O, Vudi Vudi...
ali... they messed with the wrong senior citizen
LOL
\\OFL•GIC
O, Vudi Vudi...
I am the one who locks.
imam osjećaj da će biti neka glupost tipa Machete .Ne mogu da vjerujem da na IMDB ima ocjenu 6.9, A NA ROTTEN-u ČAK 73% , tačno mi je pun ..... umjetničkih duša koje u s**** od filma vide "nešto"
Last edited by Rakun; 04-04-12 at 13:23.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Bio si krenuo sa dobrom ironijom...
...al onda ga u finišu žestoko zajeba...
Jednostavno nisi ljubitelj trash-a...isto kao što neko nije ljubitelj drame ili nekog drugog žanra pa takve filmove i ne gleda, savjetujem ti da trash filmove zaobilaziš u širokom luku, da se ne nerviraš bez potrebe ;)...i da ne bi bio potpuni fail proglasio ga trash-om.
Trash=smeće
Kad sam bio mali nismo nazivali žanrove ni filmove engleskim jezikom(dok nam "Osmi Putnik" nije pobrkao lončiće) nego je
Horror=Strava i Užas,
Triler=krimić,
Akcij=akcija
itd...
znači da je u ono vrijeme postojao taj žanr "Tresh" imao bi ljubitelje akcionih filmova, filmova strave i užasa,krimića i SMEĆA od filma
Mada, ako povučemo paralelu između sex-a i filma, ljudi koji vole trash su ekvivalentni onima koji se uzbuđuju kad neko vrši veliku nuždu po njima što je sasvim legitimno ponašanje
Last edited by Rakun; 04-04-12 at 19:43.
Ovo bi trebalo da bude wtf hilarious
A ovo bi trebalo bit LIJEPO ZA VIDJET... steta sto nije 'zaseban' film a ne pokusaj rimejka Svarcijeve verzije. Jer nece bit na nivou zadatka.
Originally Posted by my name is ...
Meni je drago sto se naucna fantastika polako vraca u modu. Prije par godina Star Trek, sad Total Recall i Prometheus.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
I ja se radujem što se SF žanr polako budi.Više su dosadili sa snimanjem horora i rimejkova svega i svačega.SF ti je nepresušna rijeka filmskih ideja ali za koju treba novca da bi valjalo nečemu.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
I am the one who locks.
Paralela je mizerna i lišena bilo kakve imaginacije, nikakav znak jednakosti se ne može povuć' između te dvije stvari.
Treš scena postoji 4-5 decenija i fantastična je bez ikakve sumnje, a ako ti nisi čuo za taj žanr kad si bio mali, to je zajebano baš. Sa 4 godine inače svi razaznajemo žanrove maestralno.
E sad, ako ti se ne sviđa ideja da postoje treš filmovi, to je u redu. Totalno je legitimno da to kažeš a da ne izjednačavaš ljude koji vole treš filmove sa koprofilima.
To je već plitko, degutantno i jadno.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ja znam da ti kao jedna osvjedočena umjetnička duša i hipster CDM-a voliš Treš filmove, ali jednostavno mi ne ide u glavu kako neko gleda film upravo zato što je dotični smeće. A što se tiče poređenja s'obzirom da je treš film snimljen sa namjerom da bude sr**e ne vidim neku razliku.
Valjda ljudi gledaju na filmove/serije i generalno na svu umjetnost kao na osjećanja kao što su ljubav, humor, strah, uzbuđenje,ushićenost itd... koje "pljušte" po njima
Ako ja gledam nešto čemu je cilj da me zaspe ******m onda sam ja koprofil
Last edited by Rakun; 12-04-12 at 16:38.
Ja mislim da ste obojica hipsteri. Trash filmovi imaju svoje mjesto u kinematografiji. Ima interesantnih ali mnogo je vise uzasnih koji ne bi smjeli da postoje.
Cuo sam da ljudi filmove Roberta Rodrigueza svrstavaju u trash filmove. Svasta ce covjek da cuje ovih dana.
A lijepo mi je baba govorila da je ćutanje zlato...
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Rakun & VanjaTheMan, hvala vam što postojite
poslužiću se jednim citatom iz jedne podcijenjene mračne komedije...
Are you a cartoon character? I mean, does someone come to your house every morning and draw you?!
To su parodije. Mislim da je i vise nego ocigledno.
I prije nego sto pokusas, postoji razlika izmedju parodije i pokusaja parodije.
Planet Terror itd. - parodija
A Hobo with a Shotgun - pokusaj parodije
Je li to sve? Mislio sam da imas nesto pametno da kazes. Ja i moj optimizam.
Last edited by VanjaTheMan; 13-04-12 at 00:28.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Par Django Unchained slika
Leonardo izgleda mnogo opasno. Odavno se nisam ovako radovao filmu. Tarantino+western. Jedva cekam![]()
Last edited by VanjaTheMan; 26-04-12 at 20:16.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks