Ene fabie, pa kod nas je svaki majstor high skill majstor, sve zna i u sve se razumije, sve ti moze zavrsit.
Ene fabie, pa kod nas je svaki majstor high skill majstor, sve zna i u sve se razumije, sve ti moze zavrsit.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Sve i da je voltaža jaka, struja je slaba![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
svako novije je zaje*ano. ja znam stopove zamijenit ali prednja sanse nema.
Ali sto npr. ako drot kaze: ajde, kazna!...jer ne znas da zamijenis sijalicu.
TAKUMI
onda su im psiholozi vrlo zauzeti jer ja kad sam bio tamo na autocesti vise od pola vozaca vozi 20-30 km/h brze od ogranicenja..inace i njihovi taxisti lazu ka i nasi![]()
edit : http://www.ams-rs.com/index.php?opti...sti&Itemid=130
Last edited by NSX; 22-03-12 at 15:23.
She is only here to annoy herself!
ja sam mislio da u italiji, sloveniji, i ostalim zeljama, voze kao bubice...da se niko ziv ne cuje....a ja kad sam vozio kroz hrvatsku, sloveniju, italiju...sve prolijecu pored mene kao da ja stojimal opet, necu da izazivam srecu, oce li me snimit ili nece, pa ja fino 5-10preko maximalno
![]()
"kad si u Rimu ponasaj se kao Rimljanin" i nema frke![]()
She is only here to annoy herself!
Ja se ogradih da je to rekao taksista baš zbog ovakvih mogućnosti...
Svejedno je koliki su iznosi, oni sprovode zakon jednako što kod nas teško da ćemo skorije vrijeme dočekat.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Svudje se vozi preko ogranicenja, pogotovo u hrvatskoj i italiji. I u austriji se takodje vozi preko ogranicenja, cak se moze eventualno i dogovorit sa policajcem
U sloveniji - tu do 20 preko ogranicenja vozi dosta njih, al preko rijetko ko. E da, koga zaustavi policija u slo neka ne pokusava kakvi dogovor....
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ja sam na tiguana zamijenio lagano sijalice...![]()
Last edited by stefke; 22-03-12 at 20:42.
Pa samo bolesnici ne znaju zamijenit sijalicu...
TAKUMI
kad nemas tablica, isto ti je kao da nisi registrovan..taj sto te zaustavio je bio neki dobrica... nemoj da mislis da nisi u prekrsaju ako ti je progledao kroz prste... a ko zna...mozda si mu se tisnuo malo :P pa nije mgoao da odoli
p.s.
nikad se nije moglo voziti bez tablica...
Moglo se, bez problema. Kad je bio onaj uvoz iz Berkovica, pa uvoz ovih sa osiguranja...
Dobrica nije bio, jer da je bio dobrica ne bi pitao za broj tablica, koje nisu postojale.
TAKUMI
Ja sam 2008 godine 11 mjeseci i nešto oko 20 dana vozio bez tablica. Poslije sam morao da kupim druge na novu registraciju.
Malo pošto sma registrovao auto neka đeca su mi ih skinula, tražio sma potvrduod MUP -a o krađi. Poslije sma istu pokazivao policijacima. Svi odreda su me pitali zašto nijesma izvadio nove a moj je odgovor je bio zašto mi oni ne daju nove jer kada ja tražim da se izvade koštaju oko 35€ (tablice + nova saobraćajna). Niko me nikad nije kaznio.
od kad su počele ove kamere na semaforima?
nothing comes from violence and nothing ever could
Odavno.
TAKUMI
Ja mislim da ne rade uopste.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks