Zvezda dobija,takvo je vrijeme,proljece je.Pa kaze: Svako me prolece na tebe seti.
Zvezda dobija,takvo je vrijeme,proljece je.Pa kaze: Svako me prolece na tebe seti.
Manchester C. - Chelsea
Atletico Madrid - Athletic Bilbao
Real Sociedad - Levante
Valencia - Zaragoza
Villarreal - Real Madrid
ja bih sve ovo GG3+
been there, done that !!!
e ovako:
zvezda 1-1
real madrid 2
valensija 1
atletiko madrid 1
debrecin 1
edit: bogme mislim da sam se malo preracunao oko ukupne kvotemislim da izlazi negdje oko 20
![]()
Last edited by cardozo; 21-03-12 at 15:38.
a dobro ga nije dao ovaj sto je crveni dobio
http://www.livescore.com/default.dll...a1&game=574929
Chelsea-3+
PSV-2,3+
Real M-2,3+
Atl.Madrid-1,3+
Crvena Zvezda-1
sto cine ovi slovenci http://www.rezultati.com/utakmica/SW...talji-utakmice
Partizan x-2
Arsenal 2
Real 2 i 3+
![]()
Para vrti dje burgija neće.
real 2iG2+ (1,59)
sociedad 1 (2,00)
arsenal gg3+ (2,16)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
arsenal ,liverpool i celzi
sve tri duple pobjede (sto nije ni malo nemoguce)
kvota 984
sve je moguceali ovaj arsenal nije porazen zadnjih 6 meceva od kojih je zadnje 5 sve dobio...mozda se ta serija bash danas prekine ,liverpul ne bih komentarisao ove godine i njihovu losu igru tako da mi ni oni nisu sigurni...celzi protiv jakog manchestera mozda moze i da iznenadi...atmosfera u klubu odlicna ali DP u sred manchestera tesko
...
Russia!
Dvojka moze doc samo ako bude igrao Savic, ako se oporavi Kompany, dvojac Kompany-Toure moze odlicno da se nosi s bilo kojim napadom.
edit: @svi sto igrate na celzi: zaboga, zasto??? Dajte mi 2 dobra razloga da ne odigram kec(sem mladog Savica, no to cu posle vidjet, kad se objave postave).
Last edited by mr.bobby; 21-03-12 at 16:50.
ja nisam igro keca vec gg3+
edit: city mi je masu mrska ekipa, ja nocas navijam za celzi
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Italija kup 20:45h
Napoli - Siena 1&3+, @1.95
Who let the dogs out
Srbija kup 19:00h
C. Zvezda - Partizan ppX, @2.00
Who let the dogs out
Mons-Westerlo 1/1 kvota 3.20 lik postavio tiket dje je uplatio 500eura na to...pa vi vidite![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
gleda sam kluz ... sprdnja ziva... bolji za klasu i to jos sa igracem vise...nemam komentar...
ipswich mi se svidja ...
mufljuze ... liverpool je bi los zbog povreda sad su kompletni i zajebani do bola, mislim da ce vezat nekoliko pobjeda
kako me isprepada za zadar i ja ga makoh a on dobi 2:0![]()
Last edited by dr dn; 21-03-12 at 18:35.
There are currently 29 users browsing this thread. (0 members and 29 guests)
Bookmarks