View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 995 of 2251 FirstFirst ... 49589594598599199299399499599699799899910051045109514951995 ... LastLast
Results 24,851 to 24,875 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by etranaz View Post
    Ako sam dobro razumio omladinci opet igraju s Spanijom u cetvrtak.Ajmo tamo i napravit neki transparent na foru: Ne Dusku ovu djecu
    dobra fora. nesto tako treba uradit ako vas ima. ja sam za svaku akciju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Maldini, dakle, nije slabio nekreativnu sredinu na uštrb kreativnog napada i nije improvizovao.
    Ukratko, Maldini je bio selektor.

Izvini, morao sam. A shto se tice tri shpica-mislim da tu nije pravio greshku, shto su pokazali rezultati-vrlo nesrecno ispadanje od buduceg prvaka svijeta.
    Last edited by Recordare88; 28-03-12 at 07:39.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ova generacija 93' je veoma talentovana, pogotovo sto se ofanzivnih igraca tice, iako je u odbrani malo tanja. Valja dodati da ovoj generaciji pripadaju recimo jos i Kaludjerovic i Sahman, tako da je prilicno ocigledno da se radi o talentovanoj selekciji. Upravo ti igraci uz one iz generacije 92' (Petricevic, Mijuskovic, Bakrac, Radunovic, Mugosa...) ce ciniti okosnicu sledece mlade reprezentacije koja bi po kvalitetu mogla da parira skoro svakoj ekipi tog uzrasta u Evropi. Ali ako budu igrali pod Duskovom palicom, pisi propalo. Nazalost.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ukratko, Maldini je bio selektor.

Izvini, morao sam. A shto se tice tri shpica-mislim da tu nije pravio greshku, shto su pokazali rezultati-vrlo nesrecno ispadanje od buduceg prvaka svijeta.
    A nije to, nego sve pokušavaš da opravdaš svoju ideju da staviš Savića na sredinu terena da čuva Rosickog, a Maldini je na pomenutoj utakmici pomjerio lijevog beka Pessotta u sredinu da čuva Zidanea. Zato ti je mio Maldini
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A nije to, nego sve pokušavaš da opravdaš svoju ideju da staviš Savića na sredinu terena da čuva Rosickog, a Maldini je na pomenutoj utakmici pomjerio lijevog beka Pessotta u sredinu da čuva Zidanea. Zato ti je mio Maldini
    Istina, istina Inace, ja i dan danas mislim da bi Savic mogao da se razvije u vrhunskog holding midfieldera, jer je dosta (za defanzivca) brz, ima odlicnu dugu loptu i dobar workrate. Neshto kao Phil Jones-njih su mi dvojica bash slicni. A i rotacija CB-DMF je normalna stvar u modernom fudbalu, pogledaj samo kako Mourinho ponekad koristi Pepea, Milan Thiaga Silvu, Bilbao Xavi Martineza, Barcelona Maskerana i tako dalje

A sto se tice Maldinija, osim Ancelotija, meni su svi vrhunski italijanski treneri mili, jer su odlicni takticari svi Sacchi, Maldini, Capello, Lippi,Trapatoni-sve vrhunski majstori svog zanata.
    Last edited by Recordare88; 28-03-12 at 11:40.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Miljenović pozvao Kaluđerovića, Vujačića i Radovića

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović pozvao je trojicu novih igrača za drugi prijateljski meč sa Španijom koji se igra u četvrtak, objavljeno je na sajtu FSCG.

Miljenović se odlučio da u tim za sjutrašnji meč uvrsti nove igrače zbog povratka Vukčevića, Kalezića, Bakića, Đorđevića i Mitrovića u klubove za koje nastupaju. Priliku da zaigraju u drugom meču sa omladinskom selekcijom "crvene furije" dobiće vezista Rudara Andrija Kaluđerović, defanzivac Zete Igor Vujačić i golman Sutjeske Marko Radović.

Meč sa Španijom igra se u četvrtak, 29. marta na glavnom terenu trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore sa početkom u 15.00 časova.

http://www.vijesti.me/sport/miljenov...a-clanak-66887

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mirko i Joveta u istom klubu, to bi bilo dobro

Jovetić želi da zamijeni Del Pjera

Jedan od najboljih igrača Fiorentine Stevan Jovetić spreman je da napušti svoj tim i priključi se Juventusovoj četi, prenose italijanski mediji.
    Crnogorac nije produžio ugovor sa klubom iz Firence tako da se očekuje njegov odlazak na ljeto, a prvi izbor mu je Juve.
    Čelsi je bio taj koji je bio najglasniji u dovođenju Jovetića ali se bliži trenutak kada će “stara dama” preuzeti vodeću riječ.
    Jovetić je za Tutosport izjavio da bi volio da obuče crno-bijeli dres i zamijeni legendarnog kapitena Aleksa Del Pjera koji je ikona torinskog kluba.

http://www.portalanalitika.me/sport/...del-pjera.html

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Odlično,još bolje bi se uigrali. Mogli bi zavezanih očiju da napadaju

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Koliko bi to bilo dobro za reprezentaciju a još se Juve vraće u CL ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlična ideja, stvarno. To su pravse stvari i za Juve i za CG. Baš mi je to palo na pamet, s tim što sam i Savića imao na umu. Odličan bi bio u Juventusu. A 3 najbolja igrača reprezentacije imat u jedan klub, đe su stalno zajedno - puno znači.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

volio bih ali nesto mi nije logican transfer. Juve trazi klasicnog napadaca i desno krilo, pozicije koje Joveta slabije pokriva. znamo da je najbolji iza napadaca i na lijevom krilu, a tu Mirko igra. jedino ako Conte planira da ga gurne skroz naprijed, sto i nije losa ideja (jer Stevan ima odlican finishing, jak je, visok i sto najbitnije postize golove. ove sezone vec preko 10 cini mi se)...

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Prije tri mjeseca mi je jedan njegov blizak drug rekao da on ide 100% na ljeto u juventus.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

12 čini mi se. On i Mirko bi mogli a i trebali da igraju špiceve. Joveta pogotovo, iako se Mirko ponekad čini prodornijim, ali je ljenčuga pa ga je bolje držat gore, sa što manje defanzivnih zadataka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    12 čini mi se. On i Mirko bi mogli a i trebali da igraju špiceve. Joveta pogotovo, iako se Mirko ponekad čini prodornijim, ali je ljenčuga pa ga je bolje držat gore, sa što manje defanzivnih zadataka.
    jes 12, prije provjerih na wiki. da Juve igra u 4-4-2 ne bi bilo problema ali u 4-3-3...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad kad Lotito dovede Jovetu vidjecjete ga vi :P Yoyo laziale
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Joveticu je jedina zelja Milan a jedino se on ne interesuje za njega, celzi mu je bio najblizi pa napoli i barselona. imao je ponudu od anzija tipa upisi sumu ali je odbio.
    mislim da ni on sada ne zna dje ce, jedino zna da ce da ide iz fiorentine na ljeto.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

najozbiljnija ponuda koja je bila za toga momka je od strane bajerna iz minhena. Tu su mu davali takodje brdo para ali eto on je odbio i malo posle toga se povrijedio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U17: Rumunija 2:0 Crna Gora
    U19: Crna Gora 0:3 Spanija

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobi nas Španija dakle... Pa dobro, bilo je očekivano. Prvi put smo s njima 2:2 igrali i to je uspjeh nevjerovatan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro ipak nisu igrali sestorica mozda i najvaznijih:

"Selektor Miljenović nije mogao da računa na šestoricu koji su nastupili u prvom okršaju - Bakića, Đorđevića, Vukčevića, Kalezića, Mitrovića i Šaletu Kordića."

http://www.vijesti.me/sport/omladinc...e-clanak-66989

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    jel bio neko da gleda utakmicu i moze reci ko je dobro igrao ko nije...
    ja sam stigao kad je vec bilo 2:1 i uglavnom je na terenu sto se igre tiche bila samo jedna ekipa, ne nasa. ali kako god, dali su dva gola (kazu odlicna) strasnoj ekipi.
    nemam rijeci za spance, bolji su od starih vladace jos godinama. a izuzetno su ozbiljno pristupili utakmici, odjekivala je graja njihovih igraca i trenera cijelo drugo poluvrijeme.
    sto sam primijetio - nasi igraci su uglavnom gubili duele i sprinteve. jbg, zna se ko od ove dvije ekipe ima sve uslove svijeta za pripreme, a ko nema nista.
    nas strucni stab sa tribina (dejo, miki v, vlaisavljevic, brna...) je od 70. min dobacivao i "bodrio" nase igrace sa informacijom da je ostalo jos samo 10 min. pi
    sto se rezultata tice imali su pobjedu u ruke protiv, ne mogu da vam objasnjavam kako kvalitetne ekipe. odavno nisam uzivo gledao bolju igru na sredini.
    a da se recimo ove dvije ekipe sastanu za 3god - spanci bi nas dobili 4,5-6 razlike. zato sto igraju i napredovace, a nasi igraci ce u najgoroj ligi galaksije bit rezerve debeloguzcima od 30godina. sa 22 ce pocet da "ulaze" u igru na utakmice dje se prosjecno trci 5km i normalno da ce mu plafon karijere bit druga madjarska ili grcka liga.
    jedino ce Brano vazda afirmisat i gurnut 2-3 igraca da igraju cijelu sezonu i budu oslonac.

mislim da bi trebali da razmislimo o nekom uslovljavanju ekipa da moraju imat 3-4 mlada igraca u sastav, jer gasimo talente ka shibice. a mali smo da bi se tako zebavali.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve lijepo rečeno i objašnjeno. Ni riječ se ne bi smjela dodat.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Mirko i Joveta u istom klubu, to bi bilo dobro

Jovetić želi da zamijeni Del Pjera

Jedan od najboljih igrača Fiorentine Stevan Jovetić spreman je da napušti svoj tim i priključi se Juventusovoj četi, prenose italijanski mediji.
    Crnogorac nije produžio ugovor sa klubom iz Firence tako da se očekuje njegov odlazak na ljeto, a prvi izbor mu je Juve.
    Čelsi je bio taj koji je bio najglasniji u dovođenju Jovetića ali se bliži trenutak kada će “stara dama” preuzeti vodeću riječ.
    Jovetić je za Tutosport izjavio da bi volio da obuče crno-bijeli dres i zamijeni legendarnog kapitena Aleksa Del Pjera koji je ikona torinskog kluba.

http://www.portalanalitika.me/sport/...del-pjera.html
    Uh, preći iz Fiorentine u Juventus je ravno prelasku iz Partizana u Zvezdu i obratno. Nevjerovatno koliko navijači Fiorentine mrze Juventus. Debelo će im se zamjerit ako se odluči za taj transfer.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Uh, preći iz Fiorentine u Juventus je ravno prelasku iz Partizana u Zvezdu i obratno. Nevjerovatno koliko navijači Fiorentine mrze Juventus. Debelo će im se zamjerit ako se odluči za taj transfer.
    Robi Bađo uh rat je bio u Firenci !

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Robi Bađo uh rat je bio u Firenci !
    Ne mogu se sjetit tačno koje godine, ali ima preko 10 kad je Juventus gostovao u Firenci i autobus (sav izlomljen od kamenica) u kom su bili igači Juvetusa je jedva stigao do stadiona. Toliko ih mrze. Vjerovatno je sad to manje izraženo, ali teško da bi lako podnijeli da im najbolji igrač pređe baš u Juve pored svih ostalih velikih klubova.
    Dick Laurent is dead!

Page 995 of 2251 FirstFirst ... 49589594598599199299399499599699799899910051045109514951995 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)