opet isto pitanje, i isti odgovor.
Dje mogu naci mrezice za branik sa ovakvim ili sa slicnim dezenom? https://shop.strato.de/WebRoot/Store...S6_Grill_2.jpg
opet isto pitanje, i isti odgovor.
Originally Posted by my name is ...
da isto pitanje trile,al prosli put niko nije odg....
pa zato i jeste "isti odgovor"
Njak Njak Njak
Prosli put kad sam pitao bila je aktuelna tema oko trilevog problema na audija tako da nisam ni pitao...al nebitno
Xaxaxaxxa ako mi vjerujesh uspio sam da vozim polako dok nisam izgorio 10 €i troshi - od sad cu
opet da ga upirem manje ce troshit :P
probacu sa senzorom temperature prvo - nahao sam na netu da on moze da utiche na visoku potroshnju
ce da vidimo![]()
- Eh da troshi 11 bilo bi malo bolje ali ....
zna li neko ima li da se u podgorici kupi SPIGOT RING. To je onaj plasticni prsten koji se sa unutrasnje strane alu felne montira u centralnu rupu kako bi se felma dobro centrirala na vozilu.
Kod promjene akumulatora na e270cdi w210(ni kapi struje nema), treba li voditi posebno racuna o necemu, osim da treba sacekati par minuta nakon promjene, zbog adaptacije kompjutera?
zna li mi neko od vas reci kako se pali cruise control na passat b5.5 jednom sam ga nekako upalio ali ne znam kako dok na drugog imam ovo res i set na rucicu i lagano se pali tako sto zadrzim ovu tipku
znaci ovakva rucica stim sto nema res i set
![]()
Last edited by simkee; 09-04-12 at 01:14.
Nista, samo stavis akumulator i upalis ga istog trenutka.
Stavis na ON, brzina auta treba da bude veca od 25 mph, odnosno 40 km/h, ako hoces da ti auto ide trenutnom brzinom pritisnes SET. Ako u medjuvremenu pritisnes kocnicu ili gas CC se resetuje. Da vratis brzinu koju si prije setovao, pritisnes RES.
Ako ti se ne svidja ta brzina, hoces da ubrzas, drzis dugme RES. Ako hoces da usporis do neke odredjene brzine, pritisnes SET.
TAKUMI
na passatu b5.5 ima + i - na volanu za ubrzavanje i usporavanje brzine CC-a (makar na ovome sto sam ja probao..)
vrloHotFlashingLEDshoelacessa free shipping
http://d.nynu.net/81
pazi prava guma za tu felmu ti je 195/45/16 i 195/50/16 to ti je knap , na te bi ti auto kacilo, bilo bi dignuto kao koza, bio bi mrtav i lagala bi ti kazaljka od km...
plafon sto mozes da stavish je 205/45/16 . Licno probao i imao, vozio sam i na 205/50/16 i na 195/50/16 ali definitivno najbolje su legle 195/45/16 i npr. nazad 205/45/16
naravno pricam za bravo,brava,145,146 jer su to u sustini ista kola
http://www.crotuners.com/idg/idg.html (Preporuceno maksimalno odstupanje promjera kotaca u odnosu na tvornicki je do ±2.5%)
Last edited by Stivi; 09-04-12 at 10:20.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Desava mi se uvjek kad je hladan auto da se gasi dok se ne zagrije bar malo,nekih 3-4 minuta sigurno i posle radi normalno...takodje nekad kad je ugasen na sat-dva i upalim ga isto se nekad desi... Rekli su mi da je moguce da je motoric ler gasa,ili klapne da treba procistit..e sad sto vi mislite i dje imam uzet taj motoric ler gasa? Kazu da im je to slabo bas...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
intresuje me ko ima najbolju dijagnosticku opremu u crnoj gori...
za teretni program..!!!!
Hmmm da procistim klapne recimo i promijenim taj motor,vidio sam nocas da je blokirao zato se to desava onda ?
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Jel tebi gas na sajlu?
TAKUMI
Ima li jos neko da radi sa NGK svjecicama osim onoga Milana u Blok ?
Fale mi 2 komaTa bkr7e iridijumskih a on ih nema.
Probaj posle krivog mosta, preko puta hemomonta one zgrade, esem se zove radnja...
http://nasigurno.com/direktorij?sobi...sobi2Id=163906
Last edited by Gogi; 11-04-12 at 11:13. Reason: da dodam tel i ADRESU
Ko zna zašto je to dobro?
Evo zvao sam, nema ni on te koje meni trebaju, ali vidjece moze li se porucit.
Hvala u svakom slucaju.
Oces li to da kazes da je problem bio u svjecicama?
Njak Njak Njak
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks