Ima jedan crni u Beranama. Bas lijepo izgleda.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/7465
Ima jedan crni u Beranama. Bas lijepo izgleda.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/7465
Last edited by cookie; 08-04-12 at 10:43.
kako bi mu slatko pocupao ovu drvenariju i potpalio vatru sa njom!Farovi i grile isto shit!
27 Mar 2012. 12:22 BMW opoziva 1,3 miliona vozila
Pošalji vijest Proslijedi
BMW opoziva 1,3 miliona automobila širom svijeta zbog bojazni da bi mogli da budu zahvaćeni vatrom.
Opoziv se odnosi na modele serija 5 i serija 6, proizvedene između 2003. i 2010. godine, napominje BMW u saopštenju.
Razlog je mogući problem sa poklopcem kabla akumulatora u prtljažniku, naveo je njemački proizvođač.
“U pojedinim slučajevima, kućište kabla akumulatora je pogrešno montirano”, saopštava BMW.
“To može da dovede do greške u radu elektronskih sistema, nemogućnosti startovanja motora a u nekim slučajevima postoji mogućnost požara”, navodi kompanija, ističući da do sada nije zabilježen ni jedan slučaj zapaljenja.
Opoziv obuhvata oko 290.000 vozila samo u Njemačkoj, a s obzirom da se našim putevima vozi veliki broj primjeraka serije 5 koja je pogođena opozivom postoji mogućnost da će i neki od njih morati u servis na zamjenu djelova.
BMW će preko svojih predstavništava kontaktirati vlasnike vozila. Procedura zamjene problematičnih djelova u servisu traje oko pola sata i biće besplatna za vlasnika, navodi BMW.
Dobro je da su se sjetili toga...
TAKUMI
kako je naguzennnnn
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/7733
Prije bi rekao da je proklizao pa šinuo u onaj zid, nije samo zadnji kraj oštećen nego i desna strana zajedno sa osovinom , skroz mu je točak otpao![]()
Daj odjebite vise s tim glupim oglasima, kao da mi ne mozemo da otvorimo sajt i da vidimo te krame.
Nego, prevara decenije:
640 d Coupé
5,4 l/100 km (combinato)
6,6 l/100 km (urbano)
4,8 l/100 km (extraurbano)
Last edited by Fabia_Elegance!; 28-03-12 at 01:34.
TAKUMI
kako da ne 6.6 urbano a ima 2 tone
She is only here to annoy herself!
Nema ni teoretske sanse...
TAKUMI
A ni u ler nema sanse..
Last edited by qwert; 01-04-12 at 12:47.
nesto mi je obicni m3 ljepsi...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Bruka!
TAKUMI
![]()
hladjenje je odlicno rijeseno...da su ga stisnuli jos 4 puta po tih 8 sekundi usao bi u limp mod
ovo ne mora nista da znaci...Znas li mozda koji je ambient temp bio tu ? Kakvi su im 'ventilatori' za dyno ako ih uopste imaju... heat soak je neizbjezan kod mjerenja na valjcima, jer nikad nece ista kolicina vazduha uci kad se 'vrtis u mjesto' 200 na sat i kad letis kroz hladan vazduh istom brzinom
novi m5 je work of art. Mogu zamislit sto ce tek bit kad ga se tjuneri dovate.
Originally Posted by my name is ...
phah sumnjam da je u Engleskoj vrucina pocetkom aprila cak su imali i snijeg skorije..a heat soak se primjecuje u voznji ( i to bez odlaska na stazu), potvrdjeno od strane par vlasnika
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks