noćas je liga šampiona jesuli ovi iz ttv montenegra zaboravili da prebace na RTCG1.
Cuh neke informacije da za dva-tri mjeseca TTV pocinje sa ponudom interneta?! Ima li ko kakvu precizniju informaciju o tome jer mi ovi iz TTV ne odgovaraju na email.
BLUE_STILL-MN
I ja sam čuo tu priču, samo ne baš tako skoro da će biti... Prije će biti tamo polovinom ili krajem ljeta...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Nema sanse da je moglo. Lik je 5 sati ostao i isprobavao svasta i nije moglo. Na pocetku cim je probao nije moglo i rekao je nijeasm siguran da ce moci al ajde da probamo jer nekom moze a nekom ne. Uglavnom postoji neki problem sa total tv-om u Srbiji. Nekom daju signal nekom jednostavno ne moze.
na poziciji 30 umjesto FILM + startovao FOX MOVIES.
Sigurno 20th century Fox xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Zamjenili su poziciju novom kanalu...Sad je na broju 28, iza preostala dva Fox kanala...Universal je na 30.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
kompletna lista filmova za FOX Movies
http://mediavision.hr/hr/epghighligh...257d0fd22b933d
na ovoj starnici komplet programi Fox crime, fox life, fox movies, nat geo ...
Nocas mi se ugasi reciver i vise nece da se pali..riknuo izgleda..
Sto mi je cinjet?
Na onaj prekidac pozadii ga ugasi i upali (ako ne znas njemu treba malo duze da se pokrene)![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Probao sam ali nece da radi..![]()
Zovi ih pa vidji mozda ce ti dat novi dzabe (tako rade kad crkne daljinski)![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Bio sam do njih..Reciver radi dobro kad su ga prikljucili. Ispalo je da je problem do sistema koji je instaliran na nasu zgradu jer su lose ga postavili majstori koji su bili zaduzeni za to, tako da bolje imaju signal oni koji su na visim spratovima nego mi koji smo na nizim O_o...
U svakom slucaju izasli su mi u ''susret'' i instalirace mi satelit na tarasu i dace mi hbo, cinemax i pink paket - sve to dzabe ako potpisem aneks na na jos 2 god..
I to ce mi biti gotovo danas..![]()
ja sam vec 4 god. njihov korisnik. koristim svo vrijeme osnovni paket onaj od 10eura. opremu i resiver sam kupio. tada nije ni postojao tv total montenegro, kasnije su me zvali da potpisem neki ugovor koji je davno istekao. zasto mi sad niko ne ponudi taj aneks pa da i mene caste cinemax ili hbo? vidim da novi pretplatnici dobijaju kojekakve povoljnosti a mi stari ko nas sisa! dal da ih ucijenim? ili nesto da caste ili odoh kod drugog operatera?
Ja sam kod njih evo dvije godine i redovni sam platisa..niko mi nista nije ponudio kao ni tebi, nego kad mi se desio ovaj kvar onda su mi ponudili ovo gore sto sam napisao i naravno da sam pristao jer nema potrebe da ih mjenjam jer mi odgovaraju..
Podji do njih i reci da oces da se raspitas o tome sto treba da bi se ugovor raskinuo itd..onda ce ti ponudit razne solucije.. (tako sam barem cuo)![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks