Jeste, jeste :-)
Jeste, jeste :-)
jokac man and a half
edit: Tattoo,Brainiac85 sve pohvale
Sent from my LT18i using Tapatalk
Last edited by gocetr_25; 23-03-12 at 18:50.
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
sasa.mne korektan i tacan prije svega,sve pohvale,odlicna saradnja koja ce se produziti![]()
Odavno ne pohvalih nikoga,evo malo pohvala za: Goceta,noothinga,transportera,dakija,bigu.extra momci,trgovina sa njima je pjesma!
JOKAC respect![]()
Noth1ng, Vukota, KING...
Vrlo lako dogovorili, završili trgovinu, još samo da sve radi kako treba ;-)...
Pohvale za svu trojicu...
Cetinjac cvxcomputers cetinjski - sve pohvale od mene.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
M.V-svaka pohvala za momka.fer i više nego korektan.čarobnjak za muziku.:applouse:.RESPECT!
Ja mislim da je jokac najveći kralj ođe na Cafe Del Montenegru.....
Brate VELIKE RESPECT za one rime ...
Volio bih da te neđe mogu častim kafu ...![]()
može ali da ja platim.:joyous:
Može .... :emmersed:
jesi iz pg?:biggrin:
Giga, sve po dogovoru, cak i dostavio![]()
Iskljucenje mozga samo osta.
CVX mnogo dobar lik, donio komp sinoc,ja ostao kratak 10 eura sacekao me za danas.Mnogo korektan momak sve preporuke a djevojke ja stari homic vam mogu reci i da je zgodan..
Dutch Sve preporuke, profesionalnost na vrhunskom nivou svakom preporucujem saradnju s njim![]()
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
stefke, changes, mastersat sve super....
fortuna91 - neprijatno iznenadjen... posle jednu dobru saradnju ispade ovo https://forum.cdm.me/showthread.php?...alaxy-s2/page2
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Uskokovic lose iskustvo...
Na moj oglas da kupujem felge za fiata 14" ili 15", javio mi se na PM i nudio 15".Ja sam rekao da cu razmisliti jer trazim prije svega 14"...on kaze da ce ih dati i jeftinije samo da mu ih maknem.Rekoh ajde javicu se da ih pogledam daj mi broj. Zovem ga. Javlja se kao neko drugi i kao ajde reci cu mu ja da te zove...posto ne zove taj dan ja mu posaljem PM, ne odgovara a vidim dolazi na forum, i ja iskulirah, nastavih da trazim dalje. Sad vidim opet stavio oglas da prodaje te iste felge samo je cijena malo veca![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Cvx, sve preporuke, trgovao sam prije sa njim a i danas skoronego nemade hdd koji mi je trebao, preporucujem ga svakome.
evo i da se ja javno izvinim jokac-u za ono od prije neki dan kada me omelo nesto veliko da ne popijemo tu kafu i ne trgujemo,IZVINJENJE,(a izgledalo kao da sam ga bas ispalio,a nisam... :/)
Ma sve je ok,pijemo kafu,zovem te kad dodjem ponovo.Uz Tebe,Pohvalio bih Transportera,momak je extra-fer.sve po dogovoru,i još i više.eaceful:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks