Antalya-Trabzon 2 2.00
Начи ево иедан тикетић категорие вандредних, јер нерадимо радним данима, али кацмо расни морамо иедан да опалимо!
Мехен начи гладбах- 1
Звезда- 1 (Овим путем љубац за колоре кое сам некад бранио часно и расно)
Берое-1
Квотица 27.20
Пантелае за време интервала кратког напуцао доста ових квадратића колорита зеленог, шо ми пуно значи и шо ми инпонуе. Шта ћу кацам расан! А Жигара наравно кадар невера! :***
Шта ћу кацам расан! Љубац од Пантелиног фена!
Antalya-Trabzon 2 2.00
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
N.Gorica - Nafta 1 @ 1.50 dp11 @ 4,25 i 7+ @ 22.00
Sportul Bukurest -Cluj 2 @ 1.85 dp22 6.25 i 1/2 @ 28.00
Borac c- Vojvodina 2 @ 2.15
sis 3/7
n.gorica dp11
slask 1&4+
psv dp22
liverpool dp22
totemhem dp11
bajern X/2
real m 1/2
Last edited by dr dn; 21-03-12 at 13:00.
Real Sosijedad-Levante 1
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Sparta prag 2
Man.city 3+
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Madjarski kup 19:15h
Debrecin - Ujpest 1-1, @2.00
Who let the dogs out
Napoli-Siena H1 @1.95
Napoli je u prvom mecu pretrpio poraz od Siene rezultatom 2-1 i sada im treba pobjeda kako bi prosli u finale i mec sa Juventusom,koji je juce prosao Milan i dokopao se finala. Napoli igra zaista dobro,pogotovo na svome terenu i sigurno su zeljni trofeja jer ga dugo nisu osvojili. Sto mi daje dodatnu sigurnost za moj predlog jeste i cinjenica da Sijeni fali nekoliko igraca poput D'Agostino-a,Angelo-a,Calaio-a,Destro-a,Grossi-a,Balzoni-a. Bez ovih igraca Sijena nije ista ekipa. Srecno!
Sto cine momci sa Zvezdom 1. Znaci nema trika da dodjeJeste li vi gledali kako oni igraju ?
Para vrti dje burgija neće.
Derbi je derbi,ja cu uz pivo i kokice da ga pratim,kladjenja bez.![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
blackpool vs leicester 1 (2,40) bi valjalo probat danas. imaju dobar motiv, ukoliko pobjede skocice sa 7 na 4 mjesto
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
19:00 Regensburg-Osnabruck 2 3.15
QPR-Liverpool 1X
Rapid Vienna-Kapfenberg 1 i 3+
Sociedad-Levante 1
Villareal-Real 2
Napoli-Siena 1
Vidio sam ja kako igraju, gledao sam im svaki mec ovog proljeca...Poceli su da igraju bas simpatican i atraktivan fudbal, Prosinecki im trazi pas igru, nema dugih lopti i sl...Dolazi im po 40 hiljada na utakmice, tako da nije iskljuceno da ce Zvezda dobit...s druge strane, Partizan sam gledao protiv OFK i bili su bas losi
To sto im dolazi 40 k ljudi je za postovanje, al nema nikakve veze sa igrom. Partizan je protiv slobode imao preko 80% posjeda, al nije dosao taj gol. Zvezda protiv Javora iako je dobila nikakva je bila...
Para vrti dje burgija neće.
Atl. Madrid - Ath. Bilbao 1 /1.6 u mrtvi meridian...ima nedje jaca kvota sigurno...singl dana
Zadar - Varteks 2/ 4.00 da se proba
Russia!
Orleans pokusat x/x
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Zvezda 1 i Totenhem 1.![]()
Bilbao bez Ljorente...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
bilbao vec ima nekih povrijedjenih igraca...mislim da cak postoji i neka saradnja izmedju ova dva kluba...po meni je ovo cista 1
a nisam siguran ali ima neka prica jos iz prvog dijela sezone da nesto ove dvije ekipe mute...jos nisam nasao nidje info ,ali i pada kvota na 2...
Russia!
Zvezda 1
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks