Kad udjem na ovaj forum i vidim postove od rakel,toliko se smorim,da u narednih pola sata ne mogu doci sebi.Tacno joj treba otic kuci i slomit joj tastature
ili je banovat.
Jedan dogadjaj te vidim da ga je bas sparco opisao. Nabavis psa (rasnog!!) i napunis glavu (i svoju i tudje) iluzijama kako ces o njemu brinuti i na kraju (mada ne ni na kraju, no od samog pocetka, sve lazuci kako ''samo sto nisi se okrenuo na njega'') ga prepustis, zavezanog, nesocijalizovanog i sl, na brigu o ljudima koji ne znaju, niti su sposobni za brigu o njemu (pas u punoj snazi), lise svijesti da je zivo bice. Mislim da to o takvim ljudima govori mnogo vise no sto su i sami svjesni. Isto tako mislim da svi to moraju i sami vidjet po prirodi stvari. Hoce li se tako ponasati sjutra prema svome djetetu ili bilo kome ko im ukaze povjerenje? Naravno da hoce. Pokazano i dokazano na mnogim primjerima.
Cuvajte se ljudi koji ni o zivotinjama ne umiju brinuti.
Last edited by Raquel; 15-03-12 at 10:04.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Kad udjem na ovaj forum i vidim postove od rakel,toliko se smorim,da u narednih pola sata ne mogu doci sebi.Tacno joj treba otic kuci i slomit joj tastature
ili je banovat.
A sto dolazis odje da se smaras?Ja to ne mogu da shvatim.
nerviraju me svi koji imaju nesto protiv raquel.. ostavite je na mir vise..
Tako su ih kuci vaspitali. Pusti. Bolje odje da se istresaju no na nekom u RL.
remećenje tišine
The more things change, the more they stay the same.
sto mi sve neka djeca od 14 - 15 god salju requestove na facebook. kao da sam fckng branko kockica
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
sve me nervira...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ima nekakvi dezedorans pored kompjutera odje i onda se oslonim na njega ka sofer na menjac i samo u jednom momentu panem.I tako svaki dan.Moram ga ostavit.
Svi koji su kul, drugaciji, jedinstveni, aooo..
Ća je život vengo fantažija!
Danas me nervira sve...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
izgovori! ne podnosim izgovore!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
'ufuravanje'
The more things change, the more they stay the same.
"kakva guza boze kakva guza.." cuh ovo na elmag...
Vozaci koji kada prelazim ulicu a zeleno je za pjesake, sve im se nesto zuri samo sto te me pregazu, ja mislim da ovoga nema nigdje...(govorim kad je ovima sa jedne strane slobodno da prolaze, a u isto vrijeme i pjesacima slobodno) a i ovaj sistem semafora je zajeban, ali ajd, crna gora je to.
Takodje me nervira kad pjesak/pjesaci koji kad vide da necu da im se zaustavim da bi presli (ne govorim za semafore,pjesacki) vec cisto na sred ulice, oni ipak izlete kao da je ulica njihova, ne gledaju ima li kola.
Last edited by takemysoulaway; 17-03-12 at 21:09.
ljudi koji ne zaklapaju sa pričom, srećom ja kuliram takve.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ljudi zaposljeni u drzavnim firmama,konkretno moj blizak rodjak koji mi juce kaze: ''kakvi su to protesti u nedjelju ne znam za to''.E pa foliranata majko moja.
nervira me jedna djevojka sa kojom sam bio u vezi 4 mjeseca. raskinuli smo nedavno, jos sam jos svasta rekao, rekao sam joj i razlog zbog cega raskidamo (nevina pa mi ne da) i ona prelazi preko svega toga i evo me nekoliko dana smara, ubija sa pozivima i porukama. sto da joj radim nzm, jedino da joj dam aplauz po obrazima.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks