da nema ko power/sleep dugme za iphone 3gs (mada mora da je isto i sa 3g)
ispalo ovo dugme pa ako neko ima da mu ne treba ili da bi ga prodao valjalo bi
par 2-3e je na ebay no mi se ne ceka 15-20dana dok dodje
e jos kad bi mi nego o forumasa odradio ...poslije nedelje...placam pice![]()
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
da nema ko power/sleep dugme za iphone 3gs (mada mora da je isto i sa 3g)
ispalo ovo dugme pa ako neko ima da mu ne treba ili da bi ga prodao valjalo bi
par 2-3e je na ebay no mi se ne ceka 15-20dana dok dodje
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
oce li mi ko odradit jailbare na 3gs 5.1......:welcoming:
Hoce li mi ko objasniti sta je jailbrake? za sta sluzi to? zasto je dobro to uraditi? Unaprijed hvala. Skoro sam kupio iPhone 4 pa me interesuje o njoj![]()
Ukratko , jailbreak omugucava snimanje neptpisanih aplikacija tj. aplikacije koje se offcijalno ne podrzavaju ali postoji veliki community developera koji pravi apps za jailbrejkovane telefone ...Sa jailbrejkom uredjaj je slobodan i spreman za custimozovanje...i da dodam 100% LEGALAN
a najaljepse da pogledas ovo ...100 razloga za jailbreak![]()
Last edited by bokolo; 03-04-12 at 22:56.
Iphone mi je usporio (3g), nemam nesto previse aplikacija na njega, imam 4gb free memory... Sto moze biti i kako rijesiti?
Tu es mon héro!
pa poznato je da na 4.x.x sporije djeluje ...iskljuci home pozadinu i multitasking i bice bolje ...
Igi i ostali applaši, mogu li u Vas klub?
Hvala.
TAKUMI
Mjauuu
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Goce, pomagaj...
Slusaj sto prica ovaj...
TAKUMI
Nishta se ne prenemazi, toliko si crapovao o njokiji i svim tim prdnjavama, da posle svega vidjenog, objektivna je pretpostavka da mijenjash "shiju za vrat" i opet ide rave-ovanje, i opet pogreshno (nazalost).![]()
![]()
><
Ma ja sam htio Blackberry, ali nije ga bilo kod Gocete...
![]()
TAKUMI
To je nebitno, (koji si htio), vec neshto drugo shto se iz svega toga nazire.. To je mnogo bitnije.
A fancy tech dzidze, (na koje se djeca primaju, fanceri poziraju), to su bezznachajne stvari, accessories, i nishta vishe.![]()
><
Znas li sto je problem, sto god da kupim, nekome ce biti glupo, nekome pametno...
Ja kesiram za telefon koji je meni OK, nikad nisam pitao druge sto i kako, jer nece oni da ga koriste.
TAKUMI
Nije najjasnije sta je pjesnik htio da kaze.. Ono, mozda i jeste, ali muka mi sad da se bavim relativizacijama tipa, "nekome glupo, nekome pametno", jer ne bih rekao da je takva misao za knjige.
Kesiraj ti za shta god ocesh, mozesh ih i u jamu bachit je li, tvoje su, ali to ne mijenja chinjenicu: http://9gag.com/gag/2230315 ; http://9gag.com/gag/3254254![]()
(ne mogu nac josh jedan, sad, kao za inat, dje prodaju memoriju vrijednu 300 dolara, za iljadu i kusur, rofl )
A da nikad nisi druge pitao shto i kako?! Bah, pa reche li da upravo jesi?! ("Almighty Goce..")
Nego, da ne spamujem vishe.
Last edited by NexusVI; 04-04-12 at 23:14.
><
uzivaj, sve je to hejtera koji ga nisu imali u pravom smislu...iphone je majka,bio, i bice zauvjek... da ne krecemo opet istu pricu jer ih ima tu dosta koji ce poceti da pljuvaju a ustvari nikad ga nisu koristili ono ultimate...a narocito sad nemojte te price kad niste 4S imali...znaci mogu iskljucivo da postujem postovanje argumentisano od nekoga koji je imao 4S i neki shitty android pa da kaze zasto je ovaj drugi "bolji"...meni je iskreno preko K od androide kad ga ima i na telefon od 50 i na telefon od 500e ista stvar...pa ljudi se biju u grudi kako oni imaju android a koriste alcatel od 1 euro ili samsung od 2eura...pa naravno da ce vise biti korisnika androida, mnogo jasno
a kako za iphone-a nisi svjestan kolko si WRONG da je N9 kanta...ufff
Last edited by gocetr_25; 04-04-12 at 23:31.
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Nece bit bash tako, radi tachnosti navoda moram te korigovat, -Frend je to govorio, i govori, za neke pro rabote koje mu trebaju za posao, a za apple-ove fancy (chitaj, pomodarske dzidze), koliko se sjecam, (a sjecam se odlichno), veli- uhhhh. Bjeshe li njegov ajvanfon (koji sam ja probao par dana, i naravno vratio, jer mi treba praktichnost i funkcionalnost, a ne pozerska dzidza), koji je drzao u shkaf koliko vremena, i znash dobro kako je zavrshio.. (Ista stvar i sa ovim tvojim doskorashnjim favoritom, 3 puta me je pitao, ima li kakav "redovni" tel da se uzme, jer bi se jaaako rado lishio one fanserice telefona koju si mu ti preporuchio..)
A ispricha li ti isti frend, kako je gledao za slushalice, sad neki dan, za svoj vajni mac, (mac nema standardni audio out), te mora da nabavi usb slushalice, a trebaju mu prdnjava slushalice za skype, (ti znash kakvu on audio opremu ima, i zna koliko su da valja slushalice, i koliko takva oprema uopshte vrijedi/koshta, jel tako?!), pa kad je skoknuo do itard shopa, -110 eura za vnogoo od slushalica za common usage! Opet moram pomenut, a i sam si mi govorio, -da on nema problema s parama, ali ipak je bio uzasnut bezobrazlukom cijene, jer, reche, toliko koshtaju nabolje terenske slushalice na svijet, (Sony-jeve neke, ne sjecam se koje). Za PC takav (common usage headset) u Voli koshta 2 eura! (i radi kao zmaj lichno sam probao).
><
Pazi, sve to stoji, cijene jesu malo paprene, ali ja sam vidio njega kako radi sa Pro Toolsima, to nema cijenu, projekti koje on radi se placaju bas debelo i cijena opreme ne bi trebala da bude problem.Mac ima...stabilnost. Ja sam radio montazu u Adobe Premiere Pro. To je komedija. 300 MB je nemoguce slozit a da ti ne blokira 300 puta.A ovaj frajer ovamo moze da splituje frejm u 16 dijela. Moze istovremeno da otvori klip od 10 GB i da se igra s njim...to kod Windowsa ne postoji. Dalje, koliko bjese max usable RAM-a kod Windowsa? Znas li koliko ima on? Znaj da mi je tesko da ti kazem, ali ponekad mi licis na vehabijalnog fejkera.
TAKUMI
Fabija, znas sto je problem, sto god da kupis, nekome ce bit glupo, a nekome retardirano kolko dizes svoju stvar u nebo, a druge, konkurentne liferujes kao da su igrackice iz kinder jaja. Tolko si prdnjavio oko nokije, isa po gradu lupajuci se po grudima i vicuci SVE JE KJURAC PRI NOKIJI - pogotovo fancy, precijenjeni iphone... a sad gle cuda. Da ne pominjem onu epsku prezentaciju N9ke u Carinama i pljuvanja po konkurencijiI sad ces bit 100% hardcore apple fanboy, nece se moc zivjet od tebe i tvog sexy, yummy, preyebenog IPHONEa... Vidim te vec sto radis - lezis u krevet povijen kao gollum, mazis svoj IPHONEchic i shrkgoces kroz zube - majj preshhhsss.... Ko zna sto zivot donosi, mozda i kupis Galaxy S3 jednog dana, pa migriras na samsung topic i opet se vratis kaki po IPHONE-u
![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Nikad nisam pljuvao po AJFONu (od kad se pojavila cetvorka). 4S mi je bila tiha patnja od kad je izasao ali nisam mogao da dam 800 eura za telefon, vrati se nazad i procitaj postove koje sam napisao prije pola godine (kad je izasao).
I ne, jos je rano, sve je u fazi testiranja. Stvarno Symbian ne moze da se poredi sa ovim, ali ENNAJN sigurno moze.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks