greote oni ne iju nista, ja sam za 3 godine duplo tacno izijem
AHAAHHHAHAAHAHHHHAHA koliko moze pojest taj vepar sto je to..![]()
greote oni ne iju nista, ja sam za 3 godine duplo tacno izijem
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Što ćete vi, čovjek se podigao na brancin i oradu, ne može on Pod Volat na ćevape osjetljiv mu je želudac.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mali korak za Ministra, a OGROMNI za poreske OBAVEZNIKE CGe,
koji konacno otvaraju oci od naZijonalistickog SLEPILA,
traze DLAKU U JAJCE MINISTRIMA,
a nije neka SVOTA za tri godine, ako je podnio prave racune sa FISKALNE KASE, ako nije sa GAZDOM PODIJELIO SREDSTVA, poreskih OBAVEZNIKA,
a to se u civilizovane drustvene zajednice moze PROVJERIT od REVIZORA, i raporta o delegaciju koju je UGOSTIO O NASEME TROSKU.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
ovo je TOP vijest![]()
![]()
Zvezdini huligani otimali pečenu prasetinu
Grupa navijača Crvene zvezde je nakon utakmice sa fudbalskim klubom Javor napala pečenjaru "Vožd" u selu Stopanja nadomak Kruševca i iz nje odnela više kilograma pečenja. Huligani su posle otimačine mesa zasuli kamenicama vlasnika te pečenjare Dragoslava Vitkovca i naneli mu lake povrede. Kruševačka policija je privela nekoliko huligana.
Incident se dogodio preksinoć oko 19 časova posle fudbalske utakmice. Kako piše Press, navijači Zvezde su iznenada istrčali iz minibusa i počeli da se sa vlasnikom pečenjare otimaju oko mesa. "Dragoslav je sekao pečenje na panju ispred radnje. Iznenada su se pojavili navijači i počeli da kidaju meso i otimaju mu ga iz ruku. Dragoslav je počeo da viče da prestanu, a držao je i nož. Verovatno su to i huligani primetili pa su malo ustuknuli", kaže Rade Vitkovac, koji je sa bratom Dragoslavom suvlasnik pečenjare "Vožd".
On dodaje da su se huligani povukli par koraka unazad i kamenicama zasuli njegovog brata. "Srećom, samo ga je jedan kamen pogodio u leđa, zbog čega je moj brat zadobio lake povrede. Neke kamenice su razbile prozore na našoj i susednoj pečenjari "Šeki" - ispričao je Rade za beogradski list.
Zanimljivo je da su pečenjare "Vožd" i "Šeki" i ranije bile na meti huligana, a veče pre ovog napada neko je pajserom obio ove dve radnje i iz jedne odneo desetak kilograma mesa, a iz druge jagnje i prase, o čemu je, takođe, obaveštena policija. S obzirom na to da se nalazi na putu između Kruševca ka Kraljevu i Čačku, selo Stopanja je sve češće na meti napadača.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Međuetnički sukobi i nasilje šire se cijelom Makedonijom
Neposredno prije ponoći u skopskom kvartu Čair napadnuta su tri lica iz Skoplja, takođe, bez povoda
Autor Srna | Objavljeno 11.03.2012. u 02:44![]()
![]()
![]()
![]()
Međuetnički sukobi u Makedoniji, osim u Skoplju i Tetovu, gdje su proteklih dana registrovani sukobi Makedonaca i Albanaca, šire se i na druge gradove, pa je u Prilepu veća grupa napadača pretukla jednog sedamnaestogodišnjaka.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije saopštilo je da je mladića noćas fizički napala veća grupa lica uzrasta između 17 i 21 godinu, pri čemu su ga udarali tvrdim predmetom u glavu. Napadači su nastavili da udaraju mladića i kada je pao na ulici. Dječak je prebačen i zadržan na liječenju u Prilepskoj opštoj bolnici.
Registrovano je još nasilja u Skoplju - u parku u kvartu Čento sinoć oko 19.15 kada su tri lica bez razloga fizički napala F.N, nanijevši mu povrede glave.
Oko pola časa kasnije ispred Evropske očne bolnice u naselju Đorče Petrov desetak lica bez povoda napalo je šezdesetšestogodišnjeg A.O. iz Skoplja, udarajući ga po tijelu bejzbol palicom. MUP je saopštio da su lica pobjegla preko mosta u pravcu Saraja, naselja gdje uglavnom živi albanska etnička zajednica.
Neposredno prije ponoći u skopskom kvartu Čair napadnuta su tri lica iz Skoplja, takođe, bez povoda. Njima je vidljive povrede nanijelo oko 10 lica uzrasta između 20 i 30 godina.
Istražnom sudiji danas je privedeno pet lica osumnjičenih za jučerašnji napad na trojicu mladića makedonske nacionalnosti u Skoplju, a ima privedenih i za napade u Tetovu.
U multietničkoj Strugi danas je u organizaciji Omladinskog obrazovnog foruma održana konferencija za novinare na kojoj su mladi iznijeli svoja iskustva i pozvali na tolerantnost i smirivanje atmosfere.
I makedonske vlasti su osudile sve učestalije međuetničke incidente između lokalnih Makedonaca i Albanaca, dok je opozicija za situaciju optužila vlast i zatražila održavanje vanredne sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost. /kraj/vb/sak
http://www.dnevniavaz.ba/globus/regi...kedonijom.html
The more things change, the more they stay the same.
Неки би рекли да је вјица лазовић као биберче, али ако овим темпом настави прије ће бит џаба д хат.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ponekad ne shvatam... bi li vi to nazad u tzv. komunizam? treba li ministar da kupi hljeba i paštete pa na sastanak? jeste mu provjerili i odakle mu cipelice? jesu li talijanske a ne od domaće čapre? odmah na strijeljanje i odmah na pljuvanje... ali duhovito ono ala Dan... za tri godine neku hiljadu eura... kako je ojadio državu! umjesto da ministra napadate zbog toga što ne čini mnogo za CG IT i digitalnu ekonomiju i kulturu vi o ručku... najbolje da mu nađemo manu jer ne nosi crevlje koje mu je baba načinjela nego kupuje talijansko. lopov. izdajnik. neprijatelj klasni!
za mene i on i polovina ministara trebaju izgubiti svoj posao... to se zove izbori... iskreno se nadam da će novi car IT-a potrošiti i još koju hiljadu na buzar ako treba... ali da nam popravi i sredi što srediti treba u svijetu digitalnom... da ne budemo jezička i nacionalna siročad po internetu i dalje.
Па је ли учинио што, или је само добро јео за ово вријеме?
Смијемо ли га критиковат и за трошење а не само за неспособност?
Сад схватам зашто трчи по горици стално, треба те калорије сагорет.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ne treba hljeba i pastete ali racun od 1293 o drzavnom trosku nije bas patriotski slozices se?
She is only here to annoy herself!
9000 je račun za 3 godine ...Toliko NVO nabode na čačkalicu mjesečno.
Last edited by minjo; 12-03-12 at 18:50.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
ja pomislih da je samo jedan racun a ne zbirno, pa koliko je onda restorana obisao ako je najveci racun 1200 eura a ukupno 9000? 30-40? Imamo li toliko restorana uopste?![]()
She is only here to annoy herself!
Biće da su taj od 1200 napravili iz Microsoft Crna Gora,Čabrilo ima apetit,je li došo' s mora ili nije![]()
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Pogledaj nasto se masa "pali" i sta plasiraju novineZamisli da vicepremijer dnevno kosta poreskog obveznika fantasticnih 8 eura i nepunih 22 centa, a vala je mogao te goste izvesti na bubrek ili dvije prazne kifle a onda bi bio savrsen.
Dje bi nam bio kraj da su napravili analizu sta Vujica (ni)je uradio, ali to bi bilo zamorno, mozda iziskivalo i znanje novinara, ali ovo je cudo velje od dokaza. U sljedećem broju će se porediti kako je Joka Perova iz Titeksa radila 30 godina i sad ima penziju manju no sto Vujica pojede.
Hari dobar dio tih obveznika nema da djetetu da za uzinu u skolu, sto je korisno za ovu drzavu i te obveznike uradio taj vicepremijer da bi uopste kostao poreske obveznike ? Ovi sto nasu drzavu vode kad im se ucinak sumira ne zasluzuju ni koske da dijele sa psima, a ne da nekog dnevno kostaju 8 eura i nepunih 22 centa.
evo sad... umjesto da vidiš da su ove priče nazadne za promjene ti sad njih čovječe upoređuješ sa pcima... ok. čitaj i dalje Dan. blago Crnoj Gori s takvima. ako je tako onda zaisto ne znam... ostaće nam Lazović i dalje ministar za IT i pričaće kakav uspjeh je organizovati konferenciju u Budvi preko Begiša normalno... e da... zaradili smo milione na domenu... viđite samo kako je od toga Crna Gora dobrobit imala.
da ne bude da napadam Dan jedino zbog ovog promašenog novinarstva... evo im još jedno wannabe BG portal tzv. crnogorski portal današnja Analitika... naslovnica portala za malooCG većinom magazin za Južnu Moravu i onu cestu od Pančeva do Beograda...
-Postojao je plan iza ubistva Đinđića
-Šta danas rade Đinđićevi ministri?
-Đinđićeva sestra: Nema volje...
-Tadić raspisuje izbore
-Beograd: Vujisiću oteti stanovi
rađe bih znao što se događa recimo u Tivtu i Novome i Pljevljima i je li se nekome otelila krava nego je li se bačila kakva poremećena osoba sa zgrade u Nišu ili je li čoče Tadić ispjevao nekome pjesmicu... i apsolutno me ne interesuje tzv. argument: pa to publika želi... lažu novinari kao potonji nesoji iz CNN-a. oni su ti koji kreiraju želju za smećem i stil života i to proturaju kao novinarstvo. a ako nijesu jedini krivci... jer nijesu... krivci jesu baš kao i mi kao građani tj. političke životinje. samo što još oni imaju sredstva za komunikacije pa je tako njina odgovornost kudikamo veća.
Ljudi sta je vama nije Vujica mogo ovoliko da pojede to njemu cir, kao i Crnu Goru izjeda, nista novo
Vidio sam ja njega kad smo oko domena pricali. Protiv pravila su domen uzeli od naroda i prodali ga.
No svi su tad cutali, a bolje bi bilo da nisu, jer da je on vidio da nemoze tako, nebi. I njemu ste stetu napravili i sebi.
Last edited by Ego_and_his_own; 13-03-12 at 02:57.
Kuda ide ovaj svijet?
Engleskom tinejdžeru sude zbog komentara na Faceu: "Ubijeni vojnici trebaju ići u pakao"
http://www.vijesti.me/vijesti/nakon-teksta-vijestima-shvatili-da-su-bili-zrtve-boza-vukovica-clanak-64568
I Drzava.. nema razloga za hapsenje?
Meni je dolazio 2 puta.. Jednom mu je bilo uspjesno, a drugi put, prije nekoliko dana nije. Odrzah mu "bukvicu" o etici i zloupotrebljavanju dobrih namjera gradjana da pomognu.. i uz x izvinjenja ode pokunjeno.. Ta pokunjenost nije ni savjest ni razum vec strah od suda i kazne. Dok je takve samo strah od policije i suda, ti ce da gaze po svemu ljudskom u ljudima.
Sram mu bilo i roditelje koji ga "vaspitase" i sram za CG zakon. I ocekivati neku humanu podrsku nakon ovakvih neljudskih primjera? He.. Fuj.
Kako kazuu to je prosnja a ne prevara.. 17.500 prosnja? Koliko je onih koji nisu cifre uveli u taj racun?
Tako malo ljudi u Drzavi i ne zna se sta je sta? Tja.
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks