto koje ne odgovara tim evropskim propisima, ali bih sigirno volio da uvedu taj zakon kod nas iako ću ja imati direktnu štetu (dva auta), jer ipak mislim da je bitnije zdravlje nego da svaka famlija ima po 3 auta.
Naučili su nas u CG da plaćamo parkinge, da plaćamo ekološku taksu, da vjerujemo bankama, da plaćamo litar goriva kao tri hleba i još mnogo drugih stvari koje su prije 20 godina bile smiješne i tada bi ti neko razbio glavu da si mu ovo pričao. Tako će i za ovo doći vrijeme.
pa e imam 18 godina i vozicu auto bez katalizatora. kad ima milion ljudi koji ne paze ja jedini cu drzat ravnotezu jel? a? makse.
400 postova i 100 reputacija![]()
they share a look in sileNce and everything is understood...
evo i ja da dam doprinos ekologiji,sad cu da krknem 5 litara ulja u 20-30 kila nafte da procistim ovi vazduk shto udishemo...
Posto rece gore:"Ako nemaš para da voziš kako treba nemoj ni vozit, gadi mi se kako ljudi zagadjuju ovo oko nas..." Zasto ti vozis 2 auta koja ne ispunjavaju standarde? Da se razumijemo, i ja sam za zastitu prirode, ali dje na ovu sirotinju, dje je 80% vozila starije od 15god. da uvodis takve standarde? Mora i onaj radnik da se doveze do posla, sta ce on sto vozi auto iz '80tih ili '90tih? I sto to manje zagadjuje neki noviji auto od 4000 kubika, nego neki golf od 1600, star 20 god?
ajde bukvalisto.
they share a look in sileNce and everything is understood...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks