Stvarno ne shvatljiva poruka tima, toliko je brži bio I oni mu kažu da vozi pažljivo.....
Alonsu svaka cast sta izvlaci iz bolida.
Stvarno ne shvatljiva poruka tima, toliko je brži bio I oni mu kažu da vozi pažljivo.....
napravi perez gresku
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Pa bas zbog toga su mu rekli, vjerovatno treba iskustvo u ovakvim situacijama.
Trebao ih je poslat u pm, pa oni kao da ne znaju koliko je tesko u vrijeme ovih divova doći u poziciju za pobjedu sa jednim zauberom. nevjerovatno, mada s obzirom da se zove Sauber-Ferari lakše mi je da shvatim poruku iz boksa![]()
Forzzaaa ffeeeeerrrrrrrraaaarrrrrrrriiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Please alowe me to introduce myself.......
Perezu svaka cast za ovu trku.
I najbolji vozac svih vremena uze bod, cak je bolji od kolege.
Kakva glupost Pereza i to posle one poruke.A Ferari sa ovim raspadom na celu,to je Alonso,drugi najbolji vozac u gridu.Mecka bez DRSa je zesce ******,Rozberg raspad najveci,baba!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Svaka chast perezu...fenomenalna voznja...da nije bilo one greshke uzeo bi prvo mjesto ubijedjen sam...
A prvi je???
Masu izbacit' posto je presmijesan,a Kartikejanu zabranit' da se trka,kakva je to budala
A prvi si ti!
Fenomenalna trka, Alonso dokazao da je mozda I najbolji vozač trenutno u f1, danas dobio na iskustvo, Perez fantastičan a Kimi kao i prije nego sto se povukao iz f1 (odvozi par krugova yfantastično a onda stane ), šumi nije imao sreće.... Kad se sve sabere odlična trka :-)
Odlična trka, ovo ništa ne mijenja za Ferari osim što ih mediji neće uništavati u narednih nekoliko sedmica. bolid mora biti bolji, jer ovo im je prva pobjeda nakon silverstona a i tamo su imali kišu.... sjajni alonso!
Zavrsis ispred Fetela,Batona i Rozberga(Masu ne racunam,to je Kartikejan nivo) i uzmes bod,strasno![]()
Ali i to je pobjeda...
GRANDE ALONSO/MAGICO ALOOOONSO !fenomenalna trka....FOOOORRRRZZZZAAAAAA FERRARI !
perezu kapa dolje za odlicnu danasnju trku
sumi.!pozdrav za fabiu i petronas-a hahahahahahahahahaaahahahahahaha
Pratio sam live timing,ocajan tempo Rozberga,posle zamjene guma je bio osjetno sporiji od NAJVECEG od kojeg je Kamui bio dosta brzi.Mecka ne jede,onda guta gume!
Kako ono rece NSX trostruka pobjeda...
Pazi Kmicuuuuuu....pukao je!
TAKUMI
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks