Ne dirajte Henka porfavor![]()
Ne dirajte Henka porfavor![]()
House je valjao prve 3 sezone, posle je postao obicna doktorska drama sa neslanim salama dr. Housa. Sto se mene tice serija se zavrsila posle trece sezone. Ovo je bruka sto napravise.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ja sam cetvrtu sezonu kalifornikacije gledao jedino zbog sase bingam, petu sam batalio posle dve epizode
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Sad odgledah i zadnju epizodu Community. Naplasili me neki ljudi da je bezveze. Meni ovo lagano najbolja epizoda u sezoni, uz onu sa paralelnim vremenskim tokovima.
Fire in the hole!
Thanks for sharing.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Spartacuse, u biceps te ljubim!![]()
Odlicna 2. sezona, ja sam odusevljen dokle su doveli tu seriju.
I am the one who locks.
The Killing i dalje TOP...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Pa da mi je neko rekao da cu gledati svedsku sajfaj/triler (egzistencijalisticku, rekli bi ovi kriticari) seriju ne bih mu vjerovao. ali http://www.imdb.com/title/tt2180271/ jebava kevu.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
TBBT se raspada 5. sezona. Ne gledati ni pod razno, dosadili su vise.
To ja pričam odavno
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Pogledah prvu sezonu Shamelessa (US), odlična .. sad za UK verziju ne znam ali ima 8 sezona crnjak mi je to gledat![]()
odlican je i original shameless...odgleda sam samo s1,sve se kanim da nastavim.glumacka ekipa je ruzna u picku materinu!
1993-2020
Ima prevod za danski The Killing, tako da vise stvarno nema opravdanja da se to ne pogleda
Fire in the hole!
Ko voli dobru seriju da pogleda obavezno da pogleda Sherlock. Sherlock Holmes u modernom Londonu. Serija ima dvije sezone x 3 epizode po 90 minuta. Awesomeness.
Ti sitcomi kao sto su TBBT i HIMYM su pravljeni da moze da se snimi n sezona. Meni licno TBBT nije dosadio, a HIMYM nijesam ni pratio nesto puno.
je li moguce onakvo finale Californication-a ... aaa...bice jos toga znaci
![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Ne mogu docekat faking Justified nocas. Uh.
DICIOTTO
Nisam nikad bio neki veliki fan Sherlocka, pa ni ovaj ne gledam i ne znam kakav je kvalitet, ali jedna stvar bi me u startu dekoncentrisala - kako moze da bude Sherlock u modernom Londonu? Znaci da se desava u nekom alternativnom univerzumu u kojem nisu napisane knjige o Sherlocku prije vise od 100 godina, i napravljene gomile serija i filmova? Znam da nije narocito bitno, vjerovatno sam jedini koji razmislja o tome, ali nekako mi je to bezveze. Kao i chinjenica da u Walking Dead niko od likova nijednom zombije nije nazvao zombijima, kao da decenijama nisu pravljeni filmovi, stripovi, serije i sta god na tu temu.
Nego, to je manje bitno. Bitnije je da je finale Justified objasnilo.
Oh shit, it's a piggy-bank! - pao sam sa stolice![]()
Fire in the hole!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks