Za danas bih takodje izdvojio Tottenham tip 1-1 (kvota 1.9), Newcastle tip 1 (kvota 1.7), West Ham tip 3+ (kvota 1.7), Aarhus tip 2 (kvota 1.9), Sporting tip GG (kvota 1.65), Blackpool tip 1 (kvota 1.4) & Dacia tip 2 (kvota 1.9)
Za danas bih takodje izdvojio Tottenham tip 1-1 (kvota 1.9), Newcastle tip 1 (kvota 1.7), West Ham tip 3+ (kvota 1.7), Aarhus tip 2 (kvota 1.9), Sporting tip GG (kvota 1.65), Blackpool tip 1 (kvota 1.4) & Dacia tip 2 (kvota 1.9)
Last edited by mikecg; 09-04-12 at 12:51.
Njukasl jedinica bez greske a sad cemo da vidimo dalje.
3 puta zaredom lovim uspjesno newcastle 2-2,1-1,2-2 (redom su kvote bile 6.9 , 6.5 , 5.5)
predlazem i sad iako ce kvota biti drasticno manja
egzoticna opklada: papis demba sise daje gol u prvih 10 minuta)
viktorija zizkov 2 @ 4.4 za hrabrije dp22 @ 22.00
moguci prelazi i 7+ na :
yeovil i everton
AJmo ovako
NJuka
Totnem
Malaga
kvota 3
Servet - Tun 3+, @2.00
Who let the dogs out
Tot'nam h1, 12gg, 1-1 i Blekpul isto sve to, sve singlovi...
da se doda jos jedan stvar za malagu, ukoliko pobjede u ovom mecu skocice na 3 mjesto, valjda ce im to bit dovoljan motiv
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
AO ao ao Totenhem Noric 0-1
Entoni Pilkington znao sam da ce ga dat danas,strasan igrac vrace se u tim posle mjesec dana i odma buccc pi pi pi a totenhem oce d a se raspane
E dobro Blekpul odma dobi crveni...sto je ova muka danas
a u tri ljepe, tek sad vidjoh da mi je mjesto servette 3+ otukucala keca...............................
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Dacia Mioveni - Otelul 2 1.78
Malaga - Santander 1 1.37
Slavia Prague - Zizkov 1 1.60
sto je tottenhemu ljudi?!
been there, done that !!!
Ajndhoven.
Pas mater.
1-1 Dzerminjo na asistenciju mladog Jetrimora
Da oce ovaj servet da pogodi go makar,sunce mu...
Ako ko zna kvotu na Fulham 1x,neka napise.
mislim da je vrijeme da se okrenem ka skandinavcima
alta 1 (2,10)
reinheim gg3+ (1,79)
rosenborg gg3+ (1,90)
ham kam 3+ (1,55)
----------------------
i da se proba:
alta 4+ (2,20)
molde 4+ (2,20)
mislim da celzi na kvotu 2,10 vrijedi probat... vezat s necim i na sitno
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks