kakva utakmica
aooooo
Stutgart nevera i patos![]()
Who let the dogs out
Ajde jedan fix iz NBA za nocas..![]()
Mufljuz svaka cast!!! samo tako nastavi![]()
dobar mi je osjecaj bio.
ali ima li sta gore nego kad sastavis jedan tiket sa euro pet min prije pocetka utakmica, ono cisto da probas i panes ovako
Birmingem X-2
Sautend 1
Helmond 2-2
Viljem X
Verona 3+
i prokleti Samrok 1-1 ...pih
O kakvom se to vauceru govori? Dobro bi mi pasova sad jedan od 5 eura bar![]()
Para vrti dje burgija neće.
procitaj to na cdm samo im mejl posaljes
"a za nju možete glasati slanjem mejla na [email protected], u kome će te napisati glas za Majdu Mehmedović i vaše ime i prezime. Svi koji glasaju dobiće vaučer od pet eura od bet-at-home-a, a imaće šansu da dobiju i glavnu nagradu VIP ulaznice za finale Lige šampiona u ženskoj konkurenciji. Glasanje traje do 5. aprila!"
// Cekam // Djokovic - Monako (da Monako uzme jedan set) za 80e u dobroj je formi,ali ako Djokovica odma krene,mogu bacit tiket ustvari nmg. jer je uplacen online.![]()
shamrock 3+ za 103 e ...ne mogu da vjerujem....
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Odigram tenis prvi put u zivot i lik preda mec...e ovo je sprdnja
Ova Filadelfija prelosa igra samo kad je ja imam ne tiketu,bruka.
Ne dobih ovaj vaucer![]()
Strefis Koln - Dortmund X-2, kvota preko 4 i baci te tamo neka Genoa i njen Palacio koji da gol u 90. za 2-2. A ti igras 2-3. Znaci haos.
Malaga - Betis Tip 1, Kvota 1.6
Seik iz Katara nije slucajno ulozio 58 miliona evra u ovaj klub. Malaga u sjajnoj formi i ugrozava 3 mjesto Valensije koje vodi direktno u LS. Kod kuce imaju seriju od 5 pobjeda dok Betis ima 10 poraza na zadnjih 12 utakmica u gostima.
Najavljene postave:
Malaga: Kameni, S. Sanchez, Weligton, Mathijsen, Monreal, Demichelis, Duda, Cazorla, Isco, Eliseu, Rondon
Betis: Casto, Nacho, Dorado, Amaya, Nelson, Sevilla, Canas, Matilla, Montero, Santa Cruz, R. Castro
Last edited by mikecg; 31-03-12 at 09:38.
da nije ko dobio ova bonus
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
proba bi ovaj fejnord 7+ @ 18
Svaka cast Obelixu za Monako, ko je znao mogao je sve 3 u singl i izac u dobar plus.
korneri
QPR over 4.5 1.83
zadnjih 5 tipova na kornere, w4-l1![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks