sto je napravio sudija?
Sto mi Real napravi u tri dana...prvo me bace za vikend 4+, pa sad T2 2+...
Doslo vrijeme kad se ni na Real ne smijes kladit...
sto je napravio sudija?
Evo i mene zanima da oce vise to pljunut.Najvjerovatnije nista.
A prvo pomocnik Murinja dobi crveni, pa ga primise u 86, pa Murinjo crveni zbog prigovora...minut posle toga i Ramos pocrvenje, a dok je on izlazio stigao je i Ozil da dobije crveni zbog prigovora...
jer je Murinjova klupa jos u 60 minut dobila opomenu i tada mu je pomoćnika izmršika sudija i ovaj je mora da napusti klupu.
A zna sam da nije nista.
bogami real fino prosipa bodove...
uzgred tek saznadoh, jedna djevojka odje iz HN uze 15 000 na klad.. igrala neke prelaze a medju njima uvati real vs malaga 1-x..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
![]()
![]()
![]()
![]()
za danas jedan tiketic cisto da nebude dosadno:
sevilla 3+ (2,00)
betis gg (1,81)
steaua b. 2 (1,75)
vaslui 3+ (2,10)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ma ovo je cisto sa 1-2e da malo zacinim dan![]()
ajte laku noc, mrtav sam umoran
Ljudi sa svim parama nocas oba meca evrolige:
Barsa-Uniks H1 12.5 kvota 1.9
Panatinaikos-Makabi PH1 3.5 kvota 1.9 ! ! ! sa svim paramaaaaaaa
Lambda
mnogo je sa svim brale
ja cu probat jedan jutarnji, ovaj put bez kafe, samo burek i jogurt
Rusija kup, 11:00h
Volga - Terek 3+, @2.20
Who let the dogs out
znate li za onu foru na kladionicu sto se desava npr real malaga dodje x i sad malaga igra sa rayo vallekanom i izgubi 2/2 od njega ? to se precesto desava![]()
haha dakle to je tvoj tip za veceras![]()
Who let the dogs out
je li sigurna ova barsa hendikep kosarka? Ocu da igram sa malo vecim parama nju i jos jedan tip![]()
Siti se malo namucio sinoc, ali isto dodje, celzi jednom sutnuo u drugom poluvremenu i dao gol. Svima sto su igrali na celzi puno srece u daljem kladjenju, igrat protiv ekipe koja ima skor 14 odigranih 14 dobijenih kuci je cisto bacanje para.
Braga 2
Malaga 1
Vaslui 1
Az Alkmar 1
kvotica oko 5
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks