Kakav im je sajt? Ako je snalazljiv ka' im kvote onda mrka kapa. Jel bolji od meridiana ? Kvote?
Kakav im je sajt? Ako je snalazljiv ka' im kvote onda mrka kapa. Jel bolji od meridiana ? Kvote?
Para vrti dje burgija neće.
Raja Casablanca1 - 0 Ittihad Khemisset
e majku im u 92 minut pada gol... privuce me u 87 minut kvota 1.5 da ne pada gol..... znao sam da ce bit ovako!
dajte predlog za nba?
sinoc gadjah cikago i oklohamu i izgubise oboje hahaha
meni su tuzne na onu kosarku kvote
http://www.mne-bet.com/forum/index.php na ovom sam forumu prakticno od osnivanja i imaju par takmicenja koje sponzorisu kladionice, osvojio sam u jedno 3 mjesto i uzo 30 bonusai to pretvorih dnas u 100
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ispostovacu ovaj Cruz Azul
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ne dodje ni ovaj cruz azul... euustaimsepo*****
PEA - Jeonbuk 1
Kashiwa - Guangzhou Pharma GG3+
Gdje mogu da nadjem ID na sajtu meridiana? Sada se registrovah,a mail nikako ne dobijam. Je li mi ID treba za uplatu para na racun,ukoliko uuplacujem u njiihovu kladzu?
Pa tamo dje ti stoje opklade koje postavis Bet Slip, imas gore tvoj id pise. Trebalo bi da pocinje svima sa 16 i jos par brojeva...
Pa da sa 100 nego meni ide 1006... pa sam zato permutovao jer sam to rekao bez gledanja.
smije li se ovaj celzi danas gadjat 1-1 kvota 2,30
PEA-Jeonbuk 1DNB @1.76 ili 1 @2.5 ili T1 2+ @ 2.35/
Jeonbuk sa velikim problemima u odbrani. Primili su 10 golova u 2 meca,i za oaj mec opet ne mogu da racunaju na 4 centralna odbrambena. Pea startovala sa 2 pobjede. Ne vidim razlog zasto ne bi nastavili sa pobjedama. Nemaju igraca koji im fale iz prve postave.
1:1 FT CRUZ AZUL ! inace imao sam odlican info,nego nije se dalo....Cruz Azul je bio bolji od trenutka kad su primili gol,i imali su 5-6 stopostotnih sansi do kraja meca i penal su promasili,ali kad nece NECE!.dr dn usrah ti se u tiket ...
@EL_GRANDE igrao sam ovaj mec PEA-Jeonbuk jedinicunadam se da ce doc' ...i ja nadjoh slican info
Russia!
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks