Od mene danas dva singla:
Salke-Twente 1 @1.7
Prosli put sam igrao protiv Salkea,sada za njih. U ekipu im se za ovaj mec vracaju Huntelar,Farfan i Mecelder sto je svakako plus vise. Takodje Matip koji je dobio crveni prosli mec ce koci da igra jer su ulozili zalbu iz Salkea koja je prihvacena,jer penala zaista nije ni bilo. Tvente ce danas biti bez dva igraca Landzata i Verhoka,ali im se u ekipu vracaju Daglas i Jansen. Salke ce ovaj mec biti mnogo opasniji i mislim da mogu do pobjede u ovome mecu. Srecno!
Isner-Simon over 23.5 @1.85
Sinoc sam takodje igrao na Simona over i dosao je lagano kao sto sam i predpostavljao. Simon igra dobro,malo varira u igri ,i ocigledno je da nije u top formi. Servis ga sluzi sto je najbitnije,kao i Isner koji je poznat po svojim jakim servisima.Ukoliko ih servis posluzi,zaista ne bi trebalo biti problema da predju granicu od 23.5 Srecno!
Man. City - Sporting City to qualify 1.55
PSV - Valensia 3+ 1.65
kv. 2.56
Last edited by pavle_23; 15-03-12 at 13:58.
to pajo, ispratio sam ti edmontona, osjetio si ga
Sad igraju ove nase fudbalerke, novokomponovani tim, prvu utakmicu smo izgubili u baru od bosne 2:3, danas igramo opet protiv bosne, ne bi trebalo i drugu da izgubimo. pise da smo domacini al ne znam dje igramo, mozda u bar opet.
vrijedi probati keca na kvotu 8 ili duplu sansu na nase sto je sigurnije kvota 3.5, imate na bet365 al kvote padaju nesto
Who let the dogs out
igra se na starom aerodromu .. :rugby:
Sto mislite da se igra salke 1, siti 3+ i bilbao 3+ ? Sa vecim parama?
A jutros na bet365 kvota 8 ne bi vjerovao
Who let the dogs out
Zna li ko kad se otvara kladionica Olimp danas ?
...
Atl.Bilbao-Man.Utd 2
man city Ipol2+ (2,40) ovo prosto mora da se proba... ipak ovi doma igraju
edit: valja probat nesto na strjelce
soldado 1+ (1,90)
di natale 1+ (1,60)
huntelar 1+ (1,90)
Last edited by Shadow'91; 15-03-12 at 23:14.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Juce odigrah vaterpolo Jug i Mladost 1,i Real 1-1 3+,Celsi 1,dobih,ali nisam bio kuci cijeli dan pa ne postavih to...
Sto vam je danas siugurica iz ove lige evrope ?
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Odavno vam nisam dao neki dobar tiket priznajemal eo nocas tiket zvani "ako ovo dodje razbucacemo vas za vikend"
Hanover 1-1
Salke 1-1
Mancester 2
Siti 1&3+
Salke 1
valjalo bi da se proba
Besiktas - Atl. Madrid 2/1 @38
Who let the dogs out
juce dobar dan ....danas cu cisto jedan sistem eto da pratim :
Sistem 2\3
Bilbao -Manchester TR 1:2
salke-tvente TR 2-1
city-sporting TR 2 -0
i to je to za danas...treba izbjegavat ove utakmice za neke ozbiljnije pare
Russia!
pratim sto je grande stavio i dodajem hannovera 1 (1,65) i metalista ppx (2,00)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
bilbao gg
salke 1
man city h1
korneri
PSV over 5.5, zicer, ko celzi juce...
Salke 1
Bilbao 3+
Man City 1
Flamengo 1
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Schalke - Twente Tip 1, Kvota 1.8
Schalke je veoma jak na svom terenu i posle pobjede nad Hamburgom 3:1,pokazao je da izlaze iz krize u kojoj su bili. Nemacka liga je kvalitetnija liga od Holandske a Schalke ima bolje pojedince od Twentea. Holandjani nece imati srece kao protiv Anderlehta.
Juan Aurich - Santos Tip 2, Kvota 1.7
Domacini imaju 4 poraza i jedan remi, dok Santos ima 6 uzastopnih pobjeda u 2012. Santos je danas kompletan dok domacinima nedostaju 2 vazna igraca Chiroque i Caicedo.
moze li udine dobit danas ?
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks