Pročitaj prethodnu stranu, nije teško.
Zna li ko da li se besplatnih 6 mjeseci za HBO premium odnosi i na stare korisnike koji su prešli sa bakra na optiku i potpisali novi ugovor na 24 mjeseca ili samo na NOVE korisnike?
Pročitaj prethodnu stranu, nije teško.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja vidjeh pitanje al ne i odgovor.
Sto je ovo sa Arenama svake 3 dana? Nema smisla, stvarno...
P r i m o r a c
Napravite Arenu 1 jer je skracena slika. Signal je 16:9 a skracen je u 4:3 pa fali pola slike. Makar je deformisite..
Prijavljivao sam na 1500 i uzalud..
Ni kod mene nema HBO...
Sent from my iPad2 using Tapatalk
Ako si imao trio paket na bakru, prelaskom na FTTH ne dobijas HBO promociju na 6 mjeseci, jer samo "Novi Extra Trio korisnici dobijaju..."
Svakako je besplatna instalacija i oprema za optiku.
Last edited by Sale; 16-03-12 at 13:04.
Sale odgovaraj na PM.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Jedno pitanje,sredio sam hbo-go na pc-u,e sad pitanje,pretezno su filmovi stariji i mali izbor filmova nekih 30-tak ima li ko inf da ce se to azurirat na mjesecnom nivou,ili smo ga i tu ugasili?
Dopunjavace bazu, naravno ne ocekuj filmove iz 2012, jer prvo idu bioskopi, pa televizije/dvd/VOD...
Samo da javim, aplikacija Hbo go Montenegro, radi i na Android ICS OS-u (probano jutros poslije upgrade OS-a na tabletu)
+1
sto se tice i-phona i -poda treba verzija 4.3 firmware a ja je nemam okle skinutimam 4.21 fw a ne pasuje zbori
![]()
Meni odlicno radi Hbo Go na IPad. Zadovoljan sam.
Moras da imas bar 3GS http://www.hbogo.me/support.aspx
RTCG 1, RTS 1, RTS 2, RTRS, KCN Music, OBN, Studio B, ATV, Happy, B92, Pink, Pink M, Pink BH, Pink Music, Pink Family, Pink Kids, Avala, B92 Info, Ultra, SOS, Topshop TV, Kopernikus, Palma Plus, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, National Geographic, Discovery, History, MTV, Motors TV, TLC, Universal channel, Sport Klub, Sport Klub HR, Sport Klub +, SK Prime, Eurosport, Eurosport 2, Golf Klub, Fishing & Hunting, Fox Crime, E!, Mini Ultra, Minimax, Film +, Cinemania, TV1000, Animal Planet, Fox Life, 24 Kitchen, Top Music, Čarli TV, Golica TV, Discovery ID, Disney, Zone Romantica, Zone Reality, MGM, ESPN America, SciFi, AXN, Ginx, CineStar TV, CineStar Action&Thriller, Fight Channel, TV1, Crime & Investigation, Al Jazzera Balkans, Kanal D... ttv osnovna ponuda za 10 eura,mislim sta reci!Ne umijem se snaci poslije 18 mjeseci muke sa "extra" tv,fuj!
Montenegro!!!
Sport Klub, Sport Klub HR, Sport Klub +, SK Prime :unconscious:
Montenegro!!!
i rts sat :sour:
Montenegro!!!
http://www.hbo.co.me/portable
HBO GO je internet usluga videa na zahtev (SVOD) koja pretplatnicima omogućava pristup odličnim filmovima, serijama, dokumentarcima i originalnoj HBO produkciji putem desktop računara, iPhona, iPada ili Android telefona i tablet-računara. HBO GO usluga je dostupna samo kod kablovskih operatera koji u svojoj ponudi imaju i HBO programe. Na stranici "Pretplatite se" možete pogledati koji operateri u ponudi imaju i HBO GO uslugu. Ukoliko vaš lokalni kablovski operater nema HBO GO u ponudi a vi bi želeli da koristite ovu uslugu, molimo da zahtev uputite njima.
Tehnički zahtevi:Podržane platforme:
iOS 4.x, iOS 5.x, Android 2.x, Android 3.x (Honeycomb), Android 4.x (Ice Cream Sandwich)
Donji spisak sadrži grupe uređaja na kojima su aplikacija i striming testirani, i čiji su rezultati pokazali da aplikacija na njima odlično i ispravno radi . Lista se stalno proširuje!
Testirani uređaji:
Apple iPhone iPod Touch, 3 GS, 4 iPhone, iPad, iPad2
Samsung S5830 Galaxy Ace, I9100 Galaxy S II, I9000 Galaxy S, P1000 Galaxy Tab (tablet), Omnia 7 Sony Ericsson Xperia PLAY, Xperia Arc
Huawei U8800 IDEOS X5, IDEOS S7 Slim (tableti)
LG Optimus 2X SU660, Optimus 3D P920, E-900
Minimalna brzina internet konekcije:
512 Kbit/s
Preporučena brzina internet konekcije:
2 Mbit/s
Usluga normalno radi i na 3G mreži pod Android operativnim sistemom, ali molimo da imate na umu da aplikacija može uzrokovati veći prenos podataka.
Pravo iznenadjenje. Jos ne mogu da vjerujem, danas mi zablokirao risiver, ja ga restartovao, prebacujem kad odjednom vidim u gornjem desnom uglu sportklub. Ima i sk+, nema prime.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks