Postojao je projekat, da se postepeno počne sa praćenjem i kaznjavanjem, ali izgleda da nisu imali para da to sve umreže i stave u funkciju. I nisu sve prave pola ih je dummy.
Postojao je projekat, da se postepeno počne sa praćenjem i kaznjavanjem, ali izgleda da nisu imali para da to sve umreže i stave u funkciju. I nisu sve prave pola ih je dummy.
radi samo jedna jedina na jednoj raskrsnici![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ja sam vidio da se pomjera i "centrira" na mene, ona na semafore prije Blažovog mosta. (ako se dolazi od pravca Maše)...
mora da si bio sa EMPET
they share a look in sileNce and everything is understood...
A i ne vidim potrebu/svrhu policijskih patrola/kamera/presretača... Što će nam to kad je na ovakve cijene goriva čisti luksuz svako nepotrebno stiskanje gasa!
Eventualno bi trebalo stavit kontrole na semafore, jer se sad narod pokla da ih ne uhvati crveno![]()
rade sve kamere samo sto sluze za brojanje vozila. nekad su postojali senzori koji su se ugradjivali u asfalt tj ispod asfalta, ali ih je glodalica prilikom rekonstrukcije saobracajnica sve unistila pa se preslo na kamere. inace mup nema nikakve veze sa ovim kamerama, vec opstina, i koriste se za rad statistike i pravljenja kojekakvih informacija i kalkulacija
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
vjerovatno ih koriste za kalkulacije duzine zelenog svijetla za skretanje iz bulevara u neku sporednu ulicu...za sad im je kalulacija ~2-3s i dosta da prodje jedan od 15-20 vozila iz reda...i to ako uspije od ovih sto im sijece put![]()
Te kamere nemaju nikakve veze sa kalkulacijom.
TAKUMI
Pricamo i kalkulacijama traffic flow-a, 100 nemaju nikakve veze sa tim.
Kad ides od Luk Oil-a (St. Aero...) do Tolosa, bulevarom Svetog Petra, treba da cekam NA SVAKO crveno.
TAKUMI
Vozim 50 kroz grad. Koliko treba da vozim kroz nas grad?
TAKUMI
pa snimio sam da na pojedinim dionicama prolazim kroz zeleno ako vozim ili 30 ili 90, dakle vozim 90
She is only here to annoy herself!
jos uvijek ne igraju nikakvu ulogu u regulisanju saobracaja, vec cisto za prikupljanje informacija (podataka) koji se kasnije koriste, kao sto sam i rekao u prvom postu, za statistiku.
za kompletnu realizaciju tog projekta opstina trenutno nema "vremena" tako da kamere jos uvijek nece biti operativne i sa te tehnicke strane tj nece igrat ulogu u regulisanju saobracaja do daljnjeg.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
pauk mi je diga auto ispred fakulteta, prije jedno pola godine, mozda malo vise. i kad sam bio da preuzmem auto, poslije nekih 10-tak minuta posto mi pauk odnio auto, napisao sam zalbu, da je auto bilo uparkirano 4minuta i da nije bilo znaka za zabranjeno parkiranje. imam li kakve sanse da ne platim to ili, kako ide?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks