Page 265 of 666 FirstFirst ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... LastLast
Results 6,601 to 6,625 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

internet snajperuša
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gavrilo View Post
    Ма никакав проблем. Не смета ми твоје мишљење. Више волим да читам него да пишем па сам са задовољством прочитао твој одговор. Ако мислиш да је пут у НАТО добар за ЦГ, слободно се пријави да одрадиш туру у Авганистану као поносни црногорски војник...
    JA? Zašto ja?
    Budi uvjeren da će se u MNE nać par hiljada neurotičnih "adrenalinskih frikova" kojima je rat najbolja zabava i koji se samo u ratu osjećaju živim
    . A za učešće u Avganistanu dobiće, recimo, mogućnost uštede 20.000€ za pola godine, plus mogućnost šverca kojim uz malo sreće mogu da dupliraju zaradu...tako da će vrlo kvalitetno riješiti stambenu potrebu za tih pola godine ( uz kredit od još 20.000€ koji bi dobili na osnovu pologa prvog iznosa i upisane hipoteke na drugu polovinu stana, recimo).

Rat je BIZNIS BROJ 1 NA SVIJETU, mi kroz savremenu NATO konceprciju dobijamo dugoročni pristup kvalitetnog zapošljavanja potencijalno društveno trajno neuklopljnih (i opasnih!) lica... koji su ili za "mercenaries" ili kriminalaca...jer takvi karakteri rad od 9-17h ne vole, niti takvim životom uopšte mogu da žive (bez velike traume i osjećaja praznine)....ovo možda zvuči čudno, ali je vrlo istinito..a ja znam dosta takvih ljudi i vjeruj mi da sam ih dobro proučio.

I najvažnije, mi imamo proporcionalno viši procenat takvih karaktera nego druge nacije, ljudi ( i žena!) koji su prirodno talentovanih za taj adrenalinski, ratnički biznis i koji zaista ne bi tražili sažaljenje jer odlično znaju u šta se upuštaju kad potpišu da idu tamo, VEĆ BI KROZ TAJ ANGAŽMAN NAŠLI ISPUNJENJE SVOJIH SNOVA ,NAJDUBLJIH ŽELJA I NAGONA...

NJIH ŽALITI SU PO MALO "KROKODILSKE SUZE"!
    Btw, momci iz "OMON" ili SPECNAZ su istoga sklopa.
    Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 11-04-12 at 22:47.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    JA? Zašto ja? Budi uvjeren da će se nać par hiljada neurotičnih "adrenalinskih frikova" kojima je rat najbolja zabava i koji se samo u ratu osjećaju živim........

Rat je BIZNIS BROJ 1 NA SVIJETU, mi kroz savremenu NATO konceprciju dobijamo dugoročni pristup kvalitetnog zapošljavanja potencijalno društveno neklopljnih lica (ili najamnik ili kriminalac...jer takvi rad od 9-17h nekako ne vole, niti takvim životom uopšte mogu da žive bez velike traume i osjećaja praznine)....ovo možda zvući čudno, ali je vrlo istinito i ja znam dosta takvih ljudi i vjeruj mi da sam ih dobro proučio.

....
    Nevjerovatno...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    manijak .... bolesnik drvo i travu . ... primitivne sirovine ..pišaju narkomani..... Po ludilu .....

Pod hitno, ali pod hitno ćes morati mijenjati rjecnik ma o kome pricao
    Uvaženi Hari Krišna ,

pošto profesor književnosti Momir Vojvodić nije toliko poznat po pohvalama doktoru Mugoši , koliko po tome što je na Badnje veče 1990 kod crkve Svetog Đorđa poveo kolo i zapjevao čuveno “ Ko će sa mnom ja sam prvi , da pijemo turske krvi “, poslije čega je bio uhapšen – pa ako on nije veljesrpska budala odnosno budaletina – onda se izvinjavam tebi i posjetiocima CDM . Ubuduće ću ga kvalifikovati “ najveći pjesnik srpskog romantizma nakon Branka Radičevića “ .

Za doktora Mugošu međutim ne mogu dati prekvalifikacije .

Gradonačelnik koji koji odbija da izvrši svaku presudu suda , po mojem sudu jeste primitivna sirovina .

Gradonačelnik koji na pilonsku skalameriju stuče desetostruko više nego što bi koštao normalan i funkcionalan most , planira tunel kroz Goricu , ruši poslednje kulturne spomenike ovog grada iz vremena kad je počeo da biva grad - jeste iskompleksirano periferijsko govedo .

Gradonačelnik koji nam objašbjava da je sve to normalno no njega mrze mediji i koalicioni saveznik njegove stranke - jeste lud čovjek .

Gradonačelnik koji na kraju poruči da , Bože zdravlja , još dugo će vladati Podgoricom – apsolutno je manijak .

Drvo i trava su to što jesu , a potkop između Vektre i Maxima je zapišano i poplavljeno ruglo i bačen novac .

To što pišem nije govor mržnje nego moje iskreno i subjektivno osjećanje prema čovjeku kojeg smatram apsolutno nevaljalim i štetnim . Naravno , možeš iskoristiti svoje moderatorsko pravo , obrisati mi post ili banovati

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Bone je izgleda htio reći
    "Ili imaš m..., ili ideš u školu"

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

saputnice slazem se ja 100% sa tobom ali trebamo ipak drzati neki red na forum jer ih ima jos ohoho takvih pored njega pa kad bi se za svakog pisalo tako nikome se ne bi mililo na forum da udje eo ispadoh neki puritanac ali ne volim pretjeranu upotrebu takvih rijeci, bar ne javno (sad se sjetih KPGS od Ramba, nadam se da me razumijes)
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    9,169
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Bone je izgleda htio reći
    "Ili imaš m..., ili ideš u školu"
    Pa sumnjam da je htio bash to reci,prije ce bit il nemash nishta i glavi ili ...mada pretjerao je,nema ovdje toliko tih frikova a ne par hiljada,mozda ih ima par desetina,to je to...vishe se takvi pale na nacionalshovinistichke priche,uostalom bili smo svjedoci shta su takvi radili unazad 20 godina.
    ...

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A pogledaj molim te tagove. Nema ni milacica ni barovica ni mitrovica ni najs vajs-a.

Samo Misko Djukic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Miško piše :
    " Biznismen je Veselin Barović?

Barović je čovjek koji je odrastao u centru glavnog grada... ekonomista je... Radio je u Opštini (gdje je odrastao)... Radio je u Izvršnom vijeću Crne Gore... "
    Ja se sjećam da je Barović 1989 radio u Zavodu za izgradnju kao direktor i tada je tamo odradio malverzaciju sa desetak stanova pa ga je Radnički savjet Zavoda smjenio ( u socijalizmu se to moglo ) i podnio krivični prijavu protiv njega . O tom privrednom kriminalu je Pobjeda tada pisala bar dvije godine .

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Prijeti da će minirati brane u Holandiji ako ne oslobode Šešelja, Mladića i Karadžića

http://www.vijesti.me/svijet/prijeti...a-clanak-69118

hahaaaa sto radi ovaj covjek
    ovim ce definitivno konacno privuc siroke narodne mase!
    Last edited by autodijagnostika; 13-04-12 at 10:44.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Intervju sa Miškom Đukićem

13. April 2012. - 11:54 Od rtcg 2 komentar

Miško Đukić

I prije dolaska „mladih, lijepih i pametnih” prepoznat si kao čovjek koji bez rezerve kritikuje crnogorsku oligarhiju. Ko su oni iz tvog sjećanja?
    - Tada sam bio urednik za kulturu. Pokrivao sam i mjesto urednika Studeksovog radio pozorišta u TVCG. Rade Bojović je bio direktor Studeksa (studentski eksperiment). Darko Šuković je bio zadužen za sport i rekreaciju… Nijesam ni sanjao da će se njegova rekreacija ovako plaćati. Kada smo, na mišiće, formirali prvi nedjeljnik u Crnoj Gori – „Krug” – Darka smo postavili za urednika. Toliko je teških riječi tada izgovorio i napisao za Djukanovića da sam bio siguran da je to „Živa istina „… Nijesam ni sanjao da će sa Djukanovićem, zajedno, danas dijeliti „ Živu istinu „ – na Televiziji „IN”. Momir Bulatović je radio kao urednik u univerzitetskoj riječi. Gospodin Aco Djukanović je bio u kancelariji pored nas i pokrivao mjesto generalnog sekretara UKSSO… Vujica Lazović je bio predsjednik omladine Podgorice… (sada je avanzovao u istoj službi).
    I onda su, u oktobru 1989 godine, počeli sa mitinzima, a na vlast dolaze u januaru. Kako je to izgledalo iz tvoje perspektive?
    - Bio sam u kancelariji Vujice Lazovića. Dao sam mu referat za zaštitu životne sredine i skrenuo pažnju što je kombinat uradio sa piralenom ( koji je završio u Morači a dio u bačvama na Ćemovskom polju). Ovo kancerogeno trafo-ulje već je dospjelo u zemlju u havariji iz sedamdesetih. Upropastiše Zetu (staro ime za Crnu Goru). Aluminijski kombinat je dokaz – kako veliki promašaj uništava život – ekonomski i biološki … A onda dolazi novi promašaj sa istim posljedicama – takozvana antibirokratska revolucija… Pozvonio je telefon Vujice Lazovića i ženski glas je, vidno uznemiren, rekao:”Ti si u kancelariji a narod je na ulici”. Vujica i ja smo krenuli prema skupštini… Tamo je već bio Slobodan Milošević …Samo se čekao januar …
    Vujica je tamo i ostao, a ti si završio u zatvoru?
    - Zahvaljujući gnusnoj montaži, danas velikog crnogorca – Rajka Cerovića . U moja usta , užasnom montažom, stavio je riječi meni nepoznatog čovjeka… Ekspesno su mi presudili , jer, očigledno, nekome nijesam bio po volji. Predsjednik predsjedništva bio je Božina Ivanović . Dovoljno je reći da smo kasnije, gospodin Ivanović i ja, na terenima mojih arheoloških istraživanja proveli mjesece i mjesece… Bili smo prijatelji… Ali… Zbog Rajka Cerovića morao sam u zatvor … Nakon tri mjeseca, za mene teškog zatvora – karakteristike su poslali Vujica Lazović i Aco Djukanović. Oslobodjen sam a kada bih čitao – ovo što moji tadašnji prijatelji: Aco i Vujica napisali – neko bi se morao stidjeti. Ja to sigurno ne bih bio …
    A gospodin Milo Đukanović?
    - Njegovo ime je bilo nepoznato narodu. Ali ideologija iz koje dolazi i te kako „poznata”… Skandirali su Titu i Slobu… Tada su „okupljeni” spalili lutku Miljana Radovića (on je bio ekonomista i predsjednik SKCG. Naslijedio ga je Veselin Vukotić – idejni tvorac čitavog ekonomskog sistema u Crnoj Gori i osnivač Milovog privatnog univerziteta UDG. Ako se sjećate spaljena je mnogo kasnije i lutka Vesne Perović ( liderke LSCG-a ) … Ali nedavno su u Kotoru spaljeni „Braco i Seka „… Sjećate se u Beogradu lutke Slobodana Miloševića u haškom odijelu sa zatvoreničkim brojem… Nosio je lutku na protestima, gle čuda, student Bulatović … „ Braco” mora da primijeti da ne može koristiti Udb-u a da ne doživi istu sudbu. Ista ruka spaljuje …a onda reformiše. Ezoterički i egzoterički nivo . Nego , izvini za podužu digresiju, vraćam se … Milo ni tada ništa nije radio . Osim na radnim akcijama . Tek da je tamo ostao … ali kada je počeo da „ radi” … Došao je kao komunista – ekonomista iz opštine Nikšić i od opštine Nikšić i cijele Crne Gore napravio svoju Crnu opštinu … A kako će drugačije – kada ga na vlast ( zajedno sa Svetozarom i Momirom ) dovodi UDBA Slobodana Miloševića… Za mladje čitaoce – UDBA je bila „bezbednosno obaveštajna služba. Do 1966 godine, ova organizacija je nosila naziv – Uprava državne bezbednosti (skraćeno UDBA)”. 1989 god. Udba ( tada SDB) dijeli se na ratne huškače i mirotvorce … Tu je mjesto rodjenja ratnoprofitera i mirnoprofitera … Narod je bio i ostao kolateralna šteta … Tada sam napisao grafit: crnogorci ne ljube lance – oni ljube korupciju ! I počelo je … Dvije ideologije: komunizam i četništvo su se uhvatili „za grla” bijela … Kao i uvijek u njihovim sukobima strada obrazovanje. Pobijediće pas, koji je Brozu na Sutjesci spasio život, a stradaće Borislav Pekić – koji je morao imati spomenik u strogom centru Podgorice gdje je i rodjen !…Ali – interesantno da je Titovom psu ime Luks . Luks računa površinu nad kojom se svjetlosni fluks širi … Umjesto širenja svjetlosti dobijamo pseće zavijanje .
    Ko se suprotstavio ?
    - Veliki LSCG ( Liberalni savez ) … Sve što ti govorim, gledam svojim očima i ne nudim kao jedinu istinu … Naglašavam – ovo je svjedočenje … Ja nijesam bio član liberalnog saveza . Bio sam aktivni sudionik zajedničke borbe protiv užasne narodne patnje koja je slijedila … LSCG je krenuo iz Musinog stana sa Cetinja … Koko Vujović je stao na čelo …Kasnije je na njegovo mjesto došao Slavko Perović koji je , ako se sjećaš – pozvao minstra policije Pejakovića na dvoboj. I tako je Perović branio pravo na život ( tada Muslimana ). Toliko je taj čovjek valjao Crnoj Gori … Svaki čovjek ima svoje plus i minus faze, pa i on. Međutim, Perovićeve plus faze su nezaboravne. Zadužio je Crnu Goru, ali Milova Crna Gora ima toliko dugova da će Perović biti zaboravljen dok god je Milo na vlasti … Za istu službu za koju radi Milo, radili su i rade : Vojislav Šešelj ( dobrovoljno od 1971 god. šifra Magistar ), Jevrem Brković ( od 1959 god. šifra : Visitor ), Matija Bećković, Hašim Tači … Ista služba – ista ruka ! Sve je pod kontrolom …
    Posljedice?
    Vidiš i sam ! Najveća posljedica je proglašenje LSCG-a za državnog neprijatelja. Zašto ? Zbog pucnja na obrazovanje i ubijanja nerodjene djece ! A podsjetiću te: „Jedan od glavnih zadataka UDB-e bio je eliminacija „unutrašnjeg neprijatelja” ( u prevodu – jedinog ko ti zaista smeta i predstavlja diskontinuitet a to je LSCG ). Zatim „ tehnika praćenja i prisluškivanja „ ( ovo je bio jedan od četiri glavna odsjeka UDB-e ). Milo Djukanović je kao derište – bez uvrede – bio pion UDBE-e … Čovjek koji se ne bavi sobom – mora se baviti tobom – napisao sam tada aforizam i posvetio ga Jovici Stanišiću ( On je bio prvi čovjek SDB-a . Stanišić je učvrstio vlast Slobodana Miloševića i Mila Djukanovića. Jovica je Crnogorac iz Bjelopavlića ). Podsjetiću da – reorganizacija UDB-e nastupa nakon praćenja i prisluškivanja Josipa Broza od strane Aleksandra Rankovića… Normalno, svako zna da je ova verzija o prisluškivanju interpretacija pobjednika. Podsjetiću da Barak Obama šalje pohvalno pismo Milu Djukanoviću, ali… Bez sumnje, CIA će biti Milov „Ranković”…ali nakon ulaska u NATO. Kao Rankovića smijeniće Mila i reformisati ANB. Počeće sa „Pozitivnom Crnom Gorom” …Pa onda mučenje – pa stega … Pa višepartijski sistem … I onda demokrate i konzervativci – tj. opet ratno i mirno profiteri ali sada reformisani … Sve kako bi opstala lupeška ekonomija … Živi bili pa vidjeli …
    Marko Milačić, Press

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Nedavno je formirana nova partija „Pozitivna Crna Gora”. Što očekuješ od njih ?
    Rekao sam ti da je Crna Gora stradala i biološki i ekonomski… Na čelu ove stranke je biolog, a u sjenci matematičar ( sabiranje i oduzimanje )…Ko je komunista – ekonomista ?

Da li je ovu vlast moguće pobijediti na izborima, a privredu oporaviti ?
    Koju vlast , na kojim izborima, koje godine … Ne zaboravi – ON nije prvi… Mi nemamo vlast već skupinu – „Korisnih idiota”. Uz časne pojedince koji su ( opet ) interesno zalutali … Korisni idioti su planetarna pojava… Korisni idioti ( od grčke riječi idiôtçs, , lat. Idiota , onaj ko radi za sebe i samo zbog sebe, takodje onaj ko je neznalica, nekompetetna osoba ). Dozvoli da citiram srpskog politikologa Ljubomira Kljakića koji mi je i skrenuo pažnju na ovu pojavu : „ Srpska privreda je dužna i Bogu i narodu. Duguje između sebe, duguje domaćim i stranim bankama, duguje i potražuje od države a opstaje zahvaljujući introverznom upumpavanju subvencionisanih kredita za likvidnost. Oni će obezbediti preživljavanje u vremenu krize ali ne i normalan privredni život. Privreda Srbije se ne može oporaviti jer nema šta da se oporavi…”
    Primijeniti ovo na Crnu Goru … Ups, oporaviće se naše more – a mi ćemo dobiti noćne more … i TV serije … Koju vlast , na kojim izborima – koje godine ? Koja privreda ?
    Pa kako dalje u ovom „Free Montenegru” ? Imamo li pravo na „da” ili „ne”?
    Da – bio sam na čelu radia Free Montenegro. U emtovanom materijalu bilo je i ovo: vojvoda-Šešelj dolazi u Podgoricu. Snimam ! Otimaju mi kameru koja nastavlja da snima do isteka baterije. Na molbe i molbe – vraćaju je, ali sa kasetom koju nijesu izvadili … Gledam zapis i emitujem ga. U pitanju je interni dogovor u tadašnjoj policiji. Kaže: „ Ti ćeš pjevati – „Kralj Nikola na umoru, a ti „ Sve su straže sve su straže …” Zatim naredjuje trećem kolegi : „ Ti si u uniformi i hapsiš obojicu pred kamerama .”
    Sve ovo je sada možda smiješno ali kada se sjetite leševa kao njihovih rezultata… Sada ih glasaju i podržavaju oni koji su najviše stradali … Sjećam se kada je u našem naselju, Zabjelu, osvanula staklorezačka radnja. Ubrzo su sva stakla na našim prozorima bila porazbijana… Ista je i njihova logika: od nečega se mora živjeti !
    Kod nas, u radiju, svoju emisiju su imali i gradjani koji su na referendumu rekli „ne” . Tu su bili veliki patrioti , možda i veći od mnogih pripejd crnogoraca… To je bilo „da” ili „ne” za koje su nas vlasti pitali i mi , kao, odgovorili… Mi, kao, „da” – oni, kao, „ne”… Zato što sam ustupio prostor za emisiju „Afirmacija negacije „ – imao sam dodatnih problema … Ali neka … Gospodin Djukanović bi rekao : „ Sačuvasmo zemlju od razaranja „ ( iako je sjedio u vrhovnom savjetu odbrane SRJ koja je i bila bombardovana i razorena ) . Sada ćemo, umjesto „da” ili „ne” – imati Pozitivne i Negativne … Pitao si: kako dalje ? To pitaj onu trojicu koji doniraju. Pitaj: Dejvida D. Rokfelera, Henrija Allfreda Kisindžera i Zbignjeva Bžežinskog … nego i njima Rusi , Kinezi i dobar dio Južne Amerike mrse račune …a mene ako hoćeš pitaj za lokal … Recimo za Soroša …
    Da li govoriš o novom svjetskom poretku ?
    To je neminovnost a ne poredak . Žan Pol Sartr , Vladimir Dedijer i Noam Čomski su 1972. godine najavili simpozijum o nastupajućem svjetskom poretku … Jedna od tačaka bila je:” Medjunarodni moral protiv tajne diplomatije …” Dejvid Rokfeler je iste godine osnovao medjunarodni komitet za mir i prosperitet koji će činiti „privatni gradjani „ …Govorio je Dejvid Rokfeler o vozu koji vodi u bolju budućnost. Nemoj zaboraviti da je temelje ovog poretka 1916. Godine , šapnuo na uvo britanski ministar spoljnih poslova sir Edward Grey predsjedniku Vudrou Vilsonu usled čega su nastale Vilsonovih četrnaest tačaka i Liga naroda … Medjutim – Njemačka nije bila potpuno uništena i trebao je još jedan veliki rat da se uništi i dodje do Breton Vudsa i temelja za današnji svetski poredak . Milo Djukanović je tada skupljao sličice i klikere …U jeku rata – skupljao je cigare – koje smo svi pušili . Ali on je zadržao filter . Ako se sjećate , vratimo se u naš-Rokfelerov vagon voza u bolju budućnost, pjevačica Alka Vujica je svjedočila Pukaniću ( ubijenom hrvatskom novinaru ) . Alka Vujica je rekla da je dobila na poklon Džip po svom izboru i novca koliko može odnijeti … Bila je tada u vili na Svetom Stefanu …Subotićevoj vili kako piše „ Nacional” .. ( Imam čudan osjećaj da je Subotić postao vlasnik lista „ Nacional” …” Možda griješim ali ja sam takvog dojma „ ). Svako traži – kariku koja mu nedostaje. Pa i ovi naši evolucionisti . Evo recimo: danas je Milo doveo Alku – Vujicu Lazovića kao kariku koja nedostaje …On je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem .
    Gospodin Vujica Lazović je SDP . Šta misliš o DPS-u a šta o SDP . SDP je više od decenije koalicioni partner, ako to više možemo nazvati koalicijom, sa DPS-om. Toliko snažno su prigrabili pozicije da se, očigledno, za živu glavu ne bi odrekli privilegija. Kako vidiš tu partiju i njenog lidera, Ranka Krivokapića ?
    - DPS je nereformisana UDB-a, koja se sakrila u ANB ( Agencija za nacionalnu bezbjednost ). NATO će to pročešljat . SDP , kažeš daće glavu ali ne pozicije … SDP ( Stranka državne prevare ) daće glavu – ali našu ! SDP, koju predvodi Ranko Krivokapić, je crnogorski JUL … Ranko je najvisočija Mira Marković…To nije partija – to je skup infantilnih mirnoprofitera raznih nacionalnosti … Da dopunim – oni koji nijesu smjeli da kradu po ratištima sada kradu po skupštini …Sebe stavljaju u zakon a Milu prave zaklon … Medjutim , pomenuću i nisku Miru Marković – … bez uvrede , ona koliko znam , živi u Rusiji – a ovdje se zvala Miško Perović … Zašto kažem – zvala … On je previše pametan ( lokalno matematički ) pa je sada postao bivša Mira koja hoće da bude Hilari …
    Dva puta su te žestoko pretukli a tvoj ujak bio je Vukašin Maraš, čovjek tajne policije, osoba koja je bila u samom vrhu vlasti …
    - Vukašin Maraš je mene više volio a njima više vjerovao… Draže bi mi bilo da je njih više volio a meni više vjerovao … U mom djetinjstvu – pamtim ga kao besprekornog ujaka!
    Kako bi definisao Mila Djukanovića a kako opoziciju? Koje su sličnosti? Uzgred: Što misliš o formiranju najšire nadstranačke unije koja bi bila sačinjena od svih parlamentarnih i vanparlamentarnih opozicionih subjekata?
    Prvo „ razlike „ : Milo Djukanović pokušava da izadje iz vlasti – ali mu ne ide … Opozicija nikada neće iz skupštine …mada izlaz vide … Sličnosti : isto nema sličnosti ! Što se tiče nadstanačke unije – raznih subjekata …U državi koja se zove Crna Gora nemate subjekata a da nemaju neki objekat koji im je dao Milo Djukanović. DOS je ovdje nemoguć – uzalud stisnute pesnice na grudima Vanje Ćalović. Uf … Moram reći a izvinjavam se … stisnuta pesnica je osvanula na našem muzičkom albumu koji se zvao „Pokret otpora”. Pjesme „ Mafijaš„ , „ Dobar dan čika Slobo „, koje pjeva Sejdo Alilaj bile su simbol protesta u Beogradu. Poslali smo material Nenadu Kuzmiću – tada muzičkom uredniku radio Indeksa … Matricu koja je radjena u studiju Boba Stanišića nikada nam nije vratio …
    Veliki civilni protest u organizaciji MANS-a, sindikata i studenata 18. marta je održan. Kako si ti vidio te proteste?
    - Donator donatoru oči ne vadi! Liše studenata…. Dokle god demonstranti ne istaknu jasne zahtjeve… Konkretnu alternativu ovom mafijaškom sistemu, koji nije dizajniran u Podgorici, do tada će sličnost ako ne i istovjetnost onim sistemima koji su uništili Južnu Ameriku biti odlučujuća… (svima su nam poznate čuvene banana republike i njihove sudbine). Sve se dešava pod ideološkim kišobranom Fridmanovog neoliberalnog kapitalizma… I zato će naša kuća ostati trošna – na napuknutim temeljima – spremna da se na najblaži povjetarac sruši kao kula od pročitanih karata!
    Na kraju moj poklon čitaocima: Onaj ko je Milu dao vlast – nije narod. Onaj ko je Milu dao narod – Milova je vlast! Ako se slažeš Marko da sa ovim pitanjem broj 13 – završimo razgovor… Simbolički da proslavimo slijetanje američkog orla sa trinaest strelica… Tehnokrate će zamijeniti diplomate … Uskoro …

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Miško Đukić je uhapšen nakon prvog pokušaja AB revolucije u oktobru 1988 , zajedno sa onim Čejovićem . To su bili jedini uhapšeni , odmah su pušteni . Ne znam zašto su uhapsili Đukuća , Čejović je uhapšen zbog onoga čuvenog " Živimo u fašističkoj državi drugovi , kažite mišto je u njoj komunističko i ubiću se ođe pred vama "

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Ja krenuh da čitam ovaj intervju ali kad vidjoh šta znači luks batalih nego jel istina da će na račun za struju dodat kao stavku 3 € za KAP... nije problem što će oni te pare uzet od naroda ali mi je glupo da ima takva stavka jer je nekako normalnije gubitci na mreži
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Prijeti da će minirati brane u Holandiji ako ne oslobode Šešelja, Mladića i Karadžića

http://www.vijesti.me/svijet/prijeti...a-clanak-69118

hahaaaa sto radi ovaj covjek
    ovim ce definitivno konacno privuc siroke narodne mase!
    Ka da su skeč pravili. Jesam li jedini koji vidi naslov "On prijeti..", a u snimcima kaže "Dobili smo informaciju.." i "Došli smo u posjetu.."?

http://en.wikipedia.org/wiki/America...Protection_Act
    ★

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Hahhahha, evo ko je lik: http://www.creation6days.com/
    I
    nače, bio je gost i na NTV Monteni, u emisiji Marka Novakovića.

EDIT: Predlažem da kliknete na ovo "postavite pitanje..." da bi vidjeli o kakvom mentalnom sklopu se radi.
    Last edited by johnny bravo; 13-04-12 at 14:45.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

REGION / SVIJET - SRBIJA
    U Beogradu napadnut režiser Milan Karadžić
    13. april 2012.
    Share

Nakon premijere predstave “Posljednji zmaj”, u Beogradu se desio se težak incident kada je napadnut režiser predstave Milan Karadžić .
    Kako prenose srpski mediji, Karadžić je primao čestitke povodom premijere od brojnih kolega glumaca, a kada je slučajno ušao u sobu za dekoratere desio se incident.
    Milana je zagrlio pijani prijatelj dekoratera i nudio ga da pije rakiju. Kada ga je Milan odbio, pijani momak ga je bez razloga udario flašom.
    Glumac Viktor Savić mu je priskočio u pomoć i spriječio dalju tuču. Ubrzo je Milan sa okrvavljenom glavom prebačen u urgentni centar.
    - Poslije svega se osjećam dobro. Malo me boli glava. Stavili su mi čalmu i sada sam kod kuće. Poslije incidenta treba ozbiljno da povedemo računa ko sve dolazi na privatne glumačke zabave u pozorištu - rekao je Milan Karadžić Blicu.
    Foto: Pravda.rs
    Last edited by minjo; 13-04-12 at 14:52.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U Srbiju rekviziteri biju režisere , inspicijenti glumce . Nije ko u Crnu Goru , đe svako streca od ljudi na položaju .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hrvatska želi da preuzme lidersku poziciju
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/m...ta/608922.aspx

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by saputnik plavetnila View Post
    Miško Đukić je uhapšen nakon prvog pokušaja AB revolucije u oktobru 1988 , zajedno sa onim Čejovićem . To su bili jedini uhapšeni , odmah su pušteni . Ne znam zašto su uhapsili Đukuća , Čejović je uhapšen zbog onoga čuvenog " Živimo u fašističkoj državi drugovi , kažite mišto je u njoj komunističko i ubiću se ođe pred vama "
    Konačno je postavljena kompletna serija Prevrat 89 na youtube. Sjećam se tog govora kao da je juče bilo. Vazda sam se pitao "ko je ovaj ludak?". Evo dijela o kom govoriš. Na 19:30

Sada, pretraživajući internet saznajem da je Vukman Čejović aktivan na srpskim nacionalističkim forumima i na mnogim portalima đe psuje komunizam.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Pa sumnjam da je htio bash to reci,prije ce bit il nemash nishta i glavi ili ...mada pretjerao je,nema ovdje toliko tih frikova a ne par hiljada,mozda ih ima par desetina,to je to...vishe se takvi pale na nacionalshovinistichke priche,uostalom bili smo svjedoci shta su takvi radili unazad 20 godina.
    Ima ih više SIGURNO, i potpuno si u pravu za njhihov NAJČEŠĆI PRIVREMENI VENTIL-navijanje i nacionalizam....e baš te treba KVALITETNO ZAPOSLITI U SPECIJALNIM JEDINICAMA NATO PAKTA, PROMJENITI KROZ DRIL KOJI IM VODE JOŠ LUDJI OD NJIH, DATI IM OSJEĆAJ PRIPADNOSTI JEDNOJ DEFINISANOJ GRUPI I POSLATI DA U ELITNU JEDINICU RATUJU I KONAČNO NADJU SEBE, ako preteknu...surovo ali sociološki najracionalnije!!!
    Neka to, nego bi ti isti, kad prodju dril po EU-US standardima, bili MEDJU NAJELITNIJIM EVROPSKIM SPECIJALNIM JEDINICAMA i vjerovatno bili na ponos MNE, sa svojom ratničkom tradicijom u genima i fizičkm predispozicijama momaka sa ovih prostora. Takvi sad, nažalost, prednjače u svijetu kriminala, jer elitnih kriminalaca MNE porijekla ima mnogo više nego što bi to statistički trebalo biti.
    Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

To je nemoguće uradit. Zašto? Pa zato što su isti krajnje nedisciplinovani, nemaju nikakav cilj u životu i jedino što ih interesuje je džabalebarenje i mutljavina. Nijedan nije toliko napaljen na ubijenje koliko su na priču. Da ih to stvarno interesuje lako bi našli angažman. U BD čak postoji i firma koja unajmljuje ljude da kao plaćenici idu po ratištima i uglavnom su im klijenti bivši vojnici ili policajci. Ova čobanija što se po ulica busa nije toliko hrabra kad treba uzet pušku i krenut na nekog ko je naoružan.

Page 265 of 666 FirstFirst ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)