View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 994 of 2251 FirstFirst ... 49489494498499099199299399499599699799810041044109414941994 ... LastLast
Results 24,826 to 24,850 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eo sajt FSCG http://fscg.co.me/index.php?option=com_joomleague&view=results&p=48& Itemid=181

Za baksuza sve u goste igraju, ništa prije septembra ako je ovo tačno. Jedino ako ne zakažu neku prijateljsku, što bi bilo odlično. Nema veze je li meč od takmičarskog značaja, bitno je da se ide i da se onoj budali kaže da se makne.

A selekcija sljedeći meč u CG ima 15. 8. 2012 (Estonija), al ne znam kolko bi bilo efektivno da se tu dođe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sljedeca utakmica je sa ceskom... a rekli su vec da prije toga nece biti prijateljska

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako mi je drago sto cete se organizovat' da otjeramo Duska , ako budem u CG i ja dolazim .
    Dusko Odlazi Dusko Odlazi Dusko Odlazi - upropasti ovu djecu !
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    i onog Bojovica koji ce sa klubom sledece kolo (mislim) ako pobijedi da matematicki obezbijedi ulazak u Belgijsku prvu ligu.
    Mislis li na Mijuska , onoga sto je igrao stopera u Rudara ?
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Mislis li na Mijuska , onoga sto je igrao stopera u Rudara ?
    Taj je . U avgustu puni 24 godine, a ove godine igra standardno u drugoj belgijskoj ligi. Čak je dao i tri gola (mada je dao i jedan autogol, što će reći da je postigao dva ). Bitno je da stiče iskustvo u Belgiji, Charleroi sigurno grabi ka prvoj ligi, pa vjerujem da se njegovo mjesto u timu ne dovodi u pitanje. Jedan od rijetkih igrača koji je napravio transfer u zapadnoevroskoj ligi, a da se prethodno dokazao i afirmisao isključivo u domaćoj ligi. Obično nam se ti igrači koji direktno iz crnogorske lige neđe pređu van ex-yu prostora (pa čak je i to upitno) brzo vrate. Vjerujem da je Bojović druga priča i da je budućnost reprezentacije.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Taj je . U avgustu puni 24 godine, a ove godine igra standardno u drugoj belgijskoj ligi. Čak je dao i tri gola (mada je dao i jedan autogol, što će reći da je postigao dva ). Bitno je da stiče iskustvo u Belgiji, Charleroi sigurno grabi ka prvoj ligi, pa vjerujem da se njegovo mjesto u timu ne dovodi u pitanje. Jedan od rijetkih igrača koji je napravio transfer u zapadnoevroskoj ligi, a da se prethodno dokazao i afirmisao isključivo u domaćoj ligi. Obično nam se ti igrači koji direktno iz crnogorske lige neđe pređu van ex-yu prostora (pa čak je i to upitno) brzo vrate. Vjerujem da je Bojović druga priča i da je budućnost reprezentacije.
    Sigurno da Bojovic bi mogao postat solidan u reprezentaciji ali mislim da nije taj kalibar , mislio sam da ce mnogo bolji bit, mada ruku na srce eto ga nisam gledao dvije godine skoro.

Shto se tiche njegovog tima, nesrecno su chini mi se ispali proshle sezone i znam da sam gledao na tv razocarenje navijaca i da su divljali po gradu shta li vec, a vracu se ove ipak ekspresno i vjerujem da u Belgijskoj prvoj ligi mozhe napredovat momak fino i ko zna mozda prec u neki malo jaci klub tamo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

nesto razmisljam, mi licitiramo sa nekim igracima iz poljske, belgijske i slicnih liga. dje smo realno kao reprezentacija bolji ili bar u tom nivou. kako onda ocekivati iz tih liga da bude dobar igrac, kad on nije cak ni nesto bolji od njihovih prosjecnih igraca koji su miljama daleko od reprezentacije njihove.
    taj bi igrac trebao da odskace bar po koplja u toj ligi da bi bio ozbiljan za reprezentaciju.
    mislim da ce mnogo vode proteci kroz moracu dok mi opet budemo imali nekog igraca u jacoj ligi. kao sto je jovetiv vucinic i sl.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od Belgije ne vjerujem da smo trenutno bolji ali u svakom slucaju brzo ce utakmica pa cemo vidjet.
    To nam je sto nam je,mi ne mozemo ni da prodamo igraca vani i da on uspije a ne da bude medju boljima u ligi.Kujta sreca da imamo takve igrace za reprezentaciju ali mi to nemamo i daleko smo od toga standarda.
    Ne mora da znaci da dugo necemo imat igraca kao Joveta i Mirko jer se to nikad ne zna.Dovoljno je 2-3 godine samo.Talenata ima samo da se dobro radi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Sigurno da Bojovic bi mogao postat solidan u reprezentaciji ali mislim da nije taj kalibar , mislio sam da ce mnogo bolji bit, mada ruku na srce eto ga nisam gledao dvije godine skoro.
    Treba uzet' u obzir prije svega da je jedan Šarlroa ipak veći klub od Budućnosti (bez želje da uvrijedim bilo koga kažem ovo) - mi imamo Pekovića koji igra u Grojter pa nam je manje - više nezamjenljiv. Ne znam ko je čuo za Grojter prije nego izglasasmo ovo malo nezavisnosti. Ja sigurno nisam.
    To što neko igra u drugoj ligi neke razvijene zemlje u kojoj se ulaže 6 puta više u bilo šta nego kod nas nije diskvalifikacija na bilo kom nivou po mom mišljenju.

A da talenta ima, ima. Vazda će ga bit'. Samo ne treba imat' predrasude.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    nesto razmisljam, mi licitiramo sa nekim igracima iz poljske, belgijske i slicnih liga. dje smo realno kao reprezentacija bolji ili bar u tom nivou.
    U istom nivou sa Belgijom? Nemoj da se shalish. Pogledaj ovaj spisak igraca: Courtois, Mignolet, Kompany, Vermaelen, Verthongen, Defour, Felaini, Naingolan, Witsel, Hazard, De Bruyne, Dembele, Lukaku...A sve mladi igraci, i vecina likovi koji su samo do prije godinu ili dvije igrali u belgijskoj ligi. Belgija ima takav potencijal, da ce sa dobrim trenerom i zaobilazenjem povreda biti medju 7-8 favorita za osvajanje Brazila 2014. Kad se vide ovi igraci i znajuci Tetejceve briljantne zamisli-ne bih da malerishem, ali bojim se katastrofe u toj utakmici sa njima.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

znachi da ne idem u belgiju da gledam?! :mrgreen:
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bo8an View Post
    znachi da ne idem u belgiju da gledam?! :mrgreen:
    Podji, podji, samo nemoj se iznenaditi ako nam pukne po rebrima...

Inace, jel onaj Janjusevic potpisao za omladinski tim Juventusa?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Treba uzet' u obzir prije svega da je jedan Šarlroa ipak veći klub od Budućnosti (bez želje da uvrijedim bilo koga kažem ovo) - mi imamo Pekovića koji igra u Grojter pa nam je manje - više nezamjenljiv. Ne znam ko je čuo za Grojter prije nego izglasasmo ovo malo nezavisnosti. Ja sigurno nisam.
    To što neko igra u drugoj ligi neke razvijene zemlje u kojoj se ulaže 6 puta više u bilo šta nego kod nas nije diskvalifikacija na bilo kom nivou po mom mišljenju.

A da talenta ima, ima. Vazda će ga bit'. Samo ne treba imat' predrasude.
    Nisam ja u mom postu mislio na Sharlou kao manji klub i na Belgijsku drugu kao raspalu ligu , nego na neke njegove kikseve dok sam ga gledao u domacoj ligi , ali naravno niko se nije rodjen nauchio , mozda je momak napredovao tamo josh i bolji je sad dosta , kao shto rekoh nisam ga gledao dvije godine skoro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U istom nivou sa Belgijom? Nemoj da se shalish. Pogledaj ovaj spisak igraca: Courtois, Mignolet, Kompany, Vermaelen, Verthongen, Defour, Felaini, Naingolan, Witsel, Hazard, De Bruyne, Dembele, Lukaku...A sve mladi igraci, i vecina likovi koji su samo do prije godinu ili dvije igrali u belgijskoj ligi. Belgija ima takav potencijal, da ce sa dobrim trenerom i zaobilazenjem povreda biti medju 7-8 favorita za osvajanje Brazila 2014. Kad se vide ovi igraci i znajuci Tetejceve briljantne zamisli-ne bih da malerishem, ali bojim se katastrofe u toj utakmici sa njima.
    Belgija ima dobru ekipu,i mislim da ce biti pravi test za nas.Po meni,uz borbenost kakva nas krasi i sa ona dva carobnjaka u spicu,mozemo da se nosimo sa njima vazda.ALI sa dobrim selektorom.Oni nemaju individualce koji mogu da rijese mec..u stvari lazem,imaju HazardaMada mi se on ne moze porediti sa Mirkom i Stevanom.

Utakmica ce biti vise od prijateljske za crnogorskog Pep-a.Siguran sam da ako se tu prospe(ka sto sam siguran da oce jer vidim da ne odstupa od tika taka taktike ),navijaci ce biti jos zagrizeniji da ode....Nemojte mi samo pricat kako ne bi valjalo da ode pred kvalifikacije...to samo plonkeri mogu da kazu.Ova reprezentacija moze da igra sa povezom na oci,jer je uigrana....E jbga,pogube se na formaciju 4-2-4.

E sad me drzite za rijec....ako dobro prodjemo na gostovanju u belgiji,od mene necete vise cuti nijednu kritiku za brnovica.
    A ako se prospemo,mozete racunati na mene na svaku pomoc sto se tice raznoraznog bunta protiv oba selektora......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Nisam ja u mom postu mislio na Sharlou kao manji klub i na Belgijsku drugu kao raspalu ligu , nego na neke njegove kikseve dok sam ga gledao u domacoj ligi , ali naravno niko se nije rodjen nauchio , mozda je momak napredovao tamo josh i bolji je sad dosta , kao shto rekoh nisam ga gledao dvije godine skoro.
    Jasno, jasno - nisam ni mislio da ti nešto prebacujem nego samo komentarišem.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Podji, podji, samo nemoj se iznenaditi ako nam pukne po rebrima...

Inace, jel onaj Janjusevic potpisao za omladinski tim Juventusa?
    nije , vratio se ...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Jasno, jasno - nisam ni mislio da ti nešto prebacujem nego samo komentarišem.
    Ada lagano , pricha je vazda dobrodoshla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Omladinci oduševili u prvom poluvremenu, Španija u foto-finišu izvukla remi

Omladinska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa Španijom (2:2) u prvom od dva prijateljska meča, danas na kampu Saveza na Starom aerodromu.
    Publika je u Podgorici mogla da prisustvuje sjajnom meču, u kojem su izabranici Aleksanda Miljenovića pokazali da će imati šta da pruže u predstojećoj elitnoj fazi kvalifikacija za EP.

"Furija" je, naime, stigla do izjednačenja tek u 90. minutu, doduše više nego zasluženo, jer je u drugom poluvremenu imala dvije stative i još dvije velike šanse pred golom Kodrića.
    Crna Gora je, međutim, briljirala u prvom poluvremenu, kada je na rano vođstvo gostiju odgovorila sa dva efektna gola, oba u španskom stilu - prvo Đorđević, a potom i Bakić, gotovo su se ušetali u mrežu "furije" nakon fantastičnih akcija.
    Iako su na drugoj strani bili Hose Rodriges Ruis, koji je u subotu igrao za prvi tim Real Madrida (ušao umjesto Kristijana Ronalda), pa fantastični Denis Suares iz Mančester sitija, koji neodoljivo podsjeća na Davida Silvu, te još nekoliko igrača koji su debitovali za Valensiju, Sevilju, Atletiko ili Betis, na Starom aerodromu se u dobrom dijelu meča pitala i Crna Gora.
    Bakić, Đorđević, Marko Vukčević, Kalezić, Kordić i društvo pokazali su da ne zaostaju puno za španskim vedetama i da su prava budućnost crnogorskog fudbala.
    Novi meč, vjerovatno sa izmijenjenim postavama, igra se u četvrtak, na istom mjestu u 15 časova.

http://www.vijesti.me/sport/omladinc...i-clanak-66693

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,659
    Thanked in
    1,039 Posts

Džabe,kad dođu u ruke onom mutavca neće više bit ni za balon sale.
    Tu đecu treba ćerat da idu napolje i nema druge.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Džabe,kad dođu u ruke onom mutavca neće više bit ni za balon sale.
    Tu đecu treba ćerat da idu napolje i nema druge.
    Upravo. Izgleda da mnogi ne shvataju kakav je uspjeh ovaj rezultat-pa Shpanci su puno ispred svih trenutno sto se omladinskih selekcija tice. I obavezno maci Vlaisavljevica prije nego sto ova djeca dodju u njegove ruke. A svaka im chast,stvarno!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    nesto razmisljam, mi licitiramo sa nekim igracima iz poljske, belgijske i slicnih liga. dje smo realno kao reprezentacija bolji ili bar u tom nivou. kako onda ocekivati iz tih liga da bude dobar igrac, kad on nije cak ni nesto bolji od njihovih prosjecnih igraca koji su miljama daleko od reprezentacije njihove.
    taj bi igrac trebao da odskace bar po koplja u toj ligi da bi bio ozbiljan za reprezentaciju.
    mislim da ce mnogo vode proteci kroz moracu dok mi opet budemo imali nekog igraca u jacoj ligi. kao sto je jovetiv vucinic i sl.
    Uh, kad bi nam svih jedanaest igrača bili na nivou kvaliteta Jovetića i Vučinića, đe bi nam kraj bio . Neulazak u polufinale Evropskog bi nam bilo ravno fijasku :-). I ja sam skeptik što se tiče pojavljivanja novih igrača koji toliko prave razliku u jačim ligama jer vidimo da ih baš nema (pogotovo napadača) ni u okolnim zemljama koje su višestruko mnogoljudnije od Crne Gore. No, dok ova dvojica igraju valja ih iskoristit, ali rekao bih da je glavni problem naše reprezentacije nedostatak više solidnih igrača na određenim pozicijama (naročito bekovi, a pogotovo desni) đe kad neki solidni prvotimac otpadne zbog kartona ili povrede, na njegovo mjesto upada ili ispodprosječan igrač (jer boljeg nemamo) ili improvizujemo stavljajući igrača kome ta pozicija ne leži. To je posljedica male baze i ostaje da se nadamo da ćemo stvoriti što više igrača kvaliteta Pekovića (koga je dobro pomenuo Čika Džo kao i klub za koji igra) ili Pavićevića (koji takođe nije igrao u nekim extra-klubovima) koji svojim zalaganjem u utakmicama reprezentacije čine da mislimo kako su mnogo bolji igrači nego što stvarno jesu.

Imamo takođe još jedan problem, a vidim da je Brnovićeva namjera da se zbog nekreativne sredine maksimalno iskoristi napadački potencijal koji je neuporedivo veći. To sa sobom nosi puno rizika. Primjera radi, sličan problem je imao Cesare Maldini na Svjetskom Prvenstvu u Francuskoj 1998: sredina u kojoj nije imao nijednog kreativnog igrača (neće ga ni imati godinama kasnije dok se nije Pirlo pojavio i Ancelotti mu izmislio poziciju zadnjeg veznog) a sa druge strane izuzetan napad u kom su bila dvojica vrsnih špiceva - Del Piero i R. Baggio. Nijednom nijesu igrali zajedno već je Del Piero igrao od početka, a u drugom poluvremenu ga je Baggio mijenjao. Talijani su to nazvali štafeta (la staffetta) najviše zbog nostalgije pošto su ranije imali sličan slučaj Rivera - Mazzola. Maldini, dakle, nije slabio nekreativnu sredinu na uštrb kreativnog napada i nije improvizovao. Pa ipak, iako su u četvrtfinalu tek na penale ispali od (kasnije će se ispostaviti svjetskog prvaka) Francuske, rekao bih da je Cesare pogriješio što nije igrao sa tri špica. No, to nikako ne znači da sam za pomjeranje naših najkvalitetnijih špiceva na krilo samo da bi na kraju rekli "pa vidite, mi ne igramo 4-2-4 već 4-4-2 jer jesu ti igrači obično špicevi ali njih smo pomjerili nazad". To mi je van pameti i ja sam protiv takvih improvizacija osim u toku utakmica kad se nalazimo u rezultatskom zaostatku.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od ove generacije omladinaca definitivno se isticu Djordjevic, Bakic i Aleksandar Boljevic. Oni imaju izuzetan potencijal i mogli bi da igraju o solidnim evropskim klubovima ako sto prije podju iz CG. Da bi stigli do A reprezentacije potrebno je da im u mladoj reprezentaciji selektor NE bude Dule.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jel bio neko da gleda utakmicu i moze reci ko je dobro igrao ko nije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i kadeti su danas dobili...

Rumunija 0:1 Crna Gora
    http://fscg.co.me/201203272275/Vijes...-rumuniji.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako sam dobro razumio omladinci opet igraju s Spanijom u cetvrtak.Ajmo tamo i napravit neki transparent na foru: Ne Dusku ovu djecu

Page 994 of 2251 FirstFirst ... 49489494498499099199299399499599699799810041044109414941994 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)