Clippersi vise poena, Indiana 2( ako ces probaj hendikep al ono..) i Miami manje..
dajte nesto za nocas ako ima NBA??![]()
Clippersi vise poena, Indiana 2( ako ces probaj hendikep al ono..) i Miami manje..
Para vrti dje burgija neće.
a hendikep Filadelfija i Minesota?![]()
Hvala Meirelesu sto mi je produzio ovo cekanje novaca nocasJos 2 nba nocas pa se nadamo plusu
![]()
[2/2]
0155 04-04 18:30:00 Partizan-Vojvodina
Konačan ishod 1 1,40
0151 04-04 20:45:00 Chelsea-Benfica
Konačan ishod 1 1,60
Dosta srece![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Sad' ce da istrazuju Partizan da li je namjesten.![]()
Sta prezivjeh nocas sve je smijesno... :-)
Portland-Nju Dzersi 2 4,20
Ako krene sut Willijamsa dobijaju sigurno![]()
Last edited by Voste; 04-04-12 at 22:53.
Dobro mi dođe ovaj Čelzi igrao sam ga 3+.A Partizan sam igrao gg kvota okruglo 2.Medeno.
Ljudi, pomagajte
Ufatio sam neke utakmice i cekao bih dvije utakmice, santos i palmeiras 3+
No ima jedan problem, igrao sam bio Fylkir - Rekjavik 1pp a vidjoh u kafani kad sam izasao vidjoh 0:1 i to 37-mi minut.
sad bzv gledam i vidim livescore uopste ne prati a ovamo rezultati.com nema info. tacnije pise da nije pocela.... malo mi cudno da ne prate to (Islandska liga) a ponavljam na teletekst je pisalo 0:1 (pas mater)![]()
Fylkir-Leiknir Reykjavik 0-1
ovako pise na sajtu meridiana, 70 minut
Pratim ja dosta taj NBA vjerujte mi,drugo je da ko ne prati jer precesto favoriti izraziti i ne dodju i kvote su avetne skroz pa vam mozda zbog toga ne ideSinoc me bacio Bajern 3+ cekao bi posle takodje 2 nba tekme koje su prelagano dosle za 50e...
Al samo igram over i miran sam![]()
Nocas kucu na Oklahomu..2.05 kvota u Premier
Naravno NBA se igra samo konacno tj fiks. Inace zadnji put sam dobio pare na Spurse kojima kvota bila 4.5 nesto su bili autsajderi protiv Dallasa, ne znam zasto
Budim se u jutro i gledam 10 razlike za spurse :mrgreen:
NBA sam rasturao, al sam sve ukupno mozda veza tiket sa NBA jedno 15 puta. Nisam ih odigra mozda ima 2 godine uopste.
Fudbal je ljepse a i mrzi me kad kasno igraju....
Dajte taj NBA za veceras da opletem nesto online![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 36 users browsing this thread. (0 members and 36 guests)
Bookmarks