toooooooo ewo ga sk))))
Je li ovo neka sala za SK?
Ermine, nije sala, ako ti jos uvijek nisi dobio, pozovi 1500 i reci da ti ukljuce.
Ja sam sad zvao da mi ukljuce prime, jer nisu mogli odma zbog tehnickih poteskoca.
Zna li neko kako da maknem reklamu sa Samsung LCD-a kupljenog u T-com? U lijevom uglu je - 'lcdtv, series 5, crystal tv'...
jao i ja sam imao takav problem,i sad pokusacu da se sjetim kako ide i da ti objasnim naravno:
kliknes menu,odes na predposlednju ikonicu gdje pise sistem i to stisnes,pa onda plug & play i kad kliknes na plug....pojavice ti se kao 4 prazna mjesta gdje treba kao da ukucas sifru 0 0 0 0 i onda stavis na srpski ...i dalje ne znam kako ide,ali ja mislim da sam tako sredio to
srecno![]()
a dje je to sport klub,nisam u toku,ugasio sam arenu koji ce mi,jel to free?
Kako je dobar mec bio,vidjeste li ovo?
Na koliko telefona mogu da koristim HBO Go, je li sva maksimum?
U jednom trenutku 1 Mob, 1 Tablet, 1 comp... kada se priajvis imas opciju da ocistis neki od uredjaja i nakon 4 sata mozes da se logujes sa durgog.
Kad pokušam da aktiviram "Arena sport" paket dobijam sledeće obavještenje već satima: " Servis trenutno nije dostupan.Zahtjev koji ste ranije uputili nije obrađen.Molimo provjerite kasnije."
Molim gospodu iz T-com-a za pomoć jer bih da gledam derbi večeras a samo Arena prenosi koliko sam čuo...
Hvala.
Arena1 prenosi, a ona je u osnovnom paketu.
In vino veritas
Aktivirao sam Start paket.Prije par min. je proradio.Koristio sam do sad Mini paket jer koristim i CS...Nije mi palo na pamet da Start ima Arenu koja prenosi derbi.
Hvala svima.
optika korisnici imaju mogucnost da prate 4 arenasport HD kanala za iste pare.
Dok god ne otkazu arenasport paket.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks