a rijesi li problem?![]()
ne ne.
nego ocu da mijenjam ulje i filtere, pa i svjecice da zamijenim, dosta im je 8000 km.
Svakako sam im skratio zivot zadnjih 20 dana sa onakvom smjesom![]()
Originally Posted by my name is ...
a rijesi li problem?![]()
the World's leading dance event
Sensation
sta je bio problem? je li ti majstor Fabia rijesio problem![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam se pobrkao u vezi onih felni i guma promjera 205/55 16 za fiata,ipak su gume 195/45/16... i to je idealno i uzimamHvala !
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
koliko moze kostat da se ofarbaju samo retrovizori???
ovako nesto da bude...
![]()
Dje povest auto na reglazu i detaljan pregled auta?
zna li ko broj auto centra ilic kod trgovinske shkole?
kakvi 30 eura...
Ja sam moj, do duse spremljen (nov), samo da se krene spricat, platio 5e komad, jer mi je samo jedan trebao... i to kod poznatog lakirera (mozda je bio happy hour)
15e, preko toga ne bih platio ako su spremljeni za farbanje, ako nisu 20e...
Njak Njak Njak
pa dobro, ja uvijek kazem najvecu mogucu cijenu![]()
Ili uzme kinesku karbon foliju (boju koju oce) i odradi retrovizore. Ne mora bit ona kao 3d, moze jednobojna.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ko radi najpovoljnije registraciju i prevod auta u PG?
067229884 - Milos. Reci da ti je Armin dao kontakt.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
kad auto radi na ler, treba li bord kompjuter trenutnu da pokazuje kao NULU ili sta ?
jer evo mislim da napravih ovo cudo, prosjecna je ok, ako vozim pa pustim gas pokaze nula..ali na semafore i kad sam parkiran pokazuje raznorazne brojke kod trenutke..od 20 do 30 litara.
doduse nisam restartovao ECU jos pa ne znam oce li to rijesit 'problem'..ako je uopste problem.
FI je prosjecna potrosnja, l/100 km je trenutna potrosnja. Kad vozis na motorno bez gasa trenutna je NULA, tada ne ide ni kapi benzina u motor.
Ako si vozio 200 metara, i npr. prosjecna za tih 200 metara je 17 l/100 km, dok stojis na semafore prosjecna ide gore.
TAKUMI
l/100 nije trenutna, nego prosječna
fabija mijesas termin prosjecna i TRENUTNA. Trenutna je ona koja mi pokazuje npr 40 litara kad poklopim drugom.
Prosjecna na ler ce da bude ista kao dok si vozio, eventualno ce malo vise pokazat ako bas dugo idle-ujes.
A TRENUTNA na ler kazu da bi trebala da bude ista kao TRENUTNA koja ti je bila prije nego sto si npr izbacio iz brzine i upalio sva 4 zmigavca
uglavnom, poenta je da ne obracam paznju na ovu trenutnu sto pokazuje masU u mjesto ?
zaustavila patrola fabiju jer je brzo vozio i kaže mu pub: 'vozili ste prebrzo, dajte dokumenta'. e, sad izbirika se i fabija i veli: 'da li je brzinomjer baždaren i kad?' e, tu se odjednom zaustavlja kedown sa gti-jem, spušta staklo, veli: 'juče' i produži, puni gas.
true story
Ne mijesam ja nista. FI potrosnja je prosjek, samo l/100 km je trenutna.
\A TRENUTNA na ler kazu da bi trebala da bude ista kao TRENUTNA koja ti je bila prije nego sto si npr izbacio iz brzine i upalio sva 4 zmigavca
To ti je bio prastari sistem board compa kod VW-a, MFA1...
Noviji boardovi daju FI, trenutnu na 100 km i trenutnu l/h kad idlujes.
TAKUMI
Kad radi na ler, trebalo bi da pokazuje 0.9l/100km
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks