vec ranije dadoh ovaj sajt kad je neko pito ...
http://www.firstrowsports.eu/
Kolika je bila kvota na Real 0-1,0-2 ?![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
vec ranije dadoh ovaj sajt kad je neko pito ...
http://www.firstrowsports.eu/
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kuku sto promasi benzema..............................
E odavno nisam pao bolje na tiket
Real 7+ hahhahahah
skoro svaka jaca liga u evropi ulazi u neizvjesnu zavrsnicu. morali su ga i ovi zagovnjat malo
Who let the dogs out
e tako mi i treba kad igram govnjavu kvotu da bi povecao dobitak za 20 eura...
i sta reci poslije ovakvog vikenda ?!!!
been there, done that !!!
Nerealno na što se pada.
Real dobije 99 od 100 utakmica u prvenstvo i ja ga odigram kad se desi ova jedna. I to ne hendikep ni ništa, no jedinicu, najsigurnije mi je.
Odigrah x2 iskusno... Pa nije li malo nerealna kvota 1.20 na Real. Ne igraju protiv Elce-a nego protiv ovogodisnjeg osvajaca Kup Uefa.
Jedan lik lagano stavio Real-Valensija x to vidjeh u prolazu,jos stavio 10000 % i ja ono iskulirao smijao se ahhahahahahahahahahhaha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Kotoranin podaj nam koju finu analizicu za sutra![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Takvo je kolo bilo, jednostavno ovaj kiks je visio u vazduhu. bas velim drugu juce kad nas baci milan protiv fiorentine, rekoh ako ti real ne bude kiksao veceras eo ti glava. veli igraju sjutra vece (a meni odma film - tacno ce kao slag na tortu zaokruzit kiksem ovu crnu nedelju).
Znao sam, sva sreca te danas ne odigrah nista... Nista nebih ni pogodio, a para nisam ima bez da uzmem na kamatu![]()
10.04. 00:10 Racing Club- San Lorenzo
drug ceka ovu utakmicu za pare, tiket odigran u Olimp, a pise mu da se igra veceras... A na rezultati.com pise da se igra tek 10-tog sto znaci da se igra u utorak, a to ne bi trebalo posto tad izlaze nove kvote....
bas cudno,..
sramota sto ja radim.. dodajem panatinajkos i to na 3 tiketa i baca me 1.2 kvota + na 87654 tiket dodajem reala. i naravno bum.![]()
a sto ja radim ne radi niko, juce citav dan razmisljam da odigram salke 1 bilbao 1 i arsenal x pp. to su mi bila 3 fiksa koje planiram da igram i naravno kada sam popunjavao tiket odigrah arsenal gg3+. da me pitate zasto ne znam.
izvadio me tiket iz petka pa sam na 0, subotu na las palmas a nedelju na arsenal
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Malaga ako ne dobije danas najlosiju ekipu lige,ne znam kad ce. Protiv Betisa su imali 21 udarac na gol i ni jedna lopta nije zavrsila u mrezi a to se desava jednom u 100 meceva. Kvota na pobjedu je 1.4 a za hrabrije H1(-1.5) kvota 2.0
Najavljene postave
Malaga (4-2-3-1): Kameni, Gamez, Weligton, Mathijsen, Monreal, Demichelis, Duda, Cazorla, Isco, Eliseu
Santander (4-2-3-1): Mario, Cisma, Bernardo,Torrejon, Francis, Bedia, Diop, Adrian, Munitis, Arana, Stuani
21/11/2011 Racing Santander Malaga 1-3
24/04/2011 Racing Santander Malaga 1-2
05/12/2010 Malaga Racing Santander 4-1
14/02/2010 Racing Santander Malaga 0-3
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks