cekam nocas birminghema gg na 2 tiketa za solidne parice.. nadam se da ce to doc
cekam nocas birminghema gg na 2 tiketa za solidne parice.. nadam se da ce to doc
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Moze li se nac nedje prenos Birmingem da gledam ?
Unisti me al dzazira ponadah se![]()
http://www.sportlemon.tv/ bice ti odje![]()
ja sam sino Bajern 7+..pa sta bude..
Da se proba
Burnley - Birmingham 1&3+ http://www.betexplorer.com/soccer/en...atchid=6777814
Milan 1+ PP
kvota 13.43 Sporting
ja se samo nadam da ce birminghem doc gg.. njega sam vezo sa jazirom 2-2 i senicom 1
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Trebalo bi ,zadnjih 5 međusobnih mečeva dolazi GG,a zadnijh 8 su podjelili bodove u sezoni.
birmingem 2
milan 1+
cruz azul mufljuz 2
sa 10e za 100e
amo burnley !!!!!!!!! samo jedan gol pa nek izgube onda
Last edited by Shadow'91; 03-04-12 at 20:29.
nnajbolje da su odma pristupili izvodjenju penala, ali tako da samo barsa sutira, smijesno
ja sam ga vezo sa onom jazirom danas... ako mi ne dodje smoric use majke mi
Eo ga... Jos na bajern jedan komad i ja miran aaaaaaaa
eto ga burnley TOOOO
i birmingham povede i to mi valja na drugi tiket xD
Ja ne vjerujem da me baca Bajern 3+ za 45e
momci kako ide procedura kad se povlace pare sa on line kladionice preko bank transfera ?
mufljuz ima nas jos sto cekamo cruz azulsta da se radi? da ga ne gradimo
?
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
ja igrao swindon 2, birmingem gg i husterfild ggsa 20 za 95
There are currently 65 users browsing this thread. (0 members and 65 guests)
Bookmarks