pretpostavljam da je za gume, jer 2.7 na turbini ne bi bas predugo trajaloinace meni je 2.2 naprijed 2.0 pozadi..losi su nam putevi a pozadi i tako rijetko koga vozim inace je fabricki 2.4 2.6 tako nesto
pretpostavljam da je za gume, jer 2.7 na turbini ne bi bas predugo trajaloinace meni je 2.2 naprijed 2.0 pozadi..losi su nam putevi a pozadi i tako rijetko koga vozim inace je fabricki 2.4 2.6 tako nesto
She is only here to annoy herself!
Da, za gume.
Ja pritisak drzim na 1,9/1.8 (ljeti), zimi 2.0 max...neka potrosi pola/litar vise, bolje to nego da mi se raspane trap.
TAKUMI
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Mozda je riknuo benzinjara pa je stavio dizla...
Ili je stavio 1.8T da bi ispao faca medju dizel fahrerima.
TAKUMI
Ja jos ne gledah dizlo sa ovako mocne dvije spulje pozadi. To imaju samo ovi 1.8T .. Nego nego stavi fake slike 100%, mozda i citav oglas.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Auh, sad vidim.
Fake 110%.
TAKUMI
Isti oglas, nije mogao da ga proda kao S6 dizel, pa je napravio oglas da je RS6, dizel naravno :shock:
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/7252
Haha mislim da mi je ovo komsija(ne znam ga licno nego sam vidjao ovo auto, a i po slikama mislim da je to to)
17 Al-Isra, 37:
ovo ga je diga na klocne ili na dyno, i zasto mu je esp off?
a sto ce mu sa 4 vuce![]()
She is only here to annoy herself!
za 8 sekundi sa 333 na 0km/h a da mu kamera ne mrdne? Sigurno je napravio željezne držače na volan i sjedište da ne trese. Ili je ovaj auto prebrz trenje
Auto Čak Norisa je brže od NSX-a i do 100 i do 200.
ljudi smijesni ste :*
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ja ne znam što ćemo činjet drugo na ovi forum, mogli bi izbačit koju sliku Tićovog audija, da ga isfalimo na jedno 40184242 strana kao na mr forum.
Svi ste se tamo prebačili i sad vam ođe ništa ne vala, boli mene k da se razumijemo i za ovaj forum nego primijetih na svaki topic monotoniju i onda dođe neko sa mr-a i bači smiješni komentar :/.
cus na klocne..zvuk vjetra koji se pojacava sa brzinom, a na par sekundi se vidi i odraz ulicne rasvjete ili tako nesto.
esp se gasi zato sto oce i 4vuce da zavrte gume pa bi ga esp kidao.
i na klocne bi istim 'tempom' isao do 100...do 200...do 300
bok
Originally Posted by my name is ...
http://www.fourtitude.com/news/publi...cle_7631.shtml
Render moguceg izgleda S3 i RS3 u sedan verziji za americko trziste.
znaci rs4 samo karavan...
f6
i widebody <3
nisu im dali ime nego bih ja volio da su widebody...kao rs4 b5
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks