postoji li kakvi sajt za VW vozila kao sto je EPER za italijane?
Ja bih rekao da hoce. Nemoj to da stavis.
TAKUMI
postoji li kakvi sajt za VW vozila kao sto je EPER za italijane?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
etka..ali nije sajt![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
shvabe mrzne!
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Može li mi neko reći koji je mogući kvar ako nisu svjećice i nisu kablovi. Dakle, kada je u leru i poklopim gas, on djelić sekunde malo se zaguši i onda primi gas. A kada polako dajem gas - bez problema. U pitanju je Opel Astra (F) 1.6 16v - 1997 - EcoTec serija . Mislim on ide OK, ali kada npr. treba povući malo petom, on prima kasnije gas ( što je normalno - ali znam za isto auto da vuče bolje )
filter goriva/dizne
Originally Posted by my name is ...
Nemam ideju.
Ne vjerujem da je zbog dizni.
TAKUMI
filteri goriva i vazduha mogu bit..
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pomjereno paljenje?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ako ja hocu da dovedem auto iz inostranstva , npr. da ja licno odem za Sloveniju i dovedem kola, koja je procedura ???
konkretno me interesuje mogu li ja da vozim auto na Slovenske tablice do Crne Gore ? ako nemam njihovu vozacku i tako to![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
a ako je autu istekla registracija ? ima li neka fora kao kratkorocno produzenje ili nesto sl.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa nema veze, ti odjavljujes auto tamo, i dobijes nove tablice koje traju 15 dana AFAIK.
TAKUMI
sve i da moze ti nemas pravo da upravljas tim autom jedino na col tablice mozes da ga vozis.. mada sam ja doveo 2-3 auta tako malo na granicu zajebavaju al na kraj puste
e pa super onda josh bolje, predpostavljam da se ide sa prodavcem kao kod nas , odjavluju se tablice i dobijaju se te COL i to je sveili ima josh posle toga kakva procedura ...
e sad mozda sam malo tezak ... na osnovu koje cijene ide carina kod nas ... ima li tu nekih fiksnih troskova ili se odredjuje na osnovu godista auta,kataloske vrijednosti ...
5% i 17% na katalosku vrijednost, po mobile de katalogu.
TAKUMI
Ima li ko da steluje farove u Pg, u pitanju je Golf 5 .. Treba da mi se nasteluje visina i snop, takodje i kratko i dugo svijetlo .. da se to podesi fino .. Hvala.
Rasovic u Masline.
TAKUMI
Hvala, jos neko ?
Best buy do 3500e. Manji gradski auto: Polo, Clio, Corsa, Fabia ili....?
Slabiji benzinac, ili dizel.
signachur
Mene, 1.4 16V ili SDI.
TAKUMI
Znam da steluje svaki elektricar.. Mogu i ja kao oni da stelujem visinu .. Niko od njih ne steluje snop ... To je problem.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks