NeroAzzuro,
to se i meni desilo prije mjesec dana i još nisam sredio problem, a imam instaliran CallerID-Fix iz Cydia-e.
Ovako, prije 2 dana mi se javio problem... Svi brojevi koje imam u imeniku kad me zovu ne ocrtava mi se ime na ekran.. nego samo +382.........
Svi brojevi su i umemorisani sa +382 i radio je telefon godinama perfektno, ne znam sta mi je zadnja 2 dana.
Ima li rjesenja?
NeroAzzuro,
to se i meni desilo prije mjesec dana i još nisam sredio problem, a imam instaliran CallerID-Fix iz Cydia-e.
Globetrotting
https://forum.cdm.me/showthread.php?36795-iPhone-(Helpdesk)&p=1336853#post1336853
evo vam resenje koje sam postavio ima i dvije god![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
E, ali moj nije jb...
TAKUMI
Dalje, kako da iskljucim opciju da mi ne zvoni opet ako ne procitam poruke odmah?
I da mi ne blinka LED kad zvoni...i da mi ne vibrira/zvoni poruka dok pricam na telefon...
TAKUMI
ni moj 3gs nije JB,ali nema problema sa prepoznavanjem brojeva...5.1 je os
Fabija ....setings....notifiication.....mesages.....repea t alert..never
ovo ti je da se ne ponavlja sms
Last edited by Komandir; 05-04-12 at 21:37.
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Na 5.1 je taj problem ja mislim rijesen![]()
Mada uz jailbreak i ssh moze da se rijesi zamjenom ovoga file-a
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
e zaka ti si jedini kojem ne moze , odje je barem 30 ljudi uradilo to i ok mu je
kad uradis zamjenu plist fajla preko iphone explorera ili kako god da ga radis...moras izbacit tel sa racunara,ugasiti i ponovo ga upaliti...Stivijev link radi provjereno na svaki iphone koji sam imao
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
jel ima jailbreak untethered za 5.1
bih jedan 3gs da dignem na 5.1, sa bb6.15 , pa ako ima moze li neko link da postavi![]()
Koliko ja vidim nema.
I ja cu da dignem ovaj 4S na 5.1, pa onda da cekam untethered.
Nego, zna li neko, kad apdejtujem preko iTunes, da li moram da radim back up ili radi sam?
Trenutno imam poruke koje mi nisu bitne, i imenik, koji mi je bitan.
TAKUMI
back-up ti potrazi sam da ti odradi na iTunes kad ga povezes...a za kontakte back-up
edit: (za windows 7 ima neka mala izmjena,ne sacuvas kao addresbook no nesto drugo bijese) a evo ti sa gmail account sync
ima li onda neka solucija da iphone 3gs koji je na 4.3 podignem na 5.0.1 ???
potreban mi je jailbreak zbog cydie, zato nebih da ga dizem na 5.1
i ja sam mu isto rekao...
sa 4.3 3gs....skines prvo oficijalni 5.0.1 preko http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ onda custom restore preko itunes na 5.0.1 i onda jb preko redsnow novije verzije, onaj neki sa extras![]()
jeste ali cisto sumnjam da ce me pustiti da odradim update , jer vec postoji 5.1 . pa ce odmah da mi izbaci onu gresku
Nisam zadovoljan baterijom, mozda zbog prvog charga ali...(danas je vec bolje, od sinoc trenutno je na 52% (brightness max, WIFI.....), moze to bolje a vidim da 5.1 je bolji za bateriju.
TAKUMI
Dajte neke dobre forume za 4S...
TAKUMI
problem je sto u cydiu imam samo ova da 4.1 i 4.3.5
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks