View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 1000 of 2250 FirstFirst ... 5009009509909969979989991000100110021003100410101050110015002000 ... LastLast
Results 24,976 to 25,000 of 56248

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Dobro, časti mi. Bez skoro čitavog prvog tima (Bakić i Marko Vukčević, inače, zabili po gol danas u prvenstvu) i sa dosta igrača koji će činiti okosnicu tima u narednom ciklusu. Evo opširnog izvještaja

http://fscg.co.me/201204112307/Vijes...a-dancima.html
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ipak onaj remi sa Spancima nije bio slucajnosti. Izgleda da ova generacija omladinaca ima potencijal, steta sto ce ih u daljem napredovanju sprijeciti selektor Dule.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

vesovic se ustalio na beka vec par utakmica i to kao starter i kasalica isto. od kad se oporavio starter je
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vešović odličan na desnog beka!! Spreman je maksimalno, obavezno bi ga trebalo probat

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Vešović odličan na desnog beka!! Spreman je maksimalno, obavezno bi ga trebalo probat
    Kad će ta utakmica protiv Belgije... Izluđeh . Samo neka potraje ovaj njegov, što bi se sad moderno reklo, momentum i obavezno da bude pozvan. Boli koliko nam je ta pozicija kritična kad ne igra Savo, a on em je često povrijeđen, em ima dosta godina. Hitno nam je potreban desni bek. Marko, izdrži još mjesec dana
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Kad će ta utakmica protiv Belgije... Izluđeh . Samo neka potraje ovaj njegov, što bi se sad moderno reklo, momentum i obavezno da bude pozvan. Boli koliko nam je ta pozicija kritična kad ne igra Savo, a on em je često povrijeđen, em ima dosta godina. Hitno nam je potreban desni bek. Marko, izdrži još mjesec dana
    sto si mi ti moderan)
    a mislim da bi trebao dosta igraca pozvati da proba ne samo samo 2-3 .
    neka malo sire bazu, posle filipovica ne sjecam se da su neki novi debitovali, ne mislim na igrace iz mlade. treba bar na prijateljske zvati nove posto ovi vec dugo igraji zajedno pa im ne treba neko preveliko uigravanje
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto je sa Savicem, nema ga ni na klupu u zadnje vrijeme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Sto je sa Savicem, nema ga ni na klupu u zadnje vrijeme
    Bolje pitaj shto je sa Mancinijem i njegovim brodom , sve su mu ladje potonule

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vesovic nocas perfektan u odbrani , u napad nije cesto isao ali ima onaj taj prodor
    Kasko osiguranje , standardno dobar i pozrtvovan ..
    Treba ih vala probat' protiv Belgije ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Vesovic nocas perfektan u odbrani , u napad nije cesto isao ali ima onaj taj prodor
    Kasko osiguranje , standardno dobar i pozrtvovan ..
    Treba ih vala probat' protiv Belgije ..
    Fino se snashao , ali imao je i nepotrebnog petljanja po desnoj strani , da ne pricham za onaj pad , kako je kiksa shto nije proba normalno da ga prodje i napravi neshto vishe.

Ipak ima shansu ako nastavi nadam se da bude zamjena Savu sad za sad jer tu bash nema nikog normalnog za sad , Zverotic po potrebi mozhe i Savic ali su potrebni na svojim pozicijama , pogotovo Zverotic.

A Veshovic mora da nastavi da igra, grijanjem klupe ne moze nishta postic , da je imao shto u glavu igrao bi sad u Buducnost u prve svaku utakmicu i primao 80k , ovako se uzda u Raja da ce ga gurat tamo svaku...

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,633
    Thanked in
    1,018 Posts

Da je osta u Budućnost vjerovatno bi bio za Kom dogodine. Ovako i ima šansu da se nekad proda i da nešto bude od njega. Ipak je Prosinečki počeo da uči zanat(konačno). Koliko ih je u zadnjih 10 godina otišlo iz Budućnosti posle 20te i nešto napravilo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Da je osta u Budućnost vjerovatno bi bio za Kom dogodine. Ovako i ima šansu da se nekad proda i da nešto bude od njega. Ipak je Prosinečki počeo da uči zanat(konačno). Koliko ih je u zadnjih 10 godina otišlo iz Budućnosti posle 20te i nešto napravilo?
    Zashto bi bio za Kom? On je imao materijala itekako da bude dobar odje i da napreduje a to bi svakako dobio stalnim igranjem , ima oca da ga savjetuje pa zna sto treba radit i cega se odricat da bi uspio za razliku od dostine ovih kretena podgorichkih.
    Ovako je izgubio jedno dobrih godinu i po tamo , a shto ce bit kad se oporavi ova prva Zvezdina opcija na beku? Vratice ga na klupu vjerovatno.
    Da ne shvati ko pogreshno "ne branim" niti "zastupam" Buducnost niti bilo koji drug tim i znam da Buducnost nije primjer i da se ne izbaca ni priblizhno fudbalera koliko bi trebali pravit kao "institucija" u CG ali misljenja sam da bi mu ovih 30tak utakmica po sezoni dobro pale za razliku od grijanja klupe.

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,633
    Thanked in
    1,018 Posts

Teško. Naši klubove ne umiju igrače ni fizički pripremit kako treba a kamoli što drugo. To se najbolje viđelo kad su igrači iz naše lige ulazili na utakmice reprezentacije.Većina nije mogla izdržat duže od poluvremena. O trenerima da ne pričam,kod nas ga nema da valja ni za druge lige. Vukićević, koji je razbija u našoj ligi, zakopa Vojvodinu. Onaj trener Rudara bivši je već odavno dobio otkaz itd. Mislim da u našoj ligi nijedan igrač posle 18te nema što da traži. Bolje mu je i da grije klupu i čeka šansu negoli da ođe stagnira i tone. Nije mala stvar odigrat derbi(pa ma koliko on trenutno bio loš). Ti klubovi ipak prođu makar drugo kolo kvalifikacija a naši ispaju u pretkvalifikacijama od nekih konobara isl.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Teško. Naši klubove ne umiju igrače ni fizički pripremit kako treba a kamoli što drugo. To se najbolje viđelo kad su igrači iz naše lige ulazili na utakmice reprezentacije.Većina nije mogla izdržat duže od poluvremena. O trenerima da ne pričam,kod nas ga nema da valja ni za druge lige. Vukićević, koji je razbija u našoj ligi, zakopa Vojvodinu. Onaj trener Rudara bivši je već odavno dobio otkaz itd. Mislim da u našoj ligi nijedan igrač posle 18te nema što da traži. Bolje mu je i da grije klupu i čeka šansu negoli da ođe stagnira i tone. Nije mala stvar odigrat derbi(pa ma koliko on trenutno bio loš). Ti klubovi ipak prođu makar drugo kolo kvalifikacija a naši ispaju u pretkvalifikacijama od nekih konobara isl.
    Slazhem se za vecinu osim za Vignjevica koji je imao start iz snova sa Kuljanima 3-4 pobjede u isto toliko kola , ako se dobro sjecam kiksao je shto se nudio ovima iz OFK Beograda pa su ga ovi iscerali , ne znam bjeshe li bash ovako ali ovakav neki scenario ja mislim.

Moga' je slobodno ostat u Rudar kad su ga vec ovi iz Buducnosti zajebavali 2 sezone po 2-3 mjeseca , on je kao trener Rudara imao poziv da predje u Litex (igrashe li oni sa Rudarom u Jevropi?) ali je htio da ostane do kraja sezone...

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Igraše sa Litex-om
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, ja se iskreno nadam da ce Vesovic, Kujovic i Kasalica biti pozvani, ali bojim se da Tetejac ima druge planove-one koji ukljucuju Bozovica i Damjanovica.

Protiv Belgije bi trebalo probati: Vesovica obavezno na desnom beku(po poluvrijeme on i Savo ako ovaj potonji nije povrijedjen), da bi Savic mogao da igra centralnog sa Dzudom (ili Bashom, ako se ovaj oporavi) a tako se Jovanovic oslobadja za lijevu stranu, da odigraju po poluvrijeme Kujovic i Kasalica, i da se Simon ponovo prebaci na desno krilo. Mirko lijevo, a Joveta iza centarfora.

Takodje pozvati Bakica da odigra malo u sredini da se vidi kako ce to da izgleda, a i onog Vukcevica ili kako se vec zvase iz Buducnosti, on koliko sam shvatio ima malo godina pa se mozhe negdje i prodati kad bude transfer window.

Pozvati Mitra Novakovica i dati mu da igra sredinu od prvog minuta sa Pekovicem, a ne da sjedi na klupu a da igra ignorant Drincic.

Pozvati Blazica i onog Giljena shto igra u Portugalu i dati im po poluvrijeme, a Bozovic neka malo odmori, jer je totalno van forme i kiksa puno.

Obavezno pozdraviti Damjanovica i Drincica (aj dobro, Drincic jos moze kao zamjena da posluzi), jer nemaju veze, kao i Vladimira Bozovica, jer je totalni ignorant.

Eto, to bi bilo to, i sa ovakvim pristupom bi mogli izvuci pozitivan rezultat, ili se makar obavijestiti o snagi i slabosti nasih novih igraca. Belgija je izuzetno jaka ekipa, bear that in mind. Ali opet kazhem, znajuci Tetejca, igrace se sa istim sastavom i na isti nacin kao protiv Islanda, a onda kuku nama. U bukvalnom smislu.

Sto se tice ovih under 19, svaka im chast i za Shpaniju i za ovaj remi sa Danskom bez pola tima, ali iskreno, ne treba se mnogo nadati dok je Dushko tu gdje jeste. Jednostavno je uzaludno-pet je generacija upropastio, i ne vidim zashto ne bi i shestu, osim ako ga ne smijene, shto je misaona imenica jer je, kao i Tetejac, prijatelj, kum, brat, dobar momak, Podgoricanin (Podgorica PGricanima) i tako dalje.
    Last edited by Recordare88; 12-04-12 at 12:57.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste li primjetili da Mitar Novakovic u Amkaru igra i stopera i lijevog beka?!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...Vukićević, koji je razbija u našoj ligi, zakopa Vojvodinu. ....
    eto raskinuli danas vukicevic i vojvodina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Spisak mladje omladinske reprezentacija za meceve sa Svajcarskom : http://fscg.co.me/201204122315/Vijes...vajcarsku.html

Sto se tice Vesovica, meni se svidjelo ono sto sam vidio juce od njega protiv Partizana. Mozda je u perspektivi to i prava pozicija za njega, posto mi se cini da mu za ofanzivca fali malo finese iako mu tehnika nije slabija strana. Za desnog beka (ili wing-beka) posjeduje sve potrebne predispozicije, jednostavno izgleda ubojitije kada djeluje iz drugog plana, ima sasvim solidan centarsut a ono sto je odigrao u odbrani je bilo odlicno, cak mozda i iznad ocekivanja za igraca koji igra prinudno na toj poziciji. Mozda je u ovom trenutku i najlogicnija alternativa za Pavicevica, mada nam je sa ovakvim (nikakvim) Simonom i desno krilo dosta problematicno.

Jos da dodam, nadam se da ce Balic biti alternativa Jovanovicu a ne Luka Pejovic ili Vladimir Bozovic, em sto je po meni bolji igrac em sto je potrebno poceti sa postepenim podmladjivanjem igrackog kadra s obzirom da je kadar isti kao na pocetku prvih kvalifikacija, s izuzetkom mislim Batka i suspendovanog Poleksica. Takodje sto se tice golmana trenutno su logicniji izbor Bozovic i Giljen jer koliko vidim Blazic ga u Grckoj ne zapinje.
    Last edited by Socrates; 12-04-12 at 20:32.

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,633
    Thanked in
    1,018 Posts

Zar nije obratno tj da Božović ne zapinje a Blažić je redovan? Činimi se da je do skoro tako bilo.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Ne znam. Kolike god Bozoviceve zasluge bile shto smo doshli do barazha, i koliko je redovan Blazhic tamo dje brani, mislim da bi Vlado trebao da bude prvi izbor. 3 stvari
    1. Najmladji je.
    2. Brani u mnogo jachu ligu nego Bozovic i Blazic.
    3. Starter je svaku utakmicu.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar nije obratno tj da Božović ne zapinje a Blažić je redovan? Činimi se da je do skoro tako bilo.
    Bilo je tako do nedavno, ali se situacija promijenila. Bozovic je standardan posljednjih 8 kola, a Blazic je zadnju utakmicu odigrao krajem januara, i po novinama je pisalo kako je pao u nemilost trenara i slicno.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ml...ler_35892.html
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/sr...ler_52389.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U tih 8 utakmica samo su jednu izgubili i to od Debrecina koji je prvi na tabeli. Bonja je odlican golman, dobro je sto je opet standardan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Ništa ne treba shvatati tragično, jer mi imamo premalu bazu da možemo sebi priuštiti da nam praktično godinu mlađa reprezentacija (i to kombinovana) može pružiti neki jači otpor protiv starijih Danaca. Mene raduje što imamo dosta prvotimaca u našoj ligi iz generacije 1993 (+ Đorđević iz 1994) i to su ti koji su otkazali, pa i neke rezerve. Ove će utakmice poslužiti da Miljenović ima uvid u kvalitet igrača naredne generacije (1994) i na to koje od njih treba pozivati u narednom periodu.
    Dick Laurent is dead!

Page 1000 of 2250 FirstFirst ... 5009009509909969979989991000100110021003100410101050110015002000 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)