ustekaju se na parking pumpe obicno iza slepera i vrebaju.
Onda su naoštrili taj dio dobro. Znao sam proć x puta da niti jedno auto njihovo ne vidim.
Dobro je znat.
ustekaju se na parking pumpe obicno iza slepera i vrebaju.
danas su bili isto put DG kod one brze hrane kad se prodje sutjeska kafana. dje pocinje 80 ogranicenje...
the World's leading dance event
Sensation
A koliko mlatite. Čovjek vam je i spisak okačio i vama džaba. Evo,od momka koji vozi to auto: 2 pasata siva(jedna slupan) i jedan mercedes(bijeli) su u presretače. Sem njih republičkoj pripada i par golfova i motora. Crni nikad nije postoja. Ovi što im se priviđa neka kupe naočare a ako ih je zaustavio i prestavio se ka "republikanac",neko se dobro sprda sa njima.
Vidio sam prije 10 min, na semafore blizu moje zgrade, Passat VI sivi PG BD 742, rotkape, crna stakla, dajem glavu da je imao mali monitor na prednju sajbnu i nesto kockasto pored retrovizora.
TAKUMI
Pa vjerovatno ovaj što je preteka,mada nisam siguran koliko rade noćne smjene. Mislio sam da su samo preko dana aktivni.
Ne ne, ovaj je bio Passat VI...
TAKUMI
Ja mislim da je postojao crni mercedes, ali je policijski bijeli :tongue:
Crni mercedes B klasa sa tamnim staklima PG AZ 822
Vazda bio i postojao. Al su valjda pricali o passatima novim. Nego je napisao covjek mercedes (bijeli) postoji i crni mercedes, ovih gore tablica PG AZ 822
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ima ih dosta nebitno je crni ili bijeli , ima patrola na svake 20 metara, mene ode vozačka prije neki dan :???:
tražio sam potvrdu o baždarenju za uredja ProLaser III, i veli mi policajac, mi to imamo, i nismo duzni da vam dajemo na uvid, to stoji u stanici policije, rekoh nema problema, pisi mi prijavu za sud, pa cemo to tamo utvrdit, case opened![]()
uvijek se vade da je u stanici i kod komandira samo trazis ime komandira koja je stanica i saljes zahtjev za to
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Nisam siguran pripada li crni mercedes republichkoj ili opshtinskoj al da je presretach sigurno jeste...
Samo treba neki pravnik, ne mora vala ni neki prejaki, predpostavljam da moze i "hobista" da izvede sve dje i kako krshe zakon i napishe odje...jer ga definitivno krshe na svakom coshku...
Ima li u Nk ovih presretaca?
Tu es mon héro!
Crni mercedes postoji,prije par dana iz Ulcinja prema Baru su me snimili i zaustavili zbog preticanja...tako da zbog toga stvarno obracam paznju na to auto i sivi pasat...
Crni mercedes tamo ne bi smio da bude jer to nije reon PG policije. Ako su te tamo zaustavili oni krše svoja ovlašćenja.
edit:imaju i barani jednog.
Last edited by Dutch; 09-04-12 at 13:25.
stalno su sa pasatom sivim neđe po putu izmedju Danilovgrada i Nikšića. Znaju da se zaštekaju na one sporedne puteve sto se ukljucuju sa strane na magistralu i svaki od tih puteva se spušta ka onim mjestima ispod puta, a oni uđu malo ispod magistrale u rikverc i vire ko će da naleti magistralom...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks