Oće li Fićo ka' Tadić treći mandat ?
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Čak su imali konobara i flaširanu vodu.Nema,svaki način. Vjerujem da je ovo prvi put da Golubović objeduje u dotičnu menzu.
Sve za naše male bolonjce![]()
uh zlatili se odustadose odma od protesta , hahahahaha ..................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Mnim da bi se prije zagrcnuli(što i ne bi bila neka šteta) nego zadovoljni otišli pored tog Maksimovićevog slavuja
E bravo, to je to. Ova nova auta su nikakva po tom pitanju, Yugo i La$ka su pojam za njih. No što će sirotinja, mora vozit to njemačko smjeće kad nema okle za bolje.
Sad gledam tv. vEsti ... Zasto se danas nisu okupili nezadovoljni studenti i kazali u lice Luksucu sta misle ... ili jos bolje da mu nisu dozvolili da udje u dom ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Mater im nepismenu ... Kako su dosli do fakulteta i studentskih funkcija kad po 3 padeza ne znaju , a trce da daju izjave za novi.e i televiziju.
Slusaju li oni ovo sto iztrabunjaju pred kamerama?
Kako li se stide ti mrceni profesori koji su im predavali po Niksicu i Podgorici ...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ne nerviraj se, ogrubices...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Vidi... Mogu da razumijem da si paranoican, to je odraz default ambijenta u Crnoj Gori, ali nemam volju, a ni potrebno znanje, da izigravam forumskog psihoterapeuta sabirajuci izlizane mantre i jos izlizanije teorije zavjere... i nemoj se ljutiti, nije mi namjera da te uvrijedim, ali stvarno vise nema smisla godinama svakog dana slusati, posmatrati, citati... jednu istu, praznu pricu (a kad sam vec, ranije, pomenuo proslu godinu, sjecam se da smo bili pocasceni analizama "eksperata" koji su bili spremni zaloziti sav svoj "profesionalni integritet" u procjenu da DPS ne zeli EU integracije i da je prica oko jezika zapravo poznata igra. Rezultat: integracije nijesu zaustavljene, a za kusur smo dobili likvidaciju crnogorskog jezika, odnosno (ne)ocekivani trijumf Djordjevicevih veseljaka nad "drzavotvorcima").
Podsjeticu te da je Radunovic i biznismen koji je sa partnerom iz druge drzave investirao ozbiljan novac u posao u Crnoj Gori, a posao je podrazumijevao prodaju ne oruzja, skupstinskih mandata ili odricanje od ideoloskih principa, nego trgovinu kancelarijskim namjestajem, opremom i automobilima. Dalje, u to vrijeme Radunovic nije imao konkurenta u Crnoj Gori (pitanje je da li ga i danas ima), javnost je bila vrlo dobro upoznata sa poslovima sklopljenim izmedju te firme i njenih klijenata, izmedju ostalog i uvidom u podatke na njihovom sajtu, a da je Radunovic htio da izbjegne sumnje u povezanost sa "rezimom", na raspolaganju su mu bili jednostavni i dobro poznati nacini da se njegovo ime uopste ne dovede u vezu sa pomenutim poslovima. I najvaznije, njegov poslovni partner se prema situaciji postavio razmisljajuci, ocekivano, biznis logikom, i cisto sumnjam da je cupao kosu pokusavajuci da (ne) udovolji kolektivnoj paranoji i strasti ka konstruisanju mastovitih traceva, jedinoj industriji koja je uspjesna u Crnoj Gori.
Da skratim, to sto ti mislis da je trebalo ispustiti poslove vrijedne od nekoliko desetina do nekoliko stotina hiljada eura, to je samo pogresna perpektiva i uobrazilja, nista vise...
________
Vidi se porijeklo i kreativno tumačenje
http://blog.b92.net/text/20022/Otkud...-treci-mandat/
U zatvore da idu čelnici opozicije i vlasnici dijela medija
http://www.vijesti.me/vijesti/u-zatv...a-clanak-67904
![]()
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
hahaha, izgleda da je raspad crka potpuno.
ne zna vise ko mu glavu nosi, njegovo drustvo bi sigurno malo skidalo ljude po CG, a on zna da to ne bi valjalo zbog "ovih" iz evrope sto gledaju ko im dolazi.
Pazi, svaki dan čuješ od Radunovića i Mande kako su ugroženi. A onda oni dobiju posa od tih što ih "ugrožavaju". Zašto bi se posao davao "Office centru" ako se te pare mogu nekom "patrioti" gurnut u džep? Ođe se sve radi u talu i oduvijek se radilo. Andro dobri je prije poslova i sa aluminijumom itd.
Da stavimo na stranu ove poslovne poduhvate i da se samo okrenemo na politiku. Zar stvarno misliš da su toliko glupi da tokom svih ovih godina sebi non stop daju autogolove? Svaki dan naprave neki novi kiks. Svaki put kad se nešto bitno u Skupštini glasa fali tačno onoliko poslanika iz opozicije koliko bi bilo dovoljno da se uz glasove SDP obori DPS-ov predlog ili izglasa neki drugi koji je koristan za građane a loš za tajkune. Makar jednom mjesečno imamo takvu predstavu.Na drugoj strani imaš i Vuksanovićevu parapolitičku organizaciju koja se finansira parama iz budžeta i od svih NVO isl. organizacija najviše para dobija. Za uzvrat svi njihovi projekti su usmjereni protiv državnosti CG. Misliš da to ima i u jednu zemlju na svijetu?
Bas simpaticna izjava,sto li je nervozan da mi je znat.
http://www.vijesti.me/vijesti/u-zatv...a-clanak-67904
malo se gubi u posljednje vrijeme
ne iz pozicije mojih politickih preferencija, no objektivno, prica gluposti na koje mogu da padnu samo oni koji su mu itekako lojalni (i to zato sto su mu lojalni, a ne zato sto vjeruju ili procjenjuju ono sto on prica)
http://www.vijesti.me/vijesti/rehabilitacija-mihajlovica-pokusaj-revizije-istine-jugoslovenskim-ratovima-90-ih-clanak-67949
Veoma mi je milo što su reakcije zvanične Hrvatske, BiH i Crne Gore skoro pa identične na ovu sramotu u režiji srbijanske Vlade.
In vino veritas
Dobar dan, mi smo iz vlade, dosli smo da vas j*ebe*mo.
http://www.cafemontenegro.com/index....25&news=240838
Iskljucenje mozga samo osta.
hahahahahaaaaaaaaaa![]()
A sto se cini
hahahaaaa
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks