Page 217 of 1606 FirstFirst ... 1171672072132142152162172182192202212272673177171217 ... LastLast
Results 5,401 to 5,425 of 40130

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

sramota???

tako treba bilo koga...zvao se vettel ili alonso ili schumacher... to su ljudi koje gledaju milioni..koji trebaju da su uzori drugima...a on pametan, ne ide mu na dvije trke pa mu je kartikejan krastavac, i tu mase sa srednjim prstom... ne zezaj...
    i da ga ne kazne, ***** je izio zbog ovakvog ponasanja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Jeste,sjecam se da je donirao vise od mnogih svjetskih korporacija,a pogotovo mnogo vise od Holivudskih i muzickih zvijezda koje idu da se slikaju po Africi i za 10 dolara usvajaju djecu,pa ih posle sisaju i oblace kako hoce.
    Inace,nije uplatio 10.000.000 EUR nego USD,sto takodje nije malo pogotovo ako se uzme u obzir da je kurs tada bio malo visocji u korist USD.
    Evo i jednog citata koji sam nasao na netu,ovo je prvi od mnogih na koji sam naisao:

Michael Schumacher, already wellknown to be very generous towards helping others, tonight donated 7,5 million Euros (in a German TV aid-show) for the relief of the Tsunami victims in South East Asia.

Hats off for a true champion.

(His private donation is 7 times higher than the one of industry giant Daimler-Chrysler, and 15 times more than Europe´s no.1 supermarket-chain, Aldi, provided. Tonights German TV aid alone collected more than 35 million Euros.)

Inace barem 2 puta godisnje organizuje fudbalske utakmice gdje dovodi Alonsa,Massu,Trulija,Zidana,R.Carlosa i mnoge druge zvijezde koje i same doniraju odredjeni iznos,plus doniraju cjelokupan iznos od prodaje ulaznica.Bude tu otprilike 3-4 miliona sve ukupno.
    Zadnji put kad sam gledao donacija je bila za ugrozenu djecu Avganistana.
    Inace,njegovoj djeci je limit 1 euro dnevno jer moraju da nauce da cijene novac,i cinjenicu da za sve sto zeli-covjek mora da se trudi.
    Zivi u selu na obali Zenevskog jezera i tokom penzije nije bio rijedak slucaj da on i njegov komsija Luc Beson igraju fudbal sa lokalnim djecacima na sred ulice.
    Sin Mick na karting trkama nastupa pod majcinim prezimenom Betsch i ne nosi nikakvo crveno obiljezje jer Michael ne zeli da stvori olaksice sinu ni na koji nacin.
    Je li normalno da je covjek tako skroman i sa obje noge na zemlji-pitam se...
    ako je tako BOG sve vidi vratice mu se na ovaj il na neki drugi nacin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A u pravu su donekle...
    Fudbaleri jedni drugima kopackom glavu otvore pa se ne prozivaju...
    Simoncelija prosle godine ubise kolege pa se sve "zaboravi",a ovome je Kartikejan gumu probusio-on se opasuljit ne moze.
    Kmezavac jedan...Jos malo pa ce krivit Newey-a sto mu je prethodne dvije godine dao dobar bolid,a ove nije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JUAN View Post
    ako je tako BOG sve vidi vratice mu se na ovaj il na neki drugi nacin...
    A vratio mu je dosta :smug:
    Sad cu zvucati kao one babe,ali dao mu je dvoje zdrave djece, normalnu zenu i para da ih ne moze potrosit dok je ziv.
    O uspjehu i popularnosti da ne govorimo.
    Last edited by M.S.; 28-03-12 at 17:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma sve ti kazuje da tu vishe nema pravog zara u ovoj danashnjoj f1,evo do skoro je fetel bio cudo od vozaca a evo sad cim nema bolida da valja trt,pizdi psuje pokazuje srednji prst jer nemoze nikudj,nema tu f1 odavno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A vratio mu je dosta :smug:
    Sad cu zvucati kao one babe,aliao mu je dvoje zdrave djece,normalnu zenu i para daih ne moze potrosit dok je ziv.
    O titulama da ne govorimo.
    za djecu i zenu si u pravu a pare su prolazne danas su kod mene sjutra kod tebe preksjutra ko zna dje...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,417
    Thanked in
    391 Posts

M.S. svaka cast!
    Ma covjek je bolestan,takva posvecenost nije normalna.Ili ga volis ili mrzis,nema izmedju.
    Nadam se da ce ostat' jos dvije sezone nakon ove jer mislim da ce dobiti bar druge bolid koji ce moci da se bori za pobjede.Daj mu bolid,on ce odradit' ostalo.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

On je samo takav znalac, vozač i najviše od svega odličan mehaničar, slabo ko zna, to ostaje uglavnom iza zavjese...
    Pratim F1 poodavno i uvjek sam navijao za Miku pa eto, razumljivo zašto ga baš ne volim
    Imao je ubit njega i još par likova na stazi, nije neki fer plejer na stazi ali van nje je OK...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,417
    Thanked in
    391 Posts

Inace ako neko umije da razvija i poboljsava bolid to je on.Odma im je rekao da Mecka unistava gume ali su pocele price kako veze nema,kako Bridzston vise nije tu i ne pravi gume samo za njega i slicne fore.Trebalo je njemu vremena da se vrati,ustosa ja to ne sporim,bilo je ocigledno sto radi na pcoetku,nabija kilometre i kilometre jer je on zapamtio neku drugu F1.Tri godine kasnije imaju isti problem.Moraju ga slusat' od mehanicara do Rosa svi!

Nadjite mi jednu,ali samo jednu legendu koja nije imala incidente na stazi?To je F1,to je ono sto nosi ova prelijepi sport

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    sramota???

tako treba bilo koga...zvao se vettel ili alonso ili schumacher... to su ljudi koje gledaju milioni..koji trebaju da su uzori drugima...a on pametan, ne ide mu na dvije trke pa mu je kartikejan krastavac, i tu mase sa srednjim prstom... ne zezaj...
    i da ga ne kazne, ***** je izio zbog ovakvog ponasanja...

Pa ce ga naucit kako da se ponasa kaznjavanjem?

A znas li koliko vozaca je uradilo istu stvar?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,417
    Thanked in
    391 Posts

Slusajte,Kartikejan jeste debil i trebalo bi mu zabranit' da se trka.Unistavace tokom sezone mnogima trke.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Karto nije bio kriv ni za incident sa Butkom a ni sa Vettelom.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Inace,njegovoj djeci je limit 1 euro dnevno jer moraju da nauce da cijene novac,i cinjenicu da za sve sto zeli-covjek mora da se trudi.
    to je neko tresnuo, za 1 euro u Njemackoj ne mozes ni lizalicu kupit...inace i ostali vozaci i veliki sportisti su donirali, neki procentualno i vise od njega
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Simoncelija prosle godine ubise kolege
    ne lupetaj, za ovakve gluposti bi trebao da dobijes trajni ban na forumu

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Karto nije bio kriv ni za incident sa Butkom a ni sa Vettelom.
    kod prvog nije bio(mada ni Baton ne bi ono uradio da je znao da ce NK da uhvati takvu putanju kroz krivinu), kod drugog jeste 100%, Vettel ga je prosao vise od pola auta i ovaj mu je pocijepao gumu spojlerom jer je htio da uhvati slipstream iza njega(kao da bi mu to nesto i znacilo), tip ne umije da vozi ni da procijeni distancu inace ne bi zakacio Vettela

inace Vettela treba kaznit zbog ponasanja ali samo novcano, jedno pola miliona u dobrotvorne svrhe i dosta

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Ja sam poslije prvih testova pirelija sa Hajdfeldom rekao da su gume smeće i ostajem pri tome...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

NSX, pogledaj snimak, Vettel je prerano skrenuo lijevo.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

0:04 i 0:10, jasno se vidi kako NK skrece desno i cijepa mu gumu kad ga je ovaj vec bio prosao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znam da je isao desno, ali prvo je Vettel isao lijevo i to prije no sto je izasao ispred Karta.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

nema to veze, njegovo je pravo da ide dje god oce, cim je NK vidio da ga neko pretice ako ne umije da ocijeni distancu morao je pustit gas, Vettel tu ima bukvalno sva prava kao neko ko obilazi za cijeli krug

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne brate nema sva prava, treba da ide skroz ispred pa onda lijevo...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ne lupetaj, za ovakve gluposti bi trebao da dobijes trajni ban na forumu
    Za MGP me toliko ne zanima,samo prenosim sta se pisalo tada,a ti pazi na rjecnik.
    U Svici dje oni zive mozes za euro kupit koliko i ovjde,a ako on laze u intervjuu za neki Italijanski magazin-onda ja lazem Vas.
    Imaju da jedu,piju,sta ce im pare?
    Kartikejan se javno izvinio obojici,iako znamo da je za koliziju potrebno dvoje,tako da...ono...I Buttona je nasadio pa ga nije isprozivao nakon trke...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    On je samo takav znalac, vozač i najviše od svega odličan mehaničar, slabo ko zna, to ostaje uglavnom iza zavjese...
    Pratim F1 poodavno i uvjek sam navijao za Miku pa eto, razumljivo zašto ga baš ne volim
    Imao je ubit njega i još par likova na stazi, nije neki fer plejer na stazi ali van nje je OK...
    zato ga ni ja nijesam nikad volio na stazi,mnogo prljav vozac je vazda bio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

On je za dlaku usao u staru skolu vozaca (Patrese,Mansell,Prost,Senna...) gdje je to bilo koliko toliko normalno.Znamo svi,a neki se i sjecaju sudaranja Senne sa Prostom i ostalom ekipom (ali je to tada bilo opet kazem "normalno"),onda,svi smo gledali snimak Zila Vilneva i Rene Arnua (ako se dobro sjecam) gdje se nisu bas mazili...
    Od Sennine pogibije i odlaska Mansella i gore navedenih F1 se mnogo promijenila i na bezbjedonosnom i svim ostalim planovima,i odjednom je svima cudno sto on 97-e gura Vilneva-koji se ne sjeca kako mu je otac vozio protiv Arnua...
    Ne kazem da je bio cist vozac,naprotiv,ali mislim da je to u neku ruku i normalno...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Za MGP me toliko ne zanima,samo prenosim sta se pisalo tada,a ti pazi na rjecnik.
    ako te ne zanima i ako se u nesto ne razumijes onda nemoj da mlatis o tome, jer to vrijedja one koji prate moto-sport a i te vozace tamo takodje koji nisu pussies kao F1 vozaci nego voze na 2 tocka po ovakvoj kisi bez problema, znam ja odlicno kakav mi je rjecnik malo sam stariji member od tebe

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ne brate nema sva prava, treba da ide skroz ispred pa onda lijevo...
    ti pominjes kao da je Vettel posao na njega a ne obrnuto..ja ti kazem obrati paznju na momente koje sam ti postavio, sta je bilo prije toga apsolutno nije bitno, NK je imao vise od sirine auta da prodje lijevom stranom a on je skrenuo da se zavuce iza Vettela i pogrijesio u procjeni i zakacio ga, ako nema reflexe da primijeti Vettela koji ga je prosao sa 90% auta onda neka ne vozi F1

On je za dlaku usao u staru skolu vozaca (Patrese,Mansell,Prost,Senna...) gdje je to bilo koliko toliko normalno.Znamo svi,a neki se i sjecaju sudaranja Senne sa Prostom i ostalom ekipom (ali je to tada bilo opet kazem "normalno"),onda,svi smo gledali snimak Zila Vilneva i Rene Arnua (ako se dobro sjecam) gdje se nisu bas mazili...
    Od Sennine pogibije i odlaska Mansella i gore navedenih F1 se mnogo promijenila i na bezbjedonosnom i svim ostalim planovima,i odjednom je svima cudno sto on 97-e gura Vilneva-koji se ne sjeca kako mu je otac vozio protiv Arnua...
    Ne kazem da je bio cist vozac,naprotiv,ali mislim da je to u neku ruku i normalno...
    naravno da nije normalno kad bi se svi tako sudarali F1 bi licila na luna park, i naravno da se ne bi ponasao tako da je FIA tada bila strozija, poslije je bio mnogo suptilniji (recimo ono parkiranje u Rascasse), uostalom pokazao je zadnje 3 god. da je dovoljno da ima timskog kolegu koji ima bar priblizno jednake uslove i da ne moze biti brzi od njega, pa makar to bio i Rosberg, a to sto je on razvijao bolid macku o rep, eo ovaj mercedes mrceni 3 godine "razvija" i svake godine su sve gori i gori

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma ***** moj razvija treba je da se vuce u penziju i kraj price ovako se posra na sve shto je dosad postiga u karijeri,budala obicna...

Page 217 of 1606 FirstFirst ... 1171672072132142152162172182192202212272673177171217 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)