hahahaha svako jutro sanjam slicnu cifru. vakat vala![]()
Aj pa da uzmemo po 5-6000e za vikend...vakat bi nam bilo![]()
hahahaha svako jutro sanjam slicnu cifru. vakat vala![]()
Zlatilo se igranje iz kuce..(Meridian)
Ko je pratio kako je dobro dosao Monako - Fis 4.5 bile kvote da Monako uzme svoj servis i protivnikov (6:1 - 6:3)
Ja evo ufatih atletiko madrid i sporting ..![]()
But if you never try, you'll never know..
Bezveze nocas.
Atletiko,ja ga igram 1-1 on prima go u 39 a to je Hanoveru prvi sut na gol dotad.I to supalj gol.A Atletiko masi li masi.
Sporting sam jedino ufatio.Tu nije moglo bit greske.
Valensiju igrah 2 i stvarno su klosari najveci kako nisu dobili.Nmgu da svatim kako ekipa dozvoli da izgubi od gore ekipe a drzi utakmicu u svoje ruke i ima inicijativu.
Bilbao sam znava da ce bit dvojka,al ne vjerovah sebi(najgore nesto u zivotu),pa stavih X.A nikad ne igrajte protiv onih za koje navijate nikad.Ja npr protiv Barse i nznm Buducnosti i CG repke nikad ne igram,cak cesto necu Barsu da odigram ni iz iksa jer mi se to kosi sa nekim principima.I danas cekam da Bilbao ove prospe sav srecan a igram neki X iz malog mozga,ne ide to.
A sad jedna stvar za razmatranje za vikend. Barselona-Bilbao gg kvota 2.15 Velika braco mila.
barsa se mora cuvati za milan, tako da ce igrati sa pola snage, moze im bilbao zadati probleme
trebalo bi da dodje kec:
nk zagreb 1
kvota 1,65
http://www.betexplorer.com/soccer/croatia/croatian-1st-league-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6781744
Last edited by Shadow'91; 30-03-12 at 00:20.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ovaj dortmund djeluje primamljivo, ali ne bi se ja tu zaleco... da nebude ko sa augsburgom...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
slovan 1id2+ (2,01) -- slovan u prilici da privrmeneo preuzme prvo mjesto, a mozda i za stalno jer vodeca zilina ima nesto tezi mec u subotu i moze da kiksa... nadam se da ce svim snagama da zapnu da pobjede ovaj mec
E ako znam sto je kvota 4.20 na Napoli...Dvojku cu grgnut..i na Milan kvota 2.10...Da li je ovo poklon kolo?
taj milan zaista djeluje ko poklon na tu kvotu... a
protiv juveta ja neigram, pobjedice oni napoli... protiv jacih ekipa igraju bolje no protiv slabijih
Milan igra LŠ u utorak pa treba viđet kakav će sastav izvest jer i ovako imaju dosta povrijeđenih igrača!
oce li doc ova Verona sto mislite? fina kvota 1.70
bastija 1
sautend 1
utreht 1
sateru 1
na drugi dodao jos
zizkov 2
birmingem 2
Ovaj clermont bi pokusao x-1![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Milan ce odmarati sigurno igrače za barsu...ali trebalo bi da dodje svakako![]()
21:00 Wexford Youths – Mervue United 1
nadjoh ovo-gostima fali 7 igraca..IRSKA 2
------------------------------------------
09:00 Niigata – G-Osaka 2![]()
Russia!
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks