bilbao-man 2 2.5
Psv-valensija GG3+ 1.95
salke-tvente 1 1.75
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
1.08 .. bas tuzno... na kraju ne odigrah to a daleko mi da se setkam do ostalih kladionica...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
slobodna igra na kornere i kartone u meridian se vazda malo cjeni.. kvote vazda, ali vazda smjesne.. tak oda sam na kraju presto to da igram
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Uplatih sa nekom sicom sve parove iz lige evrope da ce u drugo poluvrijeme bit vise golova! Cisto relaksacije radi i kao piprema za pakleni vikend! :-)
Kaze mi djevojka iz kladionice da su ih ojadili ovih nekoliko dana. Ispalta gomilu su imali, sto se ne pamti!
Uljepsala mi je dan! :-D
Momci sto se tice kornera Mr Bobby je mislio da ce PSV izvesti vise od 5.5 kornera (bobby potvrdi ovo ako sam u pravu), i to se na bet365 placa 1.66, a ti si Shadow sigurno igrao na cijelu utakmicu ukupno oba tima preko 5.5, sto je naravno i realno da bude 1.08![]()
Who let the dogs out
Aj sastavite neki kolektivni tiket za nocas kladionicari :P
Ja sam stavio Salke 11 (5.40) trebali bi da oderu ove smrde holandjanske...
psv-valensija GG3+ 1,95
besiktas-atletiko GG3+ 2,05
vidjeh da pada kvota na atletiko mad. i psv..
Junajted 2
psv 4-6
salke 1-1i3+
udineze 1-1i3+
city 1-1i3+
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Singlovi na filing
Bilbao - Mancester 2
Djokovic - Almagro vise od 19.5 gemova
Medvescak - Klagenfurt 1
Marion Bartoli - Ana Ivanovic 1
Who let the dogs out
salke px
metalist 2
siti 4+
atl madrid gg
santos 2
![]()
salke daje 2+
santos daje 2+
kvota oko 3
Bilbao 3+
Hanover 3+
PSV 3+
Udinese 1
Salke 1
Olimpijakos 1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks