Jel ko gledao koju epizodu te sa Konjima i Budalama. Da li vrijedi da odgledam koju epizodu ?
opa,neki vazni momenti u walking deadu![]()
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Jel ko gledao koju epizodu te sa Konjima i Budalama. Da li vrijedi da odgledam koju epizodu ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Bilo je malo sporo u pocetku jer je izgledalo kao da idu od epizode do epizode bez nekakve vece radnje u pozadini. Ali brzo su uspostavili i glavnog negativca ciji uticaj se osjeca kroz sve kasnije epizode iako se rijetko pominje. A tu su i flashbackovi Fincha i Reesa koji su odlicni. Jedna je od rijetkih serija koju gledam ovih dana, i radi koje se budim rano ujutru.
Da, a samo im je trebala cijela sezona. Kako je lose napisana serija. Gore nego za malju djecu. Ponasanje likova potpuno neprorodno, ne zna se ko je gluplji, pa neke pateticne kao emotivne scene. Cijelu sezonu provedose na istom mjestu, zombi akcije nidje nema. Eto tek ce da bude u finalu sezone. Imam osjecaj da ce da otkazu seriju jer je gledanost sigurno opala drasticno.
Evo malo dobrih vijesti
Last edited by VanjaTheMan; 13-03-12 at 10:39.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Big Bang Theory, kako se iskidam od smijeha
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
@voidgp,vanjatheman
fala vi za info,dako nastavim ovih dana sa gledanjem![]()
1993-2020
TWD? Misliš na TVD? Pa da, serija pokriva široku lepezu potencijalnih fanova. Ne spadam ni u jednu kategoriju, ali kapiram što se gleda.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
TWD = The Walking Dead. Na sta si ti mislio?
BTW, jel ko odgledao Danger 5?http://www.imdb.com/title/tt1807165/
Set in a bizarre 1960's inspired version of World War II, this action comedy series follows a team of five spies on a mission to kill Hitler.
(nečitko)
Ne znam nikoga da koristi skraćenicu, pa sam mislio da misliš na The Vampire Diaries.
Nisam u toku, nisam gledao The Walking Dead od neke 4. epizode ove sezone, nema se vremena.
A mislim da je i dalje gledana, i ne košta toliko mnogo da bi bila u opasnosti od otkazivanja.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
btw, sta je sa alkatrazom, prosle nedelje 2 epizode, ove nedelje skinem epku sa eztv, sad se zavalih da odgledam, kad ono: "nova" epizoda 8Deja vue? :?: Mrzni eztv...
(nečitko)
Koliko shvatih, osma je bila odlozena zbog nascara a na netu je bio webrip, pa su prosle nedelje 9 i 10 izasle zajedno a sad 8ma tek naknadno... yeah
rm -rf /
naopakoelem, osmu ja davno odgledah, webrip ili ne...
(nečitko)
WalkingDead je najgledanija cable serija ikad. Ujedno je i najobicniji krsh, ali to je vec druga tema. Nema sanse da bude otkazana. U nekom boljem svijetu, Rubicon ne bi bio otkazan, nego Killing i Walking Dead. Mislim, bash me uostalom briga za te 2, ali Rubicon im necu nikad oprostiti.
Jel gledao neko OUAT i Shameless u zadnje vrijeme? Ja ne stizem, jedino Justified i Good Wife gledam redovno, propustio sam jedno 5-6 epizoda zadnjih. Jesu i dalje dobre? Shameless mi se nije svidjeo u prve 4 epizode druge sezone...
Fire in the hole!
Shameless je bas losiji u ovu sad sezonu, ali ono, moze se odgledat
Nego, kad se sjetim kako je ukinut flashforward, a walking dead obara rekorde gledanosti, kuda ide ovaj svijet![]()
Shameless je remake, UK verziju sam gledao prve 2 epizode, i sve je isto kao na US, samo sto je mnogo gore uradjeno tj. US je mnogo mnogo mnogo bolja, e sad ne znam za dalje da li isto prati UK radnju, vjerovatno
vidjeh na prethodnim stranama da se Psych pominje, preporuka i sa moje strane
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Primjetio sam nešto.
Svi pljuju po dotičnoj seriji, ali je svi gledaju (valjda zbog toga što epizode padaju tačno da popune pauzu između emitovanja epizoda drugih serija)
I ja je gledam(mada su po mom mišljenju zombiji najgori izum horror-a) ali mi je ubjedljuvo najdebilnija situacija u prvoj epizodi prve sezone, kad vidi zombija prvi put (onu prepolovljenu ženu što se vuče ulicom) i štrecne se kao da je vidio pacova a ne ZOMBIJA(svako na planeti bi se bukvalno usrao u takvoj situaciji sve i da je najveće mudo koje je hodalo Zemljom)
Šta bi ste vi realno uradili da se okrenete i prvi put u životu vidite ovu scenu na metar od vas:
1. štrecnuli kao da ste vidjeli pacova
2. usrali
3. upišali
4. dobili srčani udar
Last edited by Rakun; 14-03-12 at 10:50.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Meni je Walking Dead potpuno ok... Jeste, prva sezona je bila daleko bolja, drugu su vise ankerisali i pozabavili se likovima, ali je i dalje dovoljno napeta i interesantna da bi se gledala. Eo se malo i pomakose sa zadnje 2 epizode...
nisam citao strip, ali ako radnja prati strip potpuno, onda autori i nisu krivi za sporiji tempo u ovoj sezoni...
(nečitko)
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks